Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ezgiimmmm hoşgeldin kuşum benim batımı 15 temmuz olarak değiştirirmisin tatlım..sağolsun karanfilciğim hesabı yaptı

İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Nsbhr 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
Arha2010 32 13 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Yaw 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Mahrum 26 10 ağustos

Son düzenleme:
beni de ekleyebilirsniz
biçok başlıkta takılıyorum :)

4 temmuzdu geçti
adet olunca yeni tarihi veririm

anam 2 gün denize girdim burnumdan geldi yaa hasta oldum buralarda, akşam üstü gircem artık

sizde ne var ne yoookkk

hava değişimi de etkilemiş olabilir canım seni.tam öğlen vakti falan hiç çıkma zaten..karanfilden ateş ölçeme yöntemi ile ilgili şeyler öğrendim sabırla gün sayıyorum

hava değişimi de etkilemiş olabilir canım seni.tam öğlen vakti falan hiç çıkma zaten..karanfilden ateş ölçeme yöntemi ile ilgili şeyler öğrendim sabırla gün sayıyorum

ayy hadi hayırlısı tatlım 1 hafta öne gelmiş batın gözümüz aydın

ayy hadi hayırlısı tatlım 1 hafta öne gelmiş batın gözümüz aydın

aslında ben garati olsun diye 21 tem demiştim ama o kadar beklememe gerek yokmuş :18: hayıtlısı inşallah canım bu arada kasık ağrısı falan kalmadı.dün akşam bitti gitti :44:

aslında ben garati olsun diye 21 tem demiştim ama o kadar beklememe gerek yokmuş :18: hayıtlısı inşallah canım bu arada kasık ağrısı falan kalmadı.dün akşam bitti gitti :44:

zaten sürekli olmaması lazım tatlım ozaman adet ağrısı gibi olur, ara ara iğne gibi batmalar olursa iyiiiiiiii

kız hangi kanalda??
ben de bugün ne giyseme bakıp bakıp şoka giriorum burda
tnt de türkan şoray
sorma yaa bende ortalama 30 sn durdum onda sonra estağfirullah çeke çeke değiştirdim ne saçma bişey. türk filmleri bile daha iyi kalıyo yanında
ohh iyi seyirler tatlım. hiç bıkılmaz onlara bende yemeğe çıkıyorum gelcem yine

güle güle afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…