iyi olmuş canım yorulursun ama kafan dağılır uğraşacak bişeyin olur.bu arada bebekte düşünmemiş olursun.ben hala misafirlerim gitmedi gündüz onlarla uğraşıyorum.bende yoruldum ama bi taraftan iyi oluyor gerçekten kafa dağılıyor.
benim bu ay bebegin b si aklıma gelmedii.çünküü hem tatill hem bu kurs acayip oyaladi beniiii.bu ay bişi beklemiyorum zati kendimdenn.vucudumuda tatile çıkardimm.senin misafirlerrr nezaman gitcekkk
evet canım arada vücudumuzu da dinlendirmek çok iyi oluyor.benim misafirler 1 hafta daha buralarda.
anammm 1 hafta gecermi beaae simdi sen nasıll nete giriyon.misafirler nerdee
ezgiimmmm şimgi seni sordum ahuya günaydın kuşum yeni mi uyandın
günaydın tatlımm
evet yeni uyandım ama gece 3buçuktu yattığımda.
nasılsın tatlım?
herkese günaydın,
ezgiiii beni 8 ağustos olarak listeye ekler misin??? sabah geldi misafir. kaynanamı görünce kaçtı diyordum ama geldi. benim yumurta ile kocisin spermi buluştu ama anlaşamadı. maceraları bir gün sürdü. olsun spermlerin yolu bulduğunu bilmek bile güzel. içime levha koymayı düşünüyorum. yumurtaya gider diye. ama sabah açtım bir umut işte üstüne görme nasıl oluyor diye okudum. umut dünyası işte her ay adet oluyorum ardından acaba üstüne mi görüyorum diyorum.
Allah kimseyi bebek özlemiyle yakmasın.
iyim kuşum ateşim yüksek, moralim yüksek gün sayıyorum
ezgi nerelerde kız ahuuu kesin uyuyodur hala
herkese günaydın,
ezgiiii beni 8 ağustos olarak listeye ekler misin??? sabah geldi misafir. kaynanamı görünce kaçtı diyordum ama geldi. benim yumurta ile kocisin spermi buluştu ama anlaşamadı. maceraları bir gün sürdü. olsun spermlerin yolu bulduğunu bilmek bile güzel. içime levha koymayı düşünüyorum. yumurtaya gider diye. ama sabah açtım bir umut işte üstüne görme nasıl oluyor diye okudum. umut dünyası işte her ay adet oluyorum ardından acaba üstüne mi görüyorum diyorum.
Allah kimseyi bebek özlemiyle yakmasın.
valla bilmiyorumm.msjlaşmadık hiç.ç.ama uyuyodur kesinn
ayy maşallahhhh
sen neden hala test yapmıyosun?
kız ahuuuuuuuuu nie pas vermiooonnnn
canım şimdi baktım biraz netten bazıları eğer gebelik yokka çatlatma iğnesinden sonra 14-15 gün içinde diyo.bi doktorun yazısında 15-20 arasında diyoo ben adet olmazsam pazartesiye kadar beklicem tatlım
ayy maşallahhhh
sen neden hala test yapmıyosun?
kız ahuuuuuuuuu nie pas vermiooonnnn
ya kuşum ben acık iğneden tırsıyorum dao yüzden bekliyorum biraz daha idrarda çıkması için daha erken diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?