baharrrrrrr haoşgeldin kuzummm
hoşbuldum canım nasılsın gelen giden yok dimi:26:
ahummmm hoşgeldin tatlım günaydınn
yok kuşum çok şükür ateşimde düşmedi bugün 28. günüm.bakalım hayıtlısı bat yarın .adet olamazsan cumartesi test yapıcam
yok kuşum çok şükür ateşimde düşmedi bugün 28. günüm.bakalım hayıtlısı bat yarın .adet olamazsan cumartesi test yapıcam
[
QUOTE=bebisimolsun;20083047]ahududuumm nasılsın bitanemm burdamıydınnn
canimm hiçç denk gelemiyouzz özledimm vallahiii
caniminiiçiii günaydinn hoşbuldumm.nasılsınn ateşini görsüm 36.gayett iyiiii.kaçıncı günündü bugun tatlımm
oh oh çok güsel canımm inşallah düşmez.ama cumartesi yapma testi pazartesi yap her ihtimale karşı.
ahududu tatlımmm naberrr?
çatlatma iğnesi olalı 16, adet döngümde 28. gündeyim tatlım [/QUOT
aşılamaylaaa 15 gün sonra eger hamilelik yoksa adet olyosunn...ama çatlamaylaa kaç gün sürüyoo bu bilmiyorumm.insalah hamilesindirr canimsainn.hala bi belirtin falan yokmuuu
hadi hayırlısı kız....ben umutluyum senden
bilmiyorum ki tatlım anlayamıyorum bacaklarım çok ağrıyo ve göğüslerime dokunamıyorum.adet olucam zamanda göğüslerim acır ama ne bileyim.bacaklarım 2 gündür çok ağrıyo.netten baktımda hamileliğin ilk şikayetlerindenmiş yorumları falan okudum..ama baklım bekleyim görücez
evet canım bence bekle geç olsun güç olmasın.aslında doğru söylüyosun canım. sonra çok üzülürümm.söylemesi ayıp ben biraz iğneden korkuyorum da idrarda bakıcam o yüzden biraz daha beklemekte fayda var
canimm çok çok iyiyimmmm.sen nasılsunnn
evet canım bence bekle geç olsun güç olmasın.
bende iyiyim tatlım saol.başladınmı kursa?
hiçç kasmaa kendiniii canimsinn.ne hayırlıysa o olsun.daha yolun başındasinnn..........
evet canım bence bekle geç olsun güç olmasın.
bende iyiyim tatlım saol.başladınmı kursa?
evett canim başladimm.yoruyo ama beniii.1 den 5 e kadarrr hergünn..........sürekli koşturma halindeyimm.sen neyaptınn nerdesin
yok tatlım kasmıcam.hakkımızda hayırlısı olmazsa da beni teselli edicek arkadaşım çokkkcanlarım benim seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?