herkeşşleree iyi pazarrr günleriii diliyorum..................bugnn 19.günmm atesimm 36.6 yavaşşa yavaşş yükselmeye başladiii.umarimm yerleşmee haricinde düşmezzz
herkeşşleree iyi pazarrr günleriii diliyorum..................bugnn 19.günmm atesimm 36.6 yavaşşa yavaşş yükselmeye başladiii.umarimm yerleşmee haricinde düşmezzz
benımde 19.gunummmmm
tatlım benimde bugün 20. günüm ve ateşim 36,7 bu aralar yüksek seyrediyor bakalım ne olucak :18: yalnız ben senin gibi ovulasyonda çift çizgiyi göremedim kaçırdım büyük olasılıklaama batlarımız aynı galiba seninle 19 eylül olabilir belki de 17 eylül :44::44::44:
canimm sen kaç günde bir oluyosunn vee.ateşin kaç çıktı bugunn
ben 30 gunde oluyorum genelde
ates ölcemedım onu daha yenı duydum ben
ama ovulasyon testınde 17 gun cıft cızgı gördum
koyu ıkı cızgı
benimkiii 22 eylüll canimm.30 günde birr adet oluyorumm........sennide ateşşş gayett güzell çıkmışşş
ben 30 gunde oluyorum genelde
ates ölcemedım onu daha yenı duydum ben
ama ovulasyon testınde 17 gun cıft cızgı gördum
koyu ıkı cızgı
hımm benim gibiii.amaa ben çift cizgiyiii 15.günü yakaladımm...testee 14 gün sonra adet oluyomusuzz.benimmkii buayy ya 29 da ya 30 delcekk....sennikiide sanirimm 31.gündee..tabiii inşaalhh ikimizkide gelmezz.ilikşkii günlerii nelerdii bu ayy
benim adetime 6 veya 8 gün var tam zaman veremedim çünkü kızlara göre yumurtam 11.gün çatlamış ve üstüne 14 ekleyince 6 gün kalıyor ne bilim bekleyecem işte yalnız benim göğüslerim çok hassaslaştı adetime 2 hafta kala böyle belirti olmuyormuş ki gebelikte adet olucağım zaman şişiyor benimkiler
hımm benim gibiii.amaa ben çift cizgiyiii 15.günü yakaladımm...testee 14 gün sonra adet oluyomusuzz.benimmkii buayy ya 29 da ya 30 delcekk....sennikiide sanirimm 31.gündee..tabiii inşaalhh ikimizkide gelmezz.ilikşkii günlerii nelerdii bu ayy
evet canım aynı 23unde beklıyorum ben
yanı beklemıyorum aslında
senden guzel haberlerı bekleyecegım
12 gun var benım yanı tabı senınde
evet canım aynı 23unde beklıyorum ben
yanı beklemıyorum aslında
senden guzel haberlerı bekleyecegım
12 gun var benım yanı tabı senınde
teşekkür ederimm canimsinn........bende çok umutluyumm bu ayy.umarimmm 23.de güzelll haberii verebilirimm....çok az kalmıss yaa 12 günn
bırde ılıskıye devam etmek gerekıyormu
yanı aynı hızlasıklıkla
bırde ılıskıye devam etmek gerekıyormu
yanı aynı hızlasıklıkla
ben 15.cizgiyi gördükten sonraaa...16.ve18.günlerde halvete girdimm.ama artıkk girmemm galibaaaa
ben 15.cizgiyi gördükten sonraaa...16.ve18.günlerde halvete girdimm.ama artıkk girmemm galibaaaa
hımmm aynı gıbı bende 17.gun gördum
17 ve 18 de gırdım
bugun evde olsa bugunde ikna etmeye calıscaktım esımı
heralde bırde yarın 20.gun son olur
eşim benım sacmaladıgımı dusunuyor kımse böyle hergun yaparak cocuk sahıbı olmuyordur dıyıp duruyorda
benim gögüss konusunda malesefkiiiii hiççç bilgim yokk.2 gebeligimdede öncesinde hiçç gögsüm agrımadiii.sadece 3 gün gecincee agrımaya ve sismeye başladii....adet olcagimm zamandaa hiçç belirtim olmazz.sadece birazcıkkk sisşerler okadarr......inşalalhh senni bu şişmen ve acııı beebektendirr
hımmm aynı gıbı bende 17.gun gördum
17 ve 18 de gırdım
bugun evde olsa bugunde ikna etmeye calıscaktım esımı
heralde bırde yarın 20.gun son olur
eşim benım sacmaladıgımı dusunuyor kımse böyle hergun yaparak cocuk sahıbı olmuyordur dıyıp duruyorda
tabikiiide böylee hamile kalıyoo millettt.leyleklerr getirmiyoo yaniii
2 gebelik mi geçirdin canım anlamadım? noldu peki?
evet canimm....biri düstüüü biriii karnımda öldüüü.kürtajjj oldummm
ay kıyamam...cok üzüldüm
ama bak görceksın bu ay ıkımızde hamıleyız
bu sefer ınsallah kucagına alcaksın
ayy yirimm seniii bennn:13: inşaalhhh.....artıkk en azından hastalıgımı bilippp önlemm alabilcemm...sadecee hamile kalmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?