- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ayy maşallahhhhh
anam evinden uzak kalmayan anlayamıyo iştee
offf geçen gelen de ne kıymetli olur heeee
bide ben oluyomuşumm
atın ozaman kendinizi denizlere
iki gün kocasız kalamadın mı dediler ay ne fenalarrr "insan anne babasını tabi özlüyor da ama kendi evi sonuçta en rahat orda eder" lafımdan bu mana çıkarılır mı
iki gün kocasız kalamadın mı dediler ay ne fenalarrr "insan anne babasını tabi özlüyor da ama kendi evi sonuçta en rahat orda eder" lafımdan bu mana çıkarılır mı
bir kıymetlii kız görsenn.acayip tattli bişi ayolll hünüz 1 yaşında.kurban olsun halası onaa
atın benı denızlereee yalan dunya sıze kalsınne severdım bu sarkıyı
bilmiorum ki tatlım beklesin bakalım belki affederler[/QUOT
inş cnm
İnşallah bu ay bu listede 9. hamiş ben olurum :)))
ezgicim bu arada arha arkadaşımız var ya adetine 5 gün varmş beta hcg 2.14 çıkmış daha önceki negatiflikleri 0,1 çıkıyormuş hep sence nedir durum??
İnşallah bu ay bu listede 9. hamiş ben olurum :)))
ezgicim bu arada arha arkadaşımız var ya adetine 5 gün varmş beta hcg 2.14 çıkmış daha önceki negatiflikleri 0,1 çıkıyormuş hep sence nedir durum??
benımde 5 .gun ole cıktı 2.5 daha once 10.gunde 0.1 cıkıyordu acaba 5 gunde yapılınca 2 ve uzerımı cıkıyor.
aaaa valla yüksek çıkmış inşallah yükselir daha günü de varmış
adetin 5. ve 10. günlerinden mi bahsediyorsun canım yoksa yumurtlamadan sonra 5.gün mü
selam kızlar.. geçmişi okudum geldimezgicim çok geçmiş olsun umarım bundan sonra en hayırlısı neyse o olur senin için.. tatlım 17 temmuz benim bat güncellersen sevinirim
selam kızlar.. geçmişi okudum geldimezgicim çok geçmiş olsun umarım bundan sonra en hayırlısı neyse o olur senin için.. tatlım 17 temmuz benim bat güncellersen sevinirim
he daha gelmemıs gunu olabılır ama belkıde zamanı gectıkce degerkerde dusuyordur benım 5 gun gecınce 2.5 10 gun gecınce 0.1 bıdakıne 10 kala yaptırak belkı 15 cıkar
hoşgeldin tatlım.... çok sağol; daha bekleyecek günüm varmış ne yapalım..
batını eklerim şimdi listeye
valla bu ay çok bahara güvendim fos çıktı
2. sana güveniorum sen de fos çıkmaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?