- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
bana son derece anlamlı gelen beta hcg 2.7 değeri doktoruma anlamsız gelmiş. bu değeri görmek için aylardır yırtınıyorum ben. anlamsızmış. bi yürü git be...
tesekkürler tatlım bende akşam üstü ve gece içiyorum inşallah faydasını görürüm..tatlım soğanı ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içtim.taze kaynatıp yaptım hersferınde.kaynaayan suya attım 2-3 dakika kaynattım ılıtıp içtim.bi dikişte bitirdim ve hemen ardından ağzıma şeker attım.yoksa gitmezz.
ben adetımın 27.günündeyım ama bu ay sanırım yumoşum çatlamdı umudum yokk.
kuzum sorma çok rahatsızlandımm,istifra,ateşşş....
ya o konu kapanmada mı ki?niye ceza alıyorrr?
bana son derece anlamlı gelen beta hcg 2.7 değeri doktoruma anlamsız gelmiş. bu değeri görmek için aylardır yırtınıyorum ben. anlamsızmış. bi yürü git be...
selam arkadaşlar... bu arada ben batımı söylemeyi unuttum uzun zamandır yoktumya. bat 17 temmuz. bu arada ezgicim listede senin adını gördüm çok şaşırdım sen hamile değilmiydin yaasonuç noldu benim bişeyden haberim yok? şimdi çıkıyorum gelince burda olursun inşallah.. hoşçakalın.
Selam kızlarr nasılsınız,ben birkaç günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,hepinizi özleyecemm,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun..:80:
a.selam canım bende cıkıyom sehır dısına pazar gunu 10 gun yokum olamam herhaldesende allaha emanet ol ıyı yolculuklar bızde senı ozlıcez
Selam kızlarr nasılsınız,ben birkaç günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,hepinizi özleyecemm,kendinize iyi bakın Allaha emanet olun..:80:
soğan kürünü yanlıs uyguluyormusum :78:
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Ben üzerindeki kabugunu baya bi soyuyordum ve ceşme suyuyla yapıyordum ve ılımadan süzüyordum
ufff neyse
iyiki önceden farkettım..
soğancı başı olarak bi kaç bişide ben ekliim.kür üç ay uygulanır senede .kist yoksa bile herbayan senede bi defa ongün uygulamalı.2ay adete onbeş gün kala başlanır sonay adete 10 gün kala kür uygulanırken regl olunsa bile bırakılmaz devam edilir.soğan suyu soğuk değil ılık hatta sıcağa yakın tüketilmelidir.her yapılışta taze olarak hazırlanmalıdır .uygulanırken bol miktarda akıntı gerçekleşir yüzde sivilce oluşabilir.buda iltihabın atıldığına işarettir.
rabbim herkeze şifa versin doktor ibrahim saraçoğlundanda allah razı olsun.bende bu kürle kurtuldum pkomdan
soğancı başı olarak bi kaç bişide ben ekliim.kür üç ay uygulanır senede .kist yoksa bile herbayan senede bi defa ongün uygulamalı.2ay adete onbeş gün kala başlanır sonay adete 10 gün kala kür uygulanırken regl olunsa bile bırakılmaz devam edilir.soğan suyu soğuk değil ılık hatta sıcağa yakın tüketilmelidir.her yapılışta taze olarak hazırlanmalıdır .uygulanırken bol miktarda akıntı gerçekleşir yüzde sivilce oluşabilir.buda iltihabın atıldığına işarettir.
rabbim herkeze şifa versin doktor ibrahim saraçoğlundanda allah razı olsun.bende bu kürle kurtuldum pkomdan
gercekten gecıyomu pco bende amelıyat olıyım da denıyım.sımdı ıcersem kıst patlar zararı olabılr
tskler tatlım bılgılerın ıcın.. Benım adet düzensizliğim var o yüzden kullanıcam adetın 7. günü basladım 15 gün uygulayacagım..
hayırlısı artık
valla ben uyguladım ilk 4 gün içtim o ay bile adetim normalde 10 gün geçerken 3 gün gecikmeyle olmuştum ve faydasını göreceğime inanmıştım.ve birçok defa farklı doktora gittim
hepsi pko var dedi kürü yaptığım ay doktara gittim doktor pko yok ve ilaç verilmiş gibi yumurtaların var dedi.ben şok olmuştum şimdi kimi görsem tavsiye ediyorum .ne için ameliyat olacksın
cnm sen özel olmassa...
3 yılıdr her ay gordugum tahmınen kucuklukten kalan yumurta kıstım var 13yıllık.kıstın ne oldugunu bılemedıgımız ıcın amelyatı bıle acık olucam patlarsa kotu olabılr o yuzden ıcmıyorum
çok geçmiş olsun umarım sdece pkodur ...soğan kürü sadece miyom ve polikistik overe ayrıca erken menopoza girme durumu olanlarda fayda ediyormuş .çikolata kistine fayda etmiyormuş ....acil şifalar
cıkolata kıstı degıl canım normal kıst ınatcı olanından kıme cektıyse artıkpco da var bende ayrıyeten o kesın zaten.ama olıyım amelıyat yapıcam bır ay mıdem bulanıyor ama yapıcam
belli olmaz kist varkende gebe kalınabiliyor.gebe kalıncada kistler yok oluyor .inş gerek kalmaz ameliyatasende meleğinle buluşursun
ınsallah canım ama 3 yıldır kıstle hamıle klırsın dedıler ama kalamadım kıstımın oldugu tarafımda yumurta gelısmıyor dıger tarafta pco lu hep erteledıler ama gel gor kı bu ay kacıs yok15 gun sonra felan olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?