kızlarrr nerelerdesiniz yaaaa :97:
iyi akşamlar kızlarrrr...:80:
iyi akşamlar kızlarrrr...:80:
bende geldim burdayım
daha iyiyim bitanemmm çok sağol,sen nasılsın:79::79::79::79::79::79::79::79:
hiracım nasıl oldun iyileşebildinmii
iyi akşamlarrr hoşgeldin şekerimmiyi akşamlar kızlarrrr...:80:
iyi aksamlar herkeseeee
iyi akşamlarr naberr
iyi aksamlar herkeseeee
kızlar bende bısey soracagım dun ovu.testı yaptım cıft koyu cızgıydı bunun aynı saatte yaptım çift cızgı vardı ama sılıklesmıstı cızgı hafıf vardı
dun ve bugun ılıskı oldu
artık ovu.testıne devam etmeme gerek yok dımı yumurtlama olup bıtmıstır yanı ılıskı devamınada gerek yoktur kafam karıstı
kızlar bende bısey soracagım dun ovu.testı yaptım cıft koyu cızgıydı bunun aynı saatte yaptım çift cızgı vardı ama sılıklesmıstı cızgı hafıf vardı
dun ve bugun ılıskı oldu
artık ovu.testıne devam etmeme gerek yok dımı yumurtlama olup bıtmıstır yanı ılıskı devamınada gerek yoktur kafam karıstı
canım ovul testi hakkında bilgim yok ama sana tavsiyem çok sıkı çalış,yani adetine kadar gün aşırı çalış derim,hiç belli olmaz
10.gunden 18. gune kadar calıstık zatencanım ovul testi hakkında bilgim yok ama sana tavsiyem çok sıkı çalış,yani adetine kadar gün aşırı çalış derim,hiç belli olmaz
saol canım bende iyiyimmdaha iyiyim bitanemmm çok sağol,sen nasılsın
iyi valla nolsun adaçayı içiyorum gel beraber içelimm....
kaçtıncı günündü cnm eğer silikleşmeye başlamışsa bidefa daha yap testii....ve gün aşırı ilişkiye devam et bizim gibi bebek beklentisi içindeki bayanlar ilişkileri sadece yumurtlama günlerinde yaşar olduk....
hiram napyon nasıl oldun geldimi adetin????
afiyet olsun canım ama ben sevmem adaçayı falan bitkisel
10.gunden 18. gune kadar calıstık zaten
artık yorulduk
tatlım durmak yorulmak yokk son sürat devammmm,bebiş için herşeye değer
evet canım haklısın adetıne ne kadar kaldı senın??
hoşgeldinnnnn canımm
yaa kızlarrrr benim kafam karıştıı,forumu dolaşıyorum bir saattir,tüp tıkanıklığına maydanoz ve süt buharıda iyi geliyormuş,birde adaçayı yağını keşfettim,onuda pedine damlatıyorsun tüpleri açmaya yardımcı oluyormuş,şimdi ben bu ay hangisini deneyeyim sizce:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?