Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hayırlısı olsun canım ya sıkma canını bu ay olmazsa öbür ay daha çok aylar var önümüzde
doğru diyorsunnn yasmıncımmm

ya fana mı olur. kaç tane olacağına sen karar veriyorsun.bir kız bir erkek. ohhhhhhhhhhhh ne güzel. bir avazda çıkar gider.
canım öyle söyleme.
Allah tüp bebeğe kimseyi muhtaç etmesin.
Ama eksik de etmesin.
ayy aşk olsun ne demek canım lafı bile olmaz hemen alıyorum sanada bir manav

sağol şekeriiiiinmmmmmmm:87::87::87::87::87::87::87:

ya fana mı olur. kaç tane olacağına sen karar veriyorsun.bir kız bir erkek. ohhhhhhhhhhhh ne güzel. bir avazda çıkar gider.

Canım o Allahın işi,ne doktorların elinde nede bizim elimizde kaç tane olacağı ve cinsiyetleri falan...

Canım o Allahın işi,ne doktorların elinde nede bizim elimizde kaç tane olacağı ve cinsiyetleri falan...

tabi Allah'ın işi. ona sözüm yok ama tüp bebekte öyle oluyor ya. bir sürü bebiş oluyor muş. sayısını sen seçiyormuşsun. bir tane de isteyebilirsin. iki tane de. geri kalanlar ya da sağlıksız olanları alıyorlarmış.

oooooohhhhhh iyi yapmışın canımmmm
ben de yandım misssssss
deniz güneş ,koyvermişim dünyaayaaa

saol canimiçiii.ooh sennide yanigin hayırlı olsunn.koyverdim valllaha.ya hiç yumurtamı yakip edemiyom benn ona üzülüyorum

ohhhh ne güzel bende gidecem denize ama daha 2 hafta var bende gidip yanayım iyice sanki çok beyazmışım gibi

git canim gitt harika valla insan stres atıyooo

hmmm anladımmmm adanaya da mersine gittim üniversitedeyken.mersin Mut'a,Adana Yumurtalık'a.bir de Aslantaş Barajına .Süperdi.Orda kalmıştıkk

ben doğma büyüme adanalıyım ama hiç gitmedim o saydığın yerlere sen benden daha iyi biliyosun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…