Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar beni kovun da ütülerimi yapayım uff dağ gibi ütü var

Eeeee kızlarr anlatın gariii ne var ne yokk,karanfilcem batın ne zamandı senin :44:

Yarın rahim filmi çekilecek anestezili...filmden sonra çatlatma iğnesimi olsam, beklesemmi karar veremiyorum. Aşılama işi ekime kaldı. Hayırlısı bakalım... Aranızda filmden sonra hamile kalan varmı acaba???

Allah yardımcın olsun yaa ben hiç sevmem ütüyüüü,Ama Rabbim öyle bir eş ve oğlan vermişki çoraplarına kadar ütülesem yok demezler...

yaa kuzum bende de öyle bir hastalık var, aklına gelebilecek herşeyi ütülerim yaaa ne uyuzum

Eeeee kızlarr anlatın gariii ne var ne yokk,karanfilcem batın ne zamandı senin :44:
batım 17 temmuz ama bu ay yumurtam 1 gün geç çatladı 18 de olabilir yani daha çook var anlayacağın canım benim. bi kaç güne kadar da annemlere gitcem orda da temizlik yapcaz vakit çabuk geçer inşallah.
sevgili karanfilce;

konu sahibi tarafından topikten kovuldunuz..

lütfen ütülerinizi yapıp işlerinizi bitirip geliniz..

anlayışınız için teşekkür ederiz.

süpersin

Yarın rahim filmi çekilecek anestezili...filmden sonra çatlatma iğnesimi olsam, beklesemmi karar veremiyorum. Aşılama işi ekime kaldı. Hayırlısı bakalım... Aranızda filmden sonra hamile kalan varmı acaba???

çok geçmiş olsun şimdiden..
ben mayıs ayında çektirdim, aynı ay hamile kaldım ama düşük oldu maalesef.. bence film çekildiğin ay korunun ki doktorlar bunu öneriyor

öyleyimdir deee sen hala burdasınnn

yaa kuzum bende de öyle bir hastalık var, aklına gelebilecek herşeyi ütülerim yaaa ne uyuzum

uyuzsun efettt ütü sevilirmi heççç
Valla tatlım akşama kadar elim deterjanlarda çamaşır suyunda temizlik yapamaya razıyım ama iki parça ütülemek zor geliyor bana sevemedim gitti şu ütüyü...

Allah yardımcın olsun yaa ben hiç sevmem ütüyüüü,Ama Rabbim öyle bir eş ve oğlan vermişki çoraplarına kadar ütülesem yok demezler...
ben de hiç sevmem bizim evde erkek kardeşlerim kendi yapardı ütüsünü hatta babm bile çoğu zaman kendi yapardı. zaten benim 2 yaş küçüğüm olan erkek kardeşim benim yaptığım ütüyü beğenmez bi keresinde de ayakkabısını boyamıştım aynı liseye gidiyorduk baktı beğenmedi ayakkabılarını tekrar yolda toz yaptı böyle boyanmış olacağına hiç boyanmış olmasın diye.
o yüzden hiç de iyi değilimdir. hele pantolon hiç iyi değilim onları eşim kendi ütüler. kendi pantolonumunda üst kısmını pek fazla ütülemem hep üstüne uzun bişey giydiğim için ayy ne tembelim bütün kirli çamaşırları döktüm ortaya
sözü pembiğe bırakıyoum.

ayyy iyiki eşim de titiz değil o konuda ütü ve bulaşığı hiç sevmiyorum ama yemek yaparım temizliği yaparım severim onları.
neyse ben kaçayım arada uğrarım kızlar ben bi bismillah çekip başlıyım..

batım 17 temmuz ama bu ay yumurtam 1 gün geç çatladı 18 de olabilir yani daha çook var anlayacağın canım benim. bi kaç güne kadar da annemlere gitcem orda da temizlik yapcaz vakit çabuk geçer inşallah.

listeye bakmadımda ben daha yakın sanıyodum,hayırlısı olsun canım..

uyuzsun efettt ütü sevilirmi heççç
Valla tatlım akşama kadar elim deterjanlarda çamaşır suyunda temizlik yapamaya razıyım ama iki parça ütülemek zor geliyor bana sevemedim gitti şu ütüyü...

ayy aksine bana da temizlik demee

kuzum biz senle bir elmanın iki yarısı gibiyizz temizlik senden ütü benden

Karanfilcem sen o kocişini öp öp başına koyy,,
ya benimki harbi gıcık kıyafetlerini ütülerim dolaba asarım giyeceği zaman yine yaptırır en ufak bir kırışıklık istemiyor:95:

Karanfilcem sen o kocişini öp öp başına koyy,,
ya benimki harbi gıcık kıyafetlerini ütülerim dolaba asarım giyeceği zaman yine yaptırır en ufak bir kırışıklık istemiyor:95:

oy oy oyyy senin işinde zor be tatlımmmm

kızlarrr bende yemeğe gidiorum sonra görüşürüzzz

kızlar selam,

dün öğlenden beri kasıklarıma iğne batmaları oluyor. bir ara kayboluyor sonra yeniden iğne batıyor ama sürekli ve canım çok yanıyor. bir fikri olan var mı??? belirti sayayım mı

kızlar selam,

dün öğlenden beri kasıklarıma iğne batmaları oluyor. bir ara kayboluyor sonra yeniden iğne batıyor ama sürekli ve canım çok yanıyor. bir fikri olan var mı??? belirti sayayım mı

adetine kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…