Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

yara vardır diye düşünmedim ama bir sorun olduğunu gözleledim,ilişkilerim hep sancılydı vajinam dar mı diye sorguluyordum,sonra psiklojik diye düşündüm,2 ay önce ağrı yanma şiddetlendi ve ilişki sonrası kan nornaldede kahverengi pembesi akıntı gelmeye başladı,öyle işte ha kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı belki doktorun bahsettiği kistten belki de hamilelik psikolojisine girdiğimden bilemiyorum işte öylee,sürekli de idrar yollarım iltihaplanır zaten,bu olayın 2- sene belki de daha önceden başladığını söyledi

sana mustafa başbuğu öneririm özel muayenesi var biraz pahalı amaaa gerçi zeki yılmaz da iyi tekdene gitmee canım ya

başbuğu da duydum ama o genelde çok ağır vakalara bakıyomuş dediler parası filan önemli değil,bakalım zeki yılmaza da çok iyi diyorlar bunda tedaviyi tam olarak başlatmak istiyorum,gülcan hanıma da tvsiye üzerine gittim nerden biliyim işte

yok canım ya ağır vakalara deil yeterki git muayene ol aletleride çok süper parayı önemsemiyorsan mutlaka git bi görün derim bende gittim başbuğa memnundum

bende de var idrar yolu enfeksiyonu. yok mu bunun kesin bi çözümü acaba ilaçlar hiç fayda etmiyor yine tekrar ediyor.

bende de var idrar yolu enfeksiyonu. yok mu bunun kesin bi çözümü acaba ilaçlar hiç fayda etmiyor yine tekrar ediyor.

malesef canım kesin çözümü yok hep tekrarlıyo bendede vardı ama şuan ne durumda bilmiyorum ilaçla tedavi olunca geçti ama yine tekrarlıyor en ufak üşütmede soğukta mikraoplarda tekrarlıyor ayağınızı sıcak tutun temizliğe dikkat edin wclerde hoş ben hepsine dikkat ediyorum ama yinede oluyoo

al benden de o kadar. insanlar köylerde soğuklarda neler çekiyor ben okulda abdest almak için bile bir sürü terlik havlu vs. malzeme götürdüm üşütmeyim diye ama yine oluyor.

kızlar selam,
elim ayağım kolum bacağım tutumuyor şu anda.
kadın doğumcum 19 ve 20 günlerde progestreron bakılmasını istemişti. dün kan verdim herşey yolundaydı. bu gün verdiğim kanda beta hcg 2.14 müş. hamile miyim????????
ne olur bir cevap verin. daha yükselir mi????

as canım adetine kaç gün var o önemli istersen 3 4 gün sonra tekrarla kan testini

13 temmuzda adet olucam. olmam gerekir. dün bir şey yoktu. yalnız bu hafta kasıklarımda bıçak batması oldu. ve deli gibi uyuyorum.
Allahım lütfennnnn... gerçek olsun.

adetine 5 gün var bence pztsi bikere daha kan testi yaptır inşallah yükselir inşallah meleğin geliyodur

olma ihtimali var en azından daha adetine 5 gün olduğu için olma ihtimal var inşallah canım. daha önceki negatiflerde beta hcg kaç çıkıyordu sende

kızlllarrrrrr merhabaaaaaaaaaaa

sormayıniki gündür ateş içinde yatıyorum,afedersiniz bır istifra bir istifraa,
bacak ağrısı ,bacaklarımı nereye koyacağımı bilemedimm.
bugün biraz daha iyiym ,annemler geldi uzun süre olamam aranızda bi bakayım size dedimm

şu çocuklar duymasında melteme benden başka sinir olan var mı? güya çok mantıklı valla haluğun söylediği çoğu şey daha mantıklı.
bende o kadına cok ıcık oluyorum heleki yagmur atacanla evlendiğinden beri ayrı bir gıcıgım..
Cokta abartıyorlar bence kadın erkek ilişkisini bu kadarda modernlik bizi aşar bence
Cocuklarına yaklasımları iyi guzel ama karı-koca ilişkisi degıL

Canım benım cok gecmıs Olsun lütfen hemen paniğe kapılma öüm hariç herşeyın bi çözümü var sükürler olsun teknolojı cok gelişti söylememe gerek varmı bılmıyorum
İlaçla tüm yaraların temizlenir ama ruhundaki psikolojık gerginliği hafifletmek daha zor Lütfen sabırlı sakin ol Bir anne gibi davran doğacak bebişlerimiz icin fedakarlık ve sabır gerekir annelerimizde bizler için hep böyle olmadılarmı bi düşün ?
Herşey yoluna girecek dualarım senınle tatlım dikkat et ilaçlarını kullan sabırla bekle rabbım sabrının mükafatını er gec verecektır ...

çok geçmiş olsun kuzum.ohhh anneciğin bakar şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…