Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bende geldim burdayım

hoşgeldinnnnn canımm
yaa kızlarrrr benim kafam karıştıı,forumu dolaşıyorum bir saattir,tüp tıkanıklığına maydanoz ve süt buharıda iyi geliyormuş,birde adaçayı yağını keşfettim,onuda pedine damlatıyorsun tüpleri açmaya yardımcı oluyormuş,şimdi ben bu ay hangisini deneyeyim sizce:44:

kızlar bende bısey soracagım dun ovu.testı yaptım cıft koyu cızgıydı bunun aynı saatte yaptım çift cızgı vardı ama sılıklesmıstı cızgı hafıf vardı
dun ve bugun ılıskı oldu
artık ovu.testıne devam etmeme gerek yok dımı yumurtlama olup bıtmıstır yanı ılıskı devamınada gerek yoktur kafam karıstı

canım ovul testi hakkında bilgim yok ama sana tavsiyem çok sıkı çalış,yani adetine kadar gün aşırı çalış derim,hiç belli olmaz

kaçtıncı günündü cnm eğer silikleşmeye başlamışsa bidefa daha yap testii....ve gün aşırı ilişkiye devam et bizim gibi bebek beklentisi içindeki bayanlar ilişkileri sadece yumurtlama günlerinde yaşar olduk....

ilk kez 17. gun yaptım testı hemen cıft koyu cızgı cıktı
bugun 18.gunu sılıklesmıstı
yarın esım evde yok zaten
bizde 17 ve 18 de ılıskı oldu
umarım olur ya olmazsa öbur ay zaten olmayacak kasım akalacak bebıs

hiram napyon nasıl oldun geldimi adetin????

napim kuşum otuyorum çay içiyorum
evet canım dün geldi,gecen ay korunmak zorundaydık,o yüzden bir beklentim yoktu,
valla artık her okuduğumu duyduğumu yapıcam yaaa nasippp
tüplerin elimden çekeceği var,ya açılacaklar ya açılacaklarr kaçış yokkk

afiyet olsun canım ama ben sevmem adaçayı falan bitkisel

bende sevdiğim değilki zaten .....bal,çörekotu ,tarçın kürüne başladımda yapanlar genelde kürü uygularken günde iki fincan adaçayı önermişler oyüzden yani
yoksa bana kalsa bi kahve içerdim veya güzel bergamot kokulu çayyy

eee canlarım bişey söyleyinn,bir fikir bir yorum yokmuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…