benimde 3yıl oldu banada dediler olur diye ama yok ....benim sadece tek tarafta kist vardı.artık gelsede gitsek yavdoğum yapanlar topikine
kıst derken pco mu baska da mı kıstın var benım gıbı.ınsallah canım olucak bu topıktekı herkesın
ben de soğan kürünü geçen ay uyguladım ama akıntı falan filan gelmedi. bende pco yok bildiğim kadarıyla ama ben iltihap için yapmıştım ama bir kere uyguladım acaba bişey olur mu yani adetin 7. günü başladım 15 gün devam ettim adetten tam 28 gün sonra da adet oldum ama ben zaten hep 28 gün sonra adet olurdum. yani illa ki 3 ay üst üste mi kullanılmalıydım:26: yoksa benim için bi tane yeterli midir?
benim pco yok adet düzensizliği yok ama iltihap var idrar yolu enfeksiyonu var bana ne önerirsin soğancıbaşı?:86:
ben de soğan kürünü geçen ay uyguladım ama akıntı falan filan gelmedi. bende pco yok bildiğim kadarıyla ama ben iltihap için yapmıştım ama bir kere uyguladım acaba bişey olur mu yani adetin 7. günü başladım 15 gün devam ettim adetten tam 28 gün sonra da adet oldum ama ben zaten hep 28 gün sonra adet olurdum. yani illa ki 3 ay üst üste mi kullanılmalıydım:26: yoksa benim için bi tane yeterli midir?
benim pco yok adet düzensizliği yok ama iltihap var idrar yolu enfeksiyonu var bana ne önerirsin soğancıbaşı?:86:
sogan cı bacı yerıne ben cevap versempco yoksa bosver bır kere yeter endımetrum da ıncelme yapıyormus fazla kullanıldıgında
sogan cı bacı yerıne ben cevap versempco yoksa bosver bır kere yeter endımetrum da ıncelme yapıyormus fazla kullanıldıgında
cnmcım bişi olmaz iyi yapmışsın.zaten ideal regl döngüsü 28 günde bir .ayağını sıcak tut cnm en önemlisi bu .ayrıca kronikleşmişse doktora git .
sağolasın canım pcolarda adet düzensizliği mi oluyor ben doktora ne zaman gitsem hep sağ tarafımın yumurtladığı zamana denk geldim ve iyi dediler doktorlar acaba sol tarafım nasıl ki ben de 6 ay dolunca tedavi yöntemlerine başlamayı düşünüyorum doktor öyle dedi çünkü ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimize gerek kalmaz inşallah.
canım ben çok çabuk soğuk alırım hemen karnım ağrır ne kadar sıcak tutmaya çalışsam da böyle oluyor kışın evlerimiz çok sıcak oluyor. üşütüyorsam bir tek okulda lavaboda üşütüyorum ama ona da yapacak bişeyim yok. bazen ateş basıyor çoraplarımı çıkarıyorum hoop hemen karın ağrısı iyi ama bu kadar hassas olur mu insan. bak şu an laptop yerde ben de yerdeyim altımda battaniye var inan ki ama iltihaptan kurtulamıyorum doktor bünyen zayıf o yüzden dedi ben çok zayıftım şu 2-3 aydır kilo aldım çocukluğum ve gençliğim kansızlıkla geçti şimdi 49 kiloyum kansızlıkda yok çok şükür ama bebeğim eksik işte.
Allahım sürekli dua ediyorum bizleri hayırlısıyla sevindir. Amin..
evet canım adet duzensızlıgı oluyor pco da mesela ben ılacsız olamaıyorumsağolasın canım pcolarda adet düzensizliği mi oluyor ben doktora ne zaman gitsem hep sağ tarafımın yumurtladığı zamana denk geldim ve iyi dediler doktorlar acaba sol tarafım nasıl ki ben de 6 ay dolunca tedavi yöntemlerine başlamayı düşünüyorum doktor öyle dedi çünkü ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimize gerek kalmaz inşallah.
evet cnm rahim duvarı incelmesi oluyor .rahim duvarı incelmesinede nar suyu iyi geliyormuş
bak bildimama bunun ilk sebebi ayaktan soğuk almak valla sıkıcan dişini dikkat edicen ..aktarlarda bi şerbet var cnm onlar baya kanszlığa iyi geliyo..en kısa zamanda inş.
heyoooooooo evimdeyim nihayeeetttttttt
hoşgeldinnnnnnnn
hoşgeldın canım ınsanın evı gıbısı yok demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?