Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

acil şifa versin rabbim ..

biz bayanlar kendımıze dikkat etmıyorum bu konuda idrar yolları iltihabı ve mikrobik yada üşütmekten..
heryerde wcye girmeyın ve ne olursa olsun çorap giyin ayagınıza.. Özellikle balkon falan yıkadıktan sonra. üşütme tatlım kendını Allah acil sifalar versın.

mrb canım hos geldın cok gecmıs Olsun Acil sifalar diliyorum rabbımden..
NAsıl keyıfler adetın kacıncı günündesın..
bende sogan kürüne basladım bugün 3. gunum nasıl içtigini bana bi ayrıntılı anlatabılırmısın kuzum ..

geçmiş olsun deryacım ben de kayınvalidengildesin sonra da annenler geldi diye giremedin sanmıştım

geçen ki mevzu yüzündenmiş canım

tatlım soğanı ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içtim.taze kaynatıp yaptım hersferınde.kaynaayan suya attım 2-3 dakika kaynattım ılıtıp içtim.bi dikişte bitirdim ve hemen ardından ağzıma şeker attım.yoksa gitmezz.
ben adetımın 27.günündeyım ama bu ay sanırım yumoşum çatlamdı umudum yokk.
canım nerelerdeydin yaa özledim seni geçmiş bu arada iyimisin şimdii önceki olaydan dolayı sanırım canım ya ceza aldı
kuzum sorma çok rahatsızlandımm,istifra,ateşşş....
ya o konu kapanmada mı ki?niye ceza alıyorrr?

olma ihtimali var en azından daha adetine 5 gün olduğu için olma ihtimal var inşallah canım. daha önceki negatiflerde beta hcg kaç çıkıyordu sende

inşallah canım. hepimiz anne oluruz inşallah. benim negatiflerde hep 0.1 çıkardı. kimyasalımda 12 yi görmüştüm.

geçen ki mevzu yüzündenmiş canım

tatlım soğanı ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içtim.taze kaynatıp yaptım hersferınde.kaynaayan suya attım 2-3 dakika kaynattım ılıtıp içtim.bi dikişte bitirdim ve hemen ardından ağzıma şeker attım.yoksa gitmezz.
ben adetımın 27.günündeyım ama bu ay sanırım yumoşum çatlamdı umudum yokk.
canım nerelerdeydin yaa özledim seni geçmiş bu arada iyimisin şimdii önceki olaydan dolayı sanırım canım ya ceza aldı
kuzum sorma çok rahatsızlandımm,istifra,ateşşş....
ya o konu kapanmada mı ki?niye ceza alıyorrr?

geçmiş olsun canımmmm....ya bilmiyorum konu kapandı aslında ama neden sonradan böle bişi oldu anlamadım

bana son derece anlamlı gelen beta hcg 2.7 değeri doktoruma anlamsız gelmiş. bu değeri görmek için aylardır yırtınıyorum ben. anlamsızmış. bi yürü git be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…