Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım dün geldi adetim,benim tüpler tıkalı,ben birazcık umutsuz vakayım,ama umudum bitmeyecek,
Allahın izni ile o tüplerle açılana kadar uğraşacam

inşallah canım ya okadar umut edıyoruz ıstıyoruzkı allahım herkese versın
ben doktorada gıtmedım korkumdan
bu ay olmazsa gıdecegım bakalım
hayırlısı olsun

azmin zaferi olacak inş....ben iki kişi gördüm burada tüpleri kapalı denip doğal yolla hamile kalan rabbim ol der olur bacım bu kadaraaaaa

azmin zaferi olacak inş....ben iki kişi gördüm burada tüpleri kapalı denip doğal yolla hamile kalan rabbim ol der olur bacım bu kadaraaaaa

inşallahhh canım,bir mucize gelir benide bulurr,Rabbim dilerse hiç bişey engel olamaz...

bugun bende arkadasımdan duydum kıst vardı onda esıde evlenmeden önce lösemı tedavısı görmus
doktorlar cok zor olur dıyorlardı cocukları temmuzda evlendıler
ve hamılee
allah ıstesın oluyor
ne guzel

inşallah canım ya okadar umut edıyoruz ıstıyoruzkı allahım herkese versın
ben doktorada gıtmedım korkumdan
bu ay olmazsa gıdecegım bakalım
hayırlısı olsun

aminnn inşallahhh,
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...

eee canlarım bişey söyleyinn,bir fikir bir yorum yokmuu...

hiracım yaa tüpleri açayım derken başka sorunlar çıkmasın başına yani mikrop falan kaparsın canım yaa.süt maydanoz neyse dışardan uygulanan bişey ama pede yağ sürmek cildini tahriş edebilir bence.

maydonoz süt küründen başla bnce.....bi sonraki ayda diğerini denersinnn

ya bıde bıtkısel ılac var hayıt otumu ne onun ılaca dönusmus halıymıs ve hıc yan etkısı yokmus
3 tanıdıgım ıctı
ve o ay hamıle kaldılar
agnucaston dıye bır ılac duydunuzmu sız?

maydonoz süt küründen başla bnce.....bi sonraki ayda diğerini denersinnn

peki kızlarrr bu ay süt buharını deneyecem,bayram öncesi soğan kürü yaptım 5 gün
sonra iş güç gelen giden derken tamamlayamadım,bir dahaki aya tekrar başlarım soğan suyuna,en sonda yağı denerim,
baharcım bilmemki kimisi pedine dökmüş ve inanmıyacaksın ama kimisi pamuğa damlatıp vajinasına koymuş sabah çıkartmış,buna çok şaşrdım ben

ya bıde bıtkısel ılac var hayıt otumu ne onun ılaca dönusmus halıymıs ve hıc yan etkısı yokmus
3 tanıdıgım ıctı
ve o ay hamıle kaldılar
agnucaston dıye bır ılac duydunuzmu sız?

evet cnm duydum alıp kullancaktım ama eşim yemin ettirdi doktora sormadan ilaç kullanmak yok diye

evet cnm duydum alıp kullancaktım ama eşim yemin ettirdi doktora sormadan ilaç kullanmak yok diye

benımde cok kullanasım var
benım arkadasıma doktor vermıstı o ay hamıle kalınca dıger tanıdıklarımda kullanmıstı
bekardım ben tabı ozaman
sımdı aklıma gelıyor bı tarafım al dıyor 1 ay dene dıyor
yanı bu ay adet olursam alabılırım

yok bebeğim olmaz öle şey sakın deneme.iyi yapayım derken başına iş alma.bak sen enfeksiyon falan geçirmediğin halde tüpler tıkanmış.bunu yaparsan allah korusun valla daha kötü olur.tabi yine sen bilirsin canımm.

kızlar benim ovulasyonda 19. günümdeyim
36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com şu ateşime bi bakar mısınız bu aralar yine arttı bu sabah 36.8 oldu noluyo ki böyle acaba?

Canım yumurtan catlamıs görünüyor bu yukselme devam ederse bılki hamılesın he unutmadan 3-4 gun sonra ani bi düşüş olursa da korkma
oda yerleşme düşüşü olacak inşallah hamıle kalırsın bu ay tatlım Rabbım emeklerini boşa cıkarmaz ...
gecen gece halvete girmişsindir umarım

genelde pko ve hormonal dengesizliklere iyi geliyormuş bn pzartesi doktora gidince sorcam aksilik olmazsa ...

hamıle olunca ates kac oluyorı yukselıyormu
bende alayım ozaman atesölcer
her duygugumu alasım gelıyor
pekı ne zaman ölcecegız atesımızı

hakılısın canım yapmasam daha iyi

ateş ölçme topiğinde kızlara danıştım çizelgemi bana 11. gün çatlamışsın dediler bende 11-12.ci günlerde halvetimiz olmuştu bi de 16. gün bi de bugün işte pek istikrarlı olamadım bu ay biraz canım sıkıldı sence kaçında çatlamışım peki? ben daha tam yorumlayamıyorum tabloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…