- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
rahim filminden sonra bide yumurta takibinden sonraa
hmmmm anladım şekerlerrvalla canım eşimde morfolji sorunu olduğu için doktor aşılama demişti bize sorun olmayan çiftlerde ne zaman yapılıyo bilmiyorum
yetiyoo ya yetiyoooooooooo.görürüsün bak sen catladinnkaç derece yükselimş görmedinmiiii.catladin sen insaalh tutmusturr.ama atesin yükselmedigi için orasi biraz süpheliii
vala TÜ;laycım ben yumurtamın çatladığını bileyım yeter bana bu ay.çok stres oldumm.
diyorlar ki 17.günkü düşüşten yanı 35.8 den sonra ateş,in ortalama ateşin üstğğüne çıkması gerekiyormuşş.
hmmmm anladım şekerlerr
vala TÜ;laycım ben yumurtamın çatladığını bileyım yeter bana bu ay.çok stres oldumm.
diyorlar ki 17.günkü düşüşten yanı 35.8 den sonra ateş,in ortalama ateşin üstğğüne çıkması gerekiyormuşş.
canim çıkmışş iştee 36.2 olmusss
hmmmm anladım şekerlerr
canim çıkmışş iştee 36.2 olmusss
ama uzayan akıntım 20.gün geldiiiii
ona ne dicezzZ????
kızçeler ben çıkıyorum
acıktık bi yemek yiyelim
yarın da izmire gidicem cumaya kadar yokum.annemlerle dönücem.
çok sık giremeyebilirm bu ara.
özleyin benıııı
akşam da giremeyebiliriimm
öpüyorum hepinizzzzzziiiiiiiiii
kızçeler ben çıkıyorum
acıktık bi yemek yiyelim
yarın da izmire gidicem cumaya kadar yokum.annemlerle dönücem.
çok sık giremeyebilirm bu ara.
özleyin benıııı
akşam da giremeyebiliriimm
öpüyorum hepinizzzzzziiiiiiiiii
ama uzayan akıntım 20.gün geldiiiii
ona ne dicezzZ????
orasini bilememmm.elki çatlaamadin olabilirr ama benim demek istedigimm 1-2 derece bile yükselmesi yeterr
canim güle güle gitt.sende bizi unutmmaa.annenle olmanın tadini çıkarrr
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar:79::79:
canim güle güle gitt.sende bizi unutmmaa.annenle olmanın tadini çıkarrr
kizlar hayirli olsun yeni topik bende hala hamile degilim kistim var ^bide fazla olan 5 kilom yani buna yoruyorum kalamamayi ama doktorum bu kistle kaldim diyor bakalim yarin doktora gidicem neler olucak hakkimizda hayirlisi olsun ben simdi cîvan percemi ve aslan pencesi iciyom duzenli degil ama aklima geldikce hergun yapmaya calsiyorum belki faydasi dokunur diyerek vakti geldiyse sebeb olucaktir hepimize birsey allahim biran once nasip etsin hepimize yazimiz bereketli gecsin bol hamisli gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?