Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ayy maşallahhhhh

anam evinden uzak kalmayan anlayamıyo iştee

iki gün kocasız kalamadın mı dediler ay ne fenalarrr "insan anne babasını tabi özlüyor da ama kendi evi sonuçta en rahat orda eder" lafımdan bu mana çıkarılır mı

iki gün kocasız kalamadın mı dediler ay ne fenalarrr "insan anne babasını tabi özlüyor da ama kendi evi sonuçta en rahat orda eder" lafımdan bu mana çıkarılır mı

ınsanın kendı evı tabı ıstedıgın sekılde dolas evde kımse ye ayıp olmuyorıstedıgın zamn yat ıstedıgın zamn kalk ıstedıgın zamn temızlık yap ıstemezsen yemek yapma ohhhhhhhhhhhh valla allah kımseyı evınden ayırmasın tatıl dısında tabı

aman millete laf olsun da konuşsun işte

bir kıymetlii kız görsenn.acayip tattli bişi ayolll hünüz 1 yaşında.kurban olsun halası onaa

ayy bizimkilerde öle olacakkkkk

atın benı denızlereee yalan dunya sıze kalsın ne severdım bu sarkıyı

heyyyyyy ne duruyorsun at kendini denizeeee
geri de bekleyin mi varrrr böle miydi bi tane daha vardı

İnşallah bu ay bu listede 9. hamiş ben olurum :)))
ezgicim bu arada arha arkadaşımız var ya adetine 5 gün varmş beta hcg 2.14 çıkmış daha önceki negatiflikleri 0,1 çıkıyormuş hep sence nedir durum??

bugnn mersinden arsuzaa döndümm benn.annemgilde gelddiiiiiiiiii.bende evimi çok öxzledim beaa

ezgicim bu arada arha arkadaşımız var ya adetine 5 gün varmş beta hcg 2.14 çıkmış daha önceki negatiflikleri 0,1 çıkıyormuş hep sence nedir durum??

benımde 5 .gun ole cıktı 2.5 daha once 10.gunde 0.1 cıkıyordu acaba 5 gunde yapılınca 2 ve uzerımı cıkıyor.

heyyyyyy ne duruyorsun at kendini denizeeee
geri de bekleyin mi varrrr böle miydi bi tane daha vardı[/QUOTE]

arkamda cocugum olmasada kocam var kız atamam ama benı cok sınır ederse onu atabılırım

aaaa valla yüksek çıkmış inşallah yükselir daha günü de varmış

selam kızlar.. geçmişi okudum geldim ezgicim çok geçmiş olsun umarım bundan sonra en hayırlısı neyse o olur senin için.. tatlım 17 temmuz benim bat güncellersen sevinirim

aaaa valla yüksek çıkmış inşallah yükselir daha günü de varmış

he daha gelmemıs gunu olabılır ama belkıde zamanı gectıkce degerkerde dusuyordur benım 5 gun gecınce 2.5 10 gun gecınce 0.1 bıdakıne 10 kala yaptırak belkı 15 cıkar

selam kızlar.. geçmişi okudum geldim ezgicim çok geçmiş olsun umarım bundan sonra en hayırlısı neyse o olur senin için.. tatlım 17 temmuz benim bat güncellersen sevinirim

hoşgeldin tatlım.... çok sağol; daha bekleyecek günüm varmış ne yapalım..
batını eklerim şimdi listeye

he daha gelmemıs gunu olabılır ama belkıde zamanı gectıkce degerkerde dusuyordur benım 5 gun gecınce 2.5 10 gun gecınce 0.1 bıdakıne 10 kala yaptırak belkı 15 cıkar

valla bu ay çok bahara güvendim fos çıktı
2. sana güveniorum sen de fos çıkmaaaaaa

hıc adet belırtım yok canım ama ben kendımı fos hıssedıyorum 3 gun kaldı ılac bıtelı on gun olucak hıc bıse yok ya delı olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…