- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
günaydın hanımlarr..bişe sorucam kızlar ateş ölçme yöntemi ile gebeliğin olup olmadığını takip etmeye çalışıyorum ama.gebelik varsa ateş sabit ısıda mı kalıyor yolsa artıyor mu? gebelik yoksa vücut ısısı ne zaman düşmeye başlıyo.
bak canım bu benim geçen ay son 10 günüm ateş yöntemiyle adet olacağımı anladım ama son 3 gün daha çok belli oluyor hele ki adet günün kesin belli oluyor20. gün 36.8 sarı akıntı
21. gün 36.8 sarı akıntı
22. gün 36.8 sarı akıntı
23. gün 36.9 sarı akıntı
24. gün 36.5 koyu sarı akıntı
25. gün 36.8 sarı akıntı
26. gün 36.5 sarı akıntı
27. gün 36.7 çok az akıntı
28. gün 36.5 çok az akıntı
29. gün 36.1 adet oldum
13.gün çatlatma iğnesi vuruldum 29. haz.
14.gün 36.0 C 30.Haz
15.gün 36.3 01.Tem
16.gün 36.5 02.Tem
17.gün 36.6 03.Tem
18.gün 36.6 04.Tem
19.gün 36.6 05.Tem
20.gün 36.7 06.Tem
nsıl normal mi gidiyo tatlım
canım şu an normal gidiyor ama 20. güne kadar sadece yumurtanın çatladığını anlayabiliyoruz yüksek gitmesinden yani şu an senin yumurtan çatlamış.benimkine baktıysan 24. güne kadar hep yüksek sonra dalgalanmalar ardından adetten bir gün önce ve adet günü ise taban yapıyor. sana diyeceğim şu ki eğer ateş yöntemini hamile olup olmadığını anlamak için kullanıyorsan adet gününe kadar beklemen şart yani kimseye sorup da ümitlenme ya da ümidini kırma. eğer adet günün geldi ama ona rağmen hala 36.7 veya üstü çıkıyorsa büyük ihtimalle hamilesin. yok 36.1 i bulur zaten adet olackasan. böyle işte.
çok sağol canımartık hergün aynı saatte ölçümü yapıp beklicem.hayırlısı inşallah.
:44::44::44: hmmm emin değilim tatlımtest yapmak istemiyorsan tam 8-9 gün bekliyceksin. ama sabredemem dersen bilemem :)
test yapmak istemiyorsan tam 8-9 gün bekliyceksin. ama sabredemem dersen bilemem :)
günaydın kızlarr.... umarım keyifler yerindedir. bugün bebek odalarına, süslerine ,duvar kağıtlarına, elbiselerine baktım......... hepsinede bayıldım....... çok güzel şeyler.. bir an önce hamile kalmak istiyorummmmm... bugün sizinle hayallerimi paylaşmak istiyorum. oğlum olsun çok istiyorum eşimi çok seviyorum çok yakışıklı ve çok zeki :) ona benzesin. onun gibi olsun istiyorum. mutluluğum daha çok artsın istiyorum... odasını çok güzel süslemek istiyorum... kendime güzel hamiş kıyafetleri alsam hamileliğin tadını çıkara çıkara mutlu mesut yaşasammm.... ahhhh ahhhhh gel artık bebişim yaaa hayal kurmaktan bir hal oldumm :) doğru düzgün işime bakamadım halaa.... içimde büyük bir sabırsızlık var. bir an önce anne olmak istiyorum.
aslında çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda belli oluyomuş ama bu sefer adet günümü beklicem sonra çok üzülüyorum..sen hiç klomen kullandınmı canım
günaydın kızlarr.... umarım keyifler yerindedir. bugün bebek odalarına, süslerine ,duvar kağıtlarına, elbiselerine baktım......... hepsinede bayıldım....... çok güzel şeyler.. bir an önce hamile kalmak istiyorummmmm... bugün sizinle hayallerimi paylaşmak istiyorum. oğlum olsun çok istiyorum eşimi çok seviyorum çok yakışıklı ve çok zeki :) ona benzesin. onun gibi olsun istiyorum. mutluluğum daha çok artsın istiyorum... odasını çok güzel süslemek istiyorum... kendime güzel hamiş kıyafetleri alsam hamileliğin tadını çıkara çıkara mutlu mesut yaşasammm.... ahhhh ahhhhh gel artık bebişim yaaa hayal kurmaktan bir hal oldumm :) doğru düzgün işime bakamadım halaa.... içimde büyük bir sabırsızlık var. bir an önce anne olmak istiyorum.
canım benim inşallah hayallerin , hepimizin hayalleri gerçek olur.[/QUOTE
amin canım umarım hepimizin hayali gerçek olur. bu ay olsun diye kendimi şartlardırmak istemiyorum çünkü olmayınca üzülüyorumama yinede küçük bir yanım sabırsızlanıyor. hamiş gördüğümde hevesleniyorum hemen başlıyorum hayallereeee ) kemdimi hamiş olarak düşünüyorum göbişime bakıyorumm
canım senin yumurtan iğneyi vurulduktan 1 gün sonra yani 14. gün içinde çaylamış yani bu duruma göre adetin yeniden şekillencek yani eski adet tarihin değil 14. güne bir 14 ekledik mi ya da garanti olsun 15 ekleyelim 29 yapar. yani senin adetin gelmez inşallah ama gelecekse 29. gün gelir anladın mı canım o yüzden senin 29. günkü ateşin çok önemli yani benim bahsettiğim ateş o 36.7 nin üsütnde çıkması lazım dediğim
karanfilcimm yazdıklarını okuyunca bile kalbim pır pır atıyobu kadar detaylı bilmiyodum ben ağzına sağlık canım çok sağol
karanfilcimm yazdıklarını okuyunca bile kalbim pır pır atıyobu kadar detaylı bilmiyodum ben ağzına sağlık canım çok sağol
inşallah hamilesindir. bu topik ilk sana uğur getiricek sanırım... bizde arkadan geliriz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?