Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

benim bu ay bebegin b si aklıma gelmedii.çünküü hem tatill hem bu kurs acayip oyaladi beniiii.bu ay bişi beklemiyorum zati kendimdenn.vucudumuda tatile çıkardimm.senin misafirlerrr nezaman gitcekkk

benim bu ay bebegin b si aklıma gelmedii.çünküü hem tatill hem bu kurs acayip oyaladi beniiii.bu ay bişi beklemiyorum zati kendimdenn.vucudumuda tatile çıkardimm.senin misafirlerrr nezaman gitcekkk

evet canım arada vücudumuzu da dinlendirmek çok iyi oluyor.benim misafirler 1 hafta daha buralarda.

anammm 1 hafta gecermi beaa e simdi sen nasıll nete giriyon.misafirler nerdee

canım şimdi baktım biraz netten bazıları eğer gebelik yokka çatlatma iğnesinden sonra 14-15 gün içinde diyo.bi doktorun yazısında 15-20 arasında diyoo ben adet olmazsam pazartesiye kadar beklicem tatlım

İsim Yaş Bat Durum
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
Tondora 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
ahudud 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Nsbhr 26 04 ağustos
Arha2010 32 08 ağustos
Bdroner 29 09 ağustos
Mahrum 26 10 ağustos
Hayal114 26
Hepberaber 12 temmuz Regl olmadı

Son düzenleme:
herkese günaydın,
ezgiiii beni 8 ağustos olarak listeye ekler misin??? sabah geldi misafir. kaynanamı görünce kaçtı diyordum ama geldi. benim yumurta ile kocisin spermi buluştu ama anlaşamadı. maceraları bir gün sürdü. olsun spermlerin yolu bulduğunu bilmek bile güzel. içime levha koymayı düşünüyorum. yumurtaya gider diye. ama sabah açtım bir umut işte üstüne görme nasıl oluyor diye okudum. umut dünyası işte her ay adet oluyorum ardından acaba üstüne mi görüyorum diyorum.
Allah kimseyi bebek özlemiyle yakmasın.

ekledim canım hadi geçniş olsun bir ayı daha maziye ekledin hayırlı ayların olsun iinşallah bundan sonra

aminnnnnn canım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..bebişlerimiz gelicekleri zamanı bekliyolar allahın izniyle

bu sabah aklıma geldi ben de ateşimi ölçeyim dedim 36.8 çıktı, ne anlam ifade etcekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…