- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
ben doğma büyüme adanalıyım ama hiç gitmedim o saydığın yerlere sen benden daha iyi biliyosun valla
saol canimiçiii.ooh sennide yanigin hayırlı olsunn.koyverdim valllaha.ya hiç yumurtamı yakip edemiyom benn ona üzülüyorum
yaaa salla gitsin ben takıp ettim de neolduuuu??
aaahaaaa çatlamadı gitti yumurtaaaa
git canim gitt harika valla insan stres atıyooo
bu ay gecikirsem sevinmeyin yine döngüm degişliyooo. 4 senedir hep temmuzda 1 hafta gecikirimm.bende sevinmiycemmm
bu ay ben de gecikeceğim sanırımm
aammaaannnn napayım yaaaa
sende de tatilinin tadını çıkar canımm
bu ay ben de gecikeceğim sanırımm
aammaaannnn napayım yaaaa
sende de tatilinin tadını çıkar canımm
senindemi döngün temmuzda degisir canim.öyle bi tatile yapıyorummki ohh mis vallaa.kafam boşboş memlegketime döncem insaalhhh
bencede canım deniz güneş kum ohhh misss tatil dönüşü artık bebiş planları
yok benım döngüm değiştiği için değil,
yumoşum çatlamadı daha bundan dolayı gecikeceğim diye düşünüyorum
nerden anlADİN çatlamadiginiii.ben senin takivine baktım 17.catlamıssın
yok canım yaaa
ezgi de önce öyle dedi ama 17.günkü düşüşten sonraa ateşimin 36.4ün üzerine çıkması gerekirmiş çatlama olması için.
ama benım en yüksek 36.2 oldu 35.8ten sonra.
ay içindeki en yüksek değerim 36.4 ve çatamadan sonra en az o kadar olması gerekirmişşşyani düşüşş değil asıl önemli olan düşüşten sonraki yükselmeymişşş.
ama uzayan akıntım geldii 20.günüm.
Ezgi de 4 gün içinde çatlar dedi.
bakalım bugün 24.günümm
yarınki ateşim önemli
canim benim bildigim söyleee.catladıktan sonra eger hamilelik varsa yükselme devam ediyo.eger yoksaa ateş fazla yükselmiyo yada düsüyooo
eylülüde direk aşılama yaptıracam.valla sıkıldım kendim yumurtamı takip etmekten doktor takip etsin artıkkk.zaten ben yumurtlamamda yapıyorum ama tutumuyoo
valla kuzum yaaa ben de öyle biliyordum
ama başlıkta açmıştım 19.günüme kadar olan tablomu koydum ve 4 kişi cevap vermiş,4üde çatlamamış demiş.
bilmiyorum tülay şaştım kaldımm[/QUOT
valal ben öyle biliyom birtanemm.ayrıcaaa vatladiktan sonra 2 derece yükselmesi yeterlii çünkü herkesin isi derecesiğ farklı ben çok ARAstirdimm.1 derece bile oluyooo
bende yaptıracam bu gidişle aşılama ben bir kez yaptırdım kimyasal gebelik oldu bir kez daha deniycem şansımı bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun
valla kuzum yaaa ben de öyle biliyordum
ama başlıkta açmıştım 19.günüme kadar olan tablomu koydum ve 4 kişi cevap vermiş,4üde çatlamamış demiş.
bilmiyorum tülay şaştım kaldımm[/QUOT
valal ben öyle biliyom birtanemm.ayrıcaaa vatladiktan sonra 2 derece yükselmesi yeterlii çünkü herkesin isi derecesiğ farklı ben çok ARAstirdimm.1 derece bile oluyooo
valla tülü ben de senin gibi bilyordum.
yani bu bir kural gibi oluyor o zaman.
herkesin ısı eşiği farklıı,üstelik vücut ısısı her şeyden etkılenıyorr.
ama herkes böyle demişş işteee.bilemedim ben dee.
yani 35.8dden 36.2 ye çıktı daha mı yetmıyooo yaaaa
aşılamaya ne kadar sonra geçiyor doktorlar?
yani neleri denedikten sonra?
aşılamaya ne kadar sonra geçiyor doktorlar?
yani neleri denedikten sonra?
valla tülü ben de senin gibi bilyordum.
yani bu bir kural gibi oluyor o zaman.
herkesin ısı eşiği farklıı,üstelik vücut ısısı her şeyden etkılenıyorr.
ama herkes böyle demişş işteee.bilemedim ben dee.
yani 35.8dden 36.2 ye çıktı daha mı yetmıyooo yaaaa
yetiyoo ya yetiyoooooooooo.görürüsün bak sen catladinnkaç derece yükselimş görmedinmiiii.catladin sen insaalh tutmusturr.ama atesin yükselmedigi için orasi biraz süpheliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?