- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Canım inşallah normal yolla hamile kalırsın,tüp bebek en son aşamadır dur hele Allah büyük daha bir yıl olmuş....
Canım inşallah normal yolla hamile kalırsın,tüp bebek en son aşamadır dur hele Allah büyük daha bir yıl olmuş....
bana da manav alsana o zamannn.
benım de elim altında her an meyce olurrr
doğru diyorsunnn yasmıncımmmhayırlısı olsun canım ya sıkma canını bu ay olmazsa öbür ay daha çok aylar var önümüzde
inşallah rabbım seni de güldürecek canım.
ama tüp bebek için bi şey diyemeyecceğim.
sen bu zaman kadar normal yolla mı denedin.
yanı çatlatma iğnesi falan.....
canım ben normal yolla denedim. şubatta bir kimyasal yaşadım. patladı gitti...
ben çatlatma iğnesi falan kullanmadım. benim yumurtalar oluşuyor ve beni bilincimi yitirtecek şekilde de çatlıyor. bu yüzden doğum kontrol hapı kullandım. yumurtlamam doğum sancısı kıvamında 15 dakika süren karım ağrıları şeklinde 2 gün sürüyor. yumurtlamada sorun yok. o tarhi saati biliyorum hissediyorum. cinsel ilişki oluyor ama ya o günlerde vurulduğum iğnelerden ya da başka bir nedenden bebiş tutunamıyor. anlamıyorum.
sende durum ne???
ben de 15 gün sonra 1 yıl olcaak evleneli.
4 aydır denıyoruz .
ama benım yumurtalıklarda pco görüntüsü var.
bundan dolayı yumurtlama da sıkıntı olabiliyorr.
canım öyle söyleme.ya fana mı olur. kaç tane olacağına sen karar veriyorsun.bir kız bir erkek. ohhhhhhhhhhhh ne güzel. bir avazda çıkar gider.
ayy aşk olsun ne demek canım lafı bile olmaz hemen alıyorum sanada bir manav
ya fana mı olur. kaç tane olacağına sen karar veriyorsun.bir kız bir erkek. ohhhhhhhhhhhh ne güzel. bir avazda çıkar gider.
doğru diyorsunnn yasmıncımmm
ben de 15 gün sonra 1 yıl olcaak evleneli.
4 aydır denıyoruz .
ama benım yumurtalıklarda pco görüntüsü var.
bundan dolayı yumurtlama da sıkıntı olabiliyorr.
soğan suyu denedin dimi??? o çok faydalı diyorlar. soğan suyu benim parçam gibi oldu. onsuz duramıyorum. o kadar içtim ki vücut onsuz kendini eksik görüyor.
nasıl becerdin canım
doğru diyorsunnn yasmıncımmm
soğan suyu denedin dimi??? o çok faydalı diyorlar. soğan suyu benim parçam gibi oldu. onsuz duramıyorum. o kadar içtim ki vücut onsuz kendini eksik görüyor.
geçen ay yaptım canımm
ve ay. içinde 2.kez adet gördümmm.
adetımin 7.günü başladım
6 gün sonra da kanamam başladı ve 3 gün sürdü yani adet oldum
ama bırakmadım devam ettim bitirdim.
Canım o Allahın işi,ne doktorların elinde nede bizim elimizde kaç tane olacağı ve cinsiyetleri falan...
3 gündürr kumsaladaa balık gibi yatıyorum.kocam beni cevirmweyi unutmuşşş
3 gündürr kumsaladaa balık gibi yatıyorum.kocam beni cevirmweyi unutmuşşş
ohhhh ne güzel bende gidecem denize ama daha 2 hafta var bende gidip yanayım iyice sanki çok beyazmışım gibi
yasmin sne neredeydin canımm
adanadayım ben canım denize mersine gidiyoruz
oooooohhhhhh iyi yapmışın canımmmm
ben de yandım misssssss
deniz güneş ,koyvermişim dünyaayaaa
ohhhh ne güzel bende gidecem denize ama daha 2 hafta var bende gidip yanayım iyice sanki çok beyazmışım gibi
Meliss gelmiş hoşgelmişşşşşş
hmmm anladımmmm adanaya da mersine gittim üniversitedeyken.mersin Mut'a,Adana Yumurtalık'a.bir de Aslantaş Barajına .Süperdi.Orda kalmıştıkk
hoşbuldum canımmmm ama çıkmam lazım dışarı gitcez beni özleyin anacımmmmm hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?