genelde pko ve hormonal dengesizliklere iyi geliyormuş bn pzartesi doktora gidince sorcam aksilik olmazsa ...
test yapmaya devam ediyormusun????ateş ten pek anlamıyorum malesef
sorunca benıde bılgılendırırmısın canım cok merak edıyorum
haber veririm ama kan testi vercem test değerlerime göre kullan veya kullanma diyecek heralde....umarım aklımdaki herşeyi sorabilirim unutmam:26:
testi ben ilk günler sabah idrarıyla yapmıştım öyle olmuyormuş o yüzden kaçırmışm ovulasyon günümü3-4 gündür doğru şekilde yaptım ama çift çizgi çıkmadı canım
bebişimolsunnnnnnn kendini nasıl hissediyorsun,reglin hiç şaşıyormu,belirti filan varmıı.....
canım bilmiyorumki son adetlerim 28-27-26 günde oldu en son 26.günde oldum bugün 26.günüm ama her ihtimal 27-28de geçse keşke fena olmazz belirti olarak bişey yok ya göğsüm çok acıyo ve belim çok ağrıyo yarın adetim gelmezse biraz ümitlenicem tabi ateşede bağlı bugün 36.6 bakalım yarın kaç çıkacak:18:
neysee kızlarr Hira kaçarrr
hepinize iyi akşamlarrr
ben pek o ayrıma inanmıyorum sabh idrarıyla yaptım çoğu testimi bazı günler hem sabah yaptım hem öğleden sonra ama aynı şekildi pozitifi gördüğüm günde iki defa aynı şekilde
yaptım ama çizgi ayarları aynısının tıpkısıydı......
sabredip bekle cnm ruzgar bu işten anlayan biri bak güzel yorum yapmış takılma teste ateşini takip inş...gebesindir şuanda....
rüzgar sağolsun valla bana çok yardımcı oldu bu aralar şansıma karşılaşıyoruzda bu aralar
valla ne bilim bi türlü yakalayamadım çift çizgimi ama her gün de yapmadım ilişki olacağı günler yaptım hatalıyım biliyorum
ben testi aldığım sitede sabah 10 ile akşam 8 arasında yapın yazıyordu ama ramazana denk gldiği için zaten 12 gibi fln yapıyordum .....
inşallahhhh meleğin seninledirrr bitanemmm
liboquick dimi? benimkide o marka bende o yazıya göre sabah yapıyordum işte neyse artık bu ay için yapacak bişey yok
pozitif düşün sen yumurtladın çatladın ve gebesin inş.....
evet cnm aynı marka ben 12. gün başladım 23. güne kadar yaptım.....
hadi yaa amma yapmışsın peki yakaladın mı pozitifi?
evet 22. gün ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?