Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

test yapmaya devam ediyormusun????ateş ten pek anlamıyorum malesef

testi ben ilk günler sabah idrarıyla yapmıştım öyle olmuyormuş o yüzden kaçırmışm ovulasyon günümü 3-4 gündür doğru şekilde yaptım ama çift çizgi çıkmadı canım

mahrumm senmiydin adaçayını içen kuzumm,bak bir topikte ne buldumm,,
...Lütfen bebek düşünürken özellikle maydonoz,papatya,nane ve adaçayı içmeyin bunlar adet söktürücü ve düşük yaptırıcı özellikte..şahsen beni dr um uyarmıştı..naçizane tavsiyem sizlere...

haber veririm ama kan testi vercem test değerlerime göre kullan veya kullanma diyecek heralde....umarım aklımdaki herşeyi sorabilirim unutmam:26:

saol canım en azından yan etkısı varmı yokmu onu ögrensem yeter
ben cıkıyorum
kendınıze ıı bakın
ii geceler herkeseeee

testi ben ilk günler sabah idrarıyla yapmıştım öyle olmuyormuş o yüzden kaçırmışm ovulasyon günümü 3-4 gündür doğru şekilde yaptım ama çift çizgi çıkmadı canım

ben pek o ayrıma inanmıyorum sabh idrarıyla yaptım çoğu testimi bazı günler hem sabah yaptım hem öğleden sonra ama aynı şekildi pozitifi gördüğüm günde iki defa aynı şekilde
yaptım ama çizgi ayarları aynısının tıpkısıydı......
sabredip bekle cnm ruzgar bu işten anlayan biri bak güzel yorum yapmış takılma teste ateşini takip inş...gebesindir şuanda....

bebişimolsunnnnnnn kendini nasıl hissediyorsun,reglin hiç şaşıyormu,belirti filan varmıı.....

canım bilmiyorumki son adetlerim 28-27-26 günde oldu en son 26.günde oldum bugün 26.günüm ama her ihtimal 27-28de geçse keşke fena olmazz belirti olarak bişey yok ya göğsüm çok acıyo ve belim çok ağrıyo yarın adetim gelmezse biraz ümitlenicem tabi ateşede bağlı bugün 36.6 bakalım yarın kaç çıkacak:18:

ben testi aldığım sitede sabah 10 ile akşam 8 arasında yapın yazıyordu ama ramazana denk gldiği için zaten 12 gibi fln yapıyordum .....

inşallahhhh meleğin seninledirrr bitanemmm

rüzgar sağolsun valla bana çok yardımcı oldu bu aralar şansıma karşılaşıyoruzda bu aralar
valla ne bilim bi türlü yakalayamadım çift çizgimi ama her gün de yapmadım ilişki olacağı günler yaptım hatalıyım biliyorum

pozitif düşün sen yumurtladın çatladın ve gebesin inş.....

ben testi aldığım sitede sabah 10 ile akşam 8 arasında yapın yazıyordu ama ramazana denk gldiği için zaten 12 gibi fln yapıyordum .....

liboquick dimi? benimkide o marka bende o yazıya göre sabah yapıyordum işte neyse artık bu ay için yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…