çok geçmiş olsun canım o zaman bu kişide devam et tedavine. moralini de yüksek tut ne hastalar var seninki çok ağır bişey değil bildiğim kadarıyla. peki bu yara sende hiç belirti yapıyor muydu sen kendin anlayabildin mi?
canım çok geçmiş olsun bende kayserideyim hangi doktora gittinki sen
ayy canım aynı şehirdeymişiz,ben erciyes has. zeki yılmaza gittim,öncek doktorda gülcan hanımdı tekden has. dee
sana mustafa başbuğu öneririm özel muayenesi var biraz pahalı amaaa gerçi zeki yılmaz da iyi tekdene gitmee canım ya
başbuğu da duydum ama o genelde çok ağır vakalara bakıyomuş dediler parası filan önemli değil,bakalım zeki yılmaza da çok iyi diyorlar bunda tedaviyi tam olarak başlatmak istiyorum,gülcan hanıma da tvsiye üzerine gittim nerden biliyim işte
yara vardır diye düşünmedim ama bir sorun olduğunu gözleledim,ilişkilerim hep sancılydı vajinam dar mı diye sorguluyordum,sonra psiklojik diye düşündüm,2 ay önce ağrı yanma şiddetlendi ve ilişki sonrası kan nornaldede kahverengi pembesi akıntı gelmeye başladı,öyle işte ha kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı belki doktorun bahsettiği kistten belki de hamilelik psikolojisine girdiğimden bilemiyorum işte öylee,sürekli de idrar yollarım iltihaplanır zaten,bu olayın 2- sene belki de daha önceden başladığını söyledi
bende de var idrar yolu enfeksiyonu. yok mu bunun kesin bi çözümü acaba ilaçlar hiç fayda etmiyor yine tekrar ediyor.
malesef canım kesin çözümü yok hep tekrarlıyo bendede vardı ama şuan ne durumda bilmiyorum ilaçla tedavi olunca geçti ama yine tekrarlıyor en ufak üşütmede soğukta mikraoplarda tekrarlıyor ayağınızı sıcak tutun temizliğe dikkat edin wclerde hoş ben hepsine dikkat ediyorum ama yinede oluyoo
kızlar selam,
elim ayağım kolum bacağım tutumuyor şu anda.
kadın doğumcum 19 ve 20 günlerde progestreron bakılmasını istemişti. dün kan verdim herşey yolundaydı. bu gün verdiğim kanda beta hcg 2.14 müş. hamile miyim????????
ne olur bir cevap verin. daha yükselir mi????
as canım adetine kaç gün var o önemli istersen 3 4 gün sonra tekrarla kan testini
kayserideyim canım bu doktor baya bi ünlüymüş iyimiş birde buna görüneyim diye sallana sallana güle oynaya gittim ama odadan yamularak çıktım[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah..sen moralini yüksek tut.sağlığın daha önemli
13 temmuzda adet olucam. olmam gerekir. dün bir şey yoktu. yalnız bu hafta kasıklarımda bıçak batması oldu. ve deli gibi uyuyorum.
Allahım lütfennnnn... gerçek olsun.
adetine 5 gün var bence pztsi bikere daha kan testi yaptır inşallah yükselir inşallah meleğin geliyodur
kızlar selam,
elim ayağım kolum bacağım tutumuyor şu anda.
kadın doğumcum 19 ve 20 günlerde progestreron bakılmasını istemişti. dün kan verdim herşey yolundaydı. bu gün verdiğim kanda beta hcg 2.14 müş. hamile miyim????????
ne olur bir cevap verin. daha yükselir mi????
bende o kadına cok ıcık oluyorum heleki yagmur atacanla evlendiğinden beri ayrı bir gıcıgım..şu çocuklar duymasında melteme benden başka sinir olan var mı? güya çok mantıklı valla haluğun söylediği çoğu şey daha mantıklı.
kızlarrrdoktora gittim yara ne alemde gemiş mi diye doktor dehşete kapıldı rahim ağzım komple yaraymış,spermlerr o yarada yaşamaz ölürlermiş yani hamile kalmam imkansız gibi bişeymiş,daha önceki doktorun verdiği fitili söledim,böyle birşey fitille filan geçmezmiş yoğun bir tedavi görmem lazımmışş,birsürü ilaç verdi haaa birde küçük kist buldu yaa önceki doktor nasıl beni bi fitille göndermişş
deryaaaaaaaaa hoşgeldin canım..görünmüyodun nerelerdesin
kızlllarrrrrr merhabaaaaaaaaaaa
sormayıniki gündür ateş içinde yatıyorum,afedersiniz bır istifra bir istifraa,
bacak ağrısı ,bacaklarımı nereye koyacağımı bilemedimm.
bugün biraz daha iyiym ,annemler geldi uzun süre olamam aranızda bi bakayım size dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?