Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

[

QUOTE=bebisimolsun;20083047]ahududuumm nasılsın bitanemm burdamıydınnn[/QUOTE]

canimm hiçç denk gelemiyouzz özledimm vallahiii

ahummmm hoşgeldin tatlım günaydınn

caniminiiçiii günaydinn hoşbuldumm.nasılsınn ateşini görsüm 36.gayett iyiiii.kaçıncı günündü bugun tatlımm

[

QUOTE=bebisimolsun;20083047]ahududuumm nasılsın bitanemm burdamıydınnn

caniminiiçiii günaydinn hoşbuldumm.nasılsınn ateşini görsüm 36.gayett iyiiii.kaçıncı günündü bugun tatlımm[/QUOTE]

çatlatma iğnesi olalı 16, adet döngümde 28. gündeyim tatlım

caniminiiçiii günaydinn hoşbuldumm.nasılsınn ateşini görsüm 36.gayett iyiiii.kaçıncı günündü bugun tatlımm

çatlatma iğnesi olalı 16, adet döngümde 28. gündeyim tatlım [/QUOT

aşılamaylaaa 15 gün sonra eger hamilelik yoksa adet olyosunn...ama çatlamaylaa kaç gün sürüyoo bu bilmiyorumm.insalah hamilesindirr canimsainn.hala bi belirtin falan yokmuuu

oh oh çok güsel canımm inşallah düşmez.ama cumartesi yapma testi pazartesi yap her ihtimale karşı.

aslında doğru söylüyosun canım. sonra çok üzülürümm.söylemesi ayıp ben biraz iğneden korkuyorum da idrarda bakıcam o yüzden biraz daha beklemekte fayda var

bilmiyorum ki tatlım anlayamıyorum bacaklarım çok ağrıyo ve göğüslerime dokunamıyorum.adet olucam zamanda göğüslerim acır ama ne bileyim.bacaklarım 2 gündür çok ağrıyo.netten baktımda hamileliğin ilk şikayetlerindenmiş yorumları falan okudum..ama baklım bekleyim görücez

hiçç kasmaa kendiniii canimsinn.ne hayırlıysa o olsun.daha yolun başındasinnn..........

aslında doğru söylüyosun canım. sonra çok üzülürümm.söylemesi ayıp ben biraz iğneden korkuyorum da idrarda bakıcam o yüzden biraz daha beklemekte fayda var
evet canım bence bekle geç olsun güç olmasın.
canimm çok çok iyiyimmmm.sen nasılsunnn

bende iyiyim tatlım saol.başladınmı kursa?

evett canim başladimm.yoruyo ama beniii.1 den 5 e kadarrr hergünn..........sürekli koşturma halindeyimm.sen neyaptınn nerdesin

hiçç kasmaa kendiniii canimsinn.ne hayırlıysa o olsun.daha yolun başındasinnn..........

yok tatlım kasmıcam.hakkımızda hayırlısı olmazsa da beni teselli edicek arkadaşım çokkk canlarım benim seviyorum sizi

evett canim başladimm.yoruyo ama beniii.1 den 5 e kadarrr hergünn..........sürekli koşturma halindeyimm.sen neyaptınn nerdesin

iyi olmuş canım yorulursun ama kafan dağılır uğraşacak bişeyin olur.bu arada bebekte düşünmemiş olursun.ben hala misafirlerim gitmedi gündüz onlarla uğraşıyorum.bende yoruldum ama bi taraftan iyi oluyor gerçekten kafa dağılıyor.

yok tatlım kasmıcam.hakkımızda hayırlısı olmazsa da beni teselli edicek arkadaşım çokkk canlarım benim seviyorum sizi

ayynenn öyleee burdayizz biz sonuna kadar yanındayizzz.bizde seni seviyorumm.gerçi baharın yerinede yazdım amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…