hoşbulduk canım çok hastalandım ,o nedenle giremedimm.
zaten kayınvalidemlerdeydıkk
kızlllarrrrrr merhabaaaaaaaaaaa
sormayıniki gündür ateş içinde yatıyorum,afedersiniz bır istifra bir istifraa,
bacak ağrısı ,bacaklarımı nereye koyacağımı bilemedimm.
bugün biraz daha iyiym ,annemler geldi uzun süre olamam aranızda bi bakayım size dedimm
yara vardır diye düşünmedim ama bir sorun olduğunu gözleledim,ilişkilerim hep sancılydı vajinam dar mı diye sorguluyordum,sonra psiklojik diye düşündüm,2 ay önce ağrı yanma şiddetlendi ve ilişki sonrası kan nornaldede kahverengi pembesi akıntı gelmeye başladı,öyle işte ha kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı belki doktorun bahsettiği kistten belki de hamilelik psikolojisine girdiğimden bilemiyorum işte öylee,sürekli de idrar yollarım iltihaplanır zaten,bu olayın 2- sene belki de daha önceden başladığını söyledi
çok geçmiş olsun kuzum.ohhh anneciğin bakar şimdi sana
hıııı şimdi anlaşıldı hastalığının sebebi
acil şifa versin rabbim ..
deliiiiiiiiiii
sorma canım sanırım güneş çarptıı.
benim şimdi çıkmam lazım ,bu arada YAW yanı tilay neden ceza aldı yinee
deliiiiiiiiiii
kızlllarrrrrr merhabaaaaaaaaaaa
sormayıniki gündür ateş içinde yatıyorum,afedersiniz bır istifra bir istifraa,
bacak ağrısı ,bacaklarımı nereye koyacağımı bilemedimm.
bugün biraz daha iyiym ,annemler geldi uzun süre olamam aranızda bi bakayım size dedimm
deliiiiiiiiiii
geçen ki mevzu yüzündenmiş canım
tatlım soğanı ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içtim.taze kaynatıp yaptım hersferınde.kaynaayan suya attım 2-3 dakika kaynattım ılıtıp içtim.bi dikişte bitirdim ve hemen ardından ağzıma şeker attım.yoksa gitmezz.mrb canım hos geldın cok gecmıs Olsun Acil sifalar diliyorum rabbımden..
NAsıl keyıfler adetın kacıncı günündesın..
bende sogan kürüne basladım bugün 3. gunum nasıl içtigini bana bi ayrıntılı anlatabılırmısın kuzum ..
kuzum sorma çok rahatsızlandımm,istifra,ateşşş....canım nerelerdeydin yaa özledim seni geçmiş bu arada iyimisin şimdii önceki olaydan dolayı sanırım canım ya ceza aldı
olma ihtimali var en azından daha adetine 5 gün olduğu için olma ihtimal var inşallah canım. daha önceki negatiflerde beta hcg kaç çıkıyordu sende
geçen ki mevzu yüzündenmiş canım
tatlım soğanı ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içtim.taze kaynatıp yaptım hersferınde.kaynaayan suya attım 2-3 dakika kaynattım ılıtıp içtim.bi dikişte bitirdim ve hemen ardından ağzıma şeker attım.yoksa gitmezz.mrb canım hos geldın cok gecmıs Olsun Acil sifalar diliyorum rabbımden..
NAsıl keyıfler adetın kacıncı günündesın..
bende sogan kürüne basladım bugün 3. gunum nasıl içtigini bana bi ayrıntılı anlatabılırmısın kuzum ..
kuzum sorma çok rahatsızlandımm,istifra,ateşşş....canım nerelerdeydin yaa özledim seni geçmiş bu arada iyimisin şimdii önceki olaydan dolayı sanırım canım ya ceza aldı
geçmiş olsun deryacım ben de kayınvalidengildesin sonra da annenler geldi diye giremedin sanmıştım
tatlım soğanı ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içtim.taze kaynatıp yaptım hersferınde.kaynaayan suya attım 2-3 dakika kaynattım ılıtıp içtim.bi dikişte bitirdim ve hemen ardından ağzıma şeker attım.yoksa gitmezz.
ben adetımın 27.günündeyım ama bu ay sanırım yumoşum çatlamdı umudum yokk.
kuzum sorma çok rahatsızlandımm,istifra,ateşşş....
ya o konu kapanmada mı ki?niye ceza alıyorrr?
geçmiş olsun canımmmm....ya bilmiyorum konu kapandı aslında ama neden sonradan böle bişi oldu anlamadım
sağol canım.
valla ben de şaşırdımm .
neyse kızlar çıkmam lazım.
gelen kızlara selam söyleyin
öpüyorum siziiiii
bana son derece anlamlı gelen beta hcg 2.7 değeri doktoruma anlamsız gelmiş. bu değeri görmek için aylardır yırtınıyorum ben. anlamsızmış. bi yürü git be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?