canım dün geldi adetim,benim tüpler tıkalı,ben birazcık umutsuz vakayım,ama umudum bitmeyecek,
Allahın izni ile o tüplerle açılana kadar uğraşacam
napim kuşum otuyorum çay içiyorum
evet canım dün geldi,gecen ay korunmak zorundaydık,o yüzden bir beklentim yoktu,
valla artık her okuduğumu duyduğumu yapıcam yaaa nasippp
tüplerin elimden çekeceği var,ya açılacaklar ya açılacaklarr kaçış yokkk
azmin zaferi olacak inş....ben iki kişi gördüm burada tüpleri kapalı denip doğal yolla hamile kalan rabbim ol der olur bacım bu kadaraaaaa
azmin zaferi olacak inş....ben iki kişi gördüm burada tüpleri kapalı denip doğal yolla hamile kalan rabbim ol der olur bacım bu kadaraaaaa
eee canlarım bişey söyleyinn,bir fikir bir yorum yokmuu...
inşallah canım ya okadar umut edıyoruz ıstıyoruzkı allahım herkese versın
ben doktorada gıtmedım korkumdan
bu ay olmazsa gıdecegım bakalım
hayırlısı olsun
eee canlarım bişey söyleyinn,bir fikir bir yorum yokmuu...
maydonoz süt küründen başla bnce.....bi sonraki ayda diğerini denersinnn
maydonoz süt küründen başla bnce.....bi sonraki ayda diğerini denersinnn
hiracım yaa tüpleri açayım derken başka sorunlar çıkmasın başına yani mikrop falan kaparsın canım yaa.süt maydanoz neyse dışardan uygulanan bişey ama pede yağ sürmek cildini tahriş edebilir bence.
ya bıde bıtkısel ılac var hayıt otumu ne onun ılaca dönusmus halıymıs ve hıc yan etkısı yokmus
3 tanıdıgım ıctı
ve o ay hamıle kaldılar
agnucaston dıye bır ılac duydunuzmu sız?
evet cnm duydum alıp kullancaktım ama eşim yemin ettirdi doktora sormadan ilaç kullanmak yok diye
kızlar benim ovulasyonda 19. günümdeyim
36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com şu ateşime bi bakar mısınız bu aralar yine arttı bu sabah 36.8 oldu noluyo ki böyle acaba?
36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com şu ateşime bi bakar mısınız bu aralar yine arttı bu sabah 36.8 oldu noluyo ki böyle acaba?
peki kızlarrr bu ay süt buharını deneyecem,bayram öncesi soğan kürü yaptım 5 gün
sonra iş güç gelen giden derken tamamlayamadım,bir dahaki aya tekrar başlarım soğan suyuna,en sonda yağı denerim,
baharcım bilmemki kimisi pedine dökmüş ve inanmıyacaksın ama kimisi pamuğa damlatıp vajinasına koymuş sabah çıkartmış,buna çok şaşrdım ben
benımde cok kullanasım var
benım arkadasıma doktor vermıstı o ay hamıle kalınca dıger tanıdıklarımda kullanmıstı
bekardım ben tabı ozaman
sımdı aklıma gelıyor bı tarafım al dıyor 1 ay dene dıyor
yanı bu ay adet olursam alabılırım
Canım yumurtan catlamıs görünüyor bu yukselme devam ederse bılki hamılesın he unutmadan 3-4 gun sonra ani bi düşüş olursa da korkma
oda yerleşme düşüşü olacak inşallah hamıle kalırsın bu ay tatlım Rabbım emeklerini boşa cıkarmaz ...
gecen gece halvete girmişsindir umarım
yok bebeğim olmaz öle şey sakın deneme.iyi yapayım derken başına iş alma.bak sen enfeksiyon falan geçirmediğin halde tüpler tıkanmış.bunu yaparsan allah korusun valla daha kötü olur.tabi yine sen bilirsin canımm.
Canım yumurtan catlamıs görünüyor bu yukselme devam ederse bılki hamılesın he unutmadan 3-4 gun sonra ani bi düşüş olursa da korkma
oda yerleşme düşüşü olacak inşallah hamıle kalırsın bu ay tatlım Rabbım emeklerini boşa cıkarmaz ...
gecen gece halvete girmişsindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?