Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

benimde 3yıl oldu banada dediler olur diye ama yok ....benim sadece tek tarafta kist vardı.artık gelsede gitsek yav doğum yapanlar topikine

kıst derken pco mu baska da mı kıstın var benım gıbı.ınsallah canım olucak bu topıktekı herkesın

ben de soğan kürünü geçen ay uyguladım ama akıntı falan filan gelmedi. bende pco yok bildiğim kadarıyla ama ben iltihap için yapmıştım ama bir kere uyguladım acaba bişey olur mu yani adetin 7. günü başladım 15 gün devam ettim adetten tam 28 gün sonra da adet oldum ama ben zaten hep 28 gün sonra adet olurdum. yani illa ki 3 ay üst üste mi kullanılmalıydım:26: yoksa benim için bi tane yeterli midir?
benim pco yok adet düzensizliği yok ama iltihap var idrar yolu enfeksiyonu var bana ne önerirsin soğancıbaşı?:86:

kıst derken pco mu baska da mı kıstın var benım gıbı.ınsallah canım olucak bu topıktekı herkesın

pko cnm polikistik overim vardı .3 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi olduktan sonra tekrar oluştu ki doktor söylemişti gebelik olmazsa oluşabilir diye ....sonraki ay uyguluycam bende tekrar.

Son düzenleme:

sogan cı bacı yerıne ben cevap versempco yoksa bosver bır kere yeter endımetrum da ıncelme yapıyormus fazla kullanıldıgında

cnmcım bişi olmaz iyi yapmışsın.zaten ideal regl döngüsü 28 günde bir .ayağını sıcak tut cnm en önemlisi bu .ayrıca kronikleşmişse doktora git .

sogan cı bacı yerıne ben cevap versempco yoksa bosver bır kere yeter endımetrum da ıncelme yapıyormus fazla kullanıldıgında

sağolasın canım pcolarda adet düzensizliği mi oluyor ben doktora ne zaman gitsem hep sağ tarafımın yumurtladığı zamana denk geldim ve iyi dediler doktorlar acaba sol tarafım nasıl ki ben de 6 ay dolunca tedavi yöntemlerine başlamayı düşünüyorum doktor öyle dedi çünkü ama inşallah gerek kalmaz hiçbirimize gerek kalmaz inşallah.

cnmcım bişi olmaz iyi yapmışsın.zaten ideal regl döngüsü 28 günde bir .ayağını sıcak tut cnm en önemlisi bu .ayrıca kronikleşmişse doktora git .

canım ben çok çabuk soğuk alırım hemen karnım ağrır ne kadar sıcak tutmaya çalışsam da böyle oluyor kışın evlerimiz çok sıcak oluyor. üşütüyorsam bir tek okulda lavaboda üşütüyorum ama ona da yapacak bişeyim yok. bazen ateş basıyor çoraplarımı çıkarıyorum hoop hemen karın ağrısı iyi ama bu kadar hassas olur mu insan. bak şu an laptop yerde ben de yerdeyim altımda battaniye var inan ki ama iltihaptan kurtulamıyorum doktor bünyen zayıf o yüzden dedi ben çok zayıftım şu 2-3 aydır kilo aldım çocukluğum ve gençliğim kansızlıkla geçti şimdi 49 kiloyum kansızlıkda yok çok şükür ama bebeğim eksik işte.
Allahım sürekli dua ediyorum bizleri hayırlısıyla sevindir. Amin..

ınsallah canım. ne guzel hep bırbırımıze dua edıyoruz burda bır gun bırımızın duası tutarda hamıle kalırız ınsallah boyle beklemek cok sıkıcıgelın artık bebıslerımız

bak bildim ama bunun ilk sebebi ayaktan soğuk almak valla sıkıcan dişini dikkat edicen ..aktarlarda bi şerbet var cnm onlar baya kanszlığa iyi geliyo..en kısa zamanda inş.

evet canım adet duzensızlıgı oluyor pco da mesela ben ılacsız olamaıyorum
evet cnm rahim duvarı incelmesi oluyor .rahim duvarı incelmesinede nar suyu iyi geliyormuş

evet nar ıyı gelıyor olabılr ben nar yıyınce adt olabılıyorum demekkı baska etkılerıde var

bak bildim ama bunun ilk sebebi ayaktan soğuk almak valla sıkıcan dişini dikkat edicen ..aktarlarda bi şerbet var cnm onlar baya kanszlığa iyi geliyo..en kısa zamanda inş.

hakkaten sıkıcam dişimi napıyım ama hiç belli olmuyo anında alıyorum. kansızlığa keçiboynuzu pekmezi içiyorum şu sıralar. ama evlenince geçti benimki eşim çok soğanlı sever yemekleri mecburen ben de yiyorum ve alıştım onla birlikte biz hiç soğan yemezdik annem bütün yemekleri soğansız yapmak zorunda kalırdı bazen de rendelerdi. hatta bi ara 15 e bile çıkmıştı kan seviyem şu sıralar da 12 lerde

İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
Arha2010 32 13 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
Yaw 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Nsbhr 26 04 ağustos
Mahrum 26 10 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…