Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

rahim filminden sonra bide yumurta takibinden sonraa

valla canım eşimde morfolji sorunu olduğu için doktor aşılama demişti bize sorun olmayan çiftlerde ne zaman yapılıyo bilmiyorum
hmmmm anladım şekerlerr

kızçeler ben çıkıyorum
acıktık bi yemek yiyelim
yarın da izmire gidicem cumaya kadar yokum.annemlerle dönücem.
çok sık giremeyebilirm bu ara.
özleyin benıııı
akşam da giremeyebiliriimm
öpüyorum hepinizzzzzziiiiiiiiii

güle güle canım afiyet olsun bende öptümmm

canim güle güle gitt.sende bizi unutmmaa.annenle olmanın tadini çıkarrr

ayy çok heycan yaptım bu listenin ilk hamişi kim olcak acaba
kız heycan yaptım ezgiye söyleyelim de daha önceden topiğe hiç yazmayan ama hamile kalıp yeni üye olup da gelenleri listeye almasın bakalım ilk hamiş kim olcak kutlama yapalım ona :)) bi de ayağını sürütelim tabi

kizlar hayirli olsun yeni topik bende hala hamile degilim kistim var ^bide fazla olan 5 kilom yani buna yoruyorum kalamamayi ama doktorum bu kistle kaldim diyor bakalim yarin doktora gidicem neler olucak hakkimizda hayirlisi olsun ben simdi cîvan percemi ve aslan pencesi iciyom duzenli degil ama aklima geldikce hergun yapmaya calsiyorum belki faydasi dokunur diyerek vakti geldiyse sebeb olucaktir hepimize birsey allahim biran once nasip etsin hepimize yazimiz bereketli gecsin bol hamisli gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:

allah sağlıklıca bir hamilelik süreci geçirtsin sizlere bebeklerinizi korusun sizinle birlikte sizide korusun amin

canım ne kıstı senınkı

kızlar ya bana ara sıra gelıyorlar bazen hıc takmıyorum ama bazende gelıyorlar ıste ne zamn anne olcam bensıkıldım hersyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…