Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bıde bısey sorcam sende hıc belırtı falan varmı
gecen ay bu gunlerde benım sıvılcelerım cıkmıstı
göguslerım agrımıstı
sımdı hıc bır belırtı yok
sende var mı

buayy içinmiiii:26: şimdilikk bşiyim yok vallahiii ara araa oturken kasıgım batıyoo okadarr

buayy içinmiiii:26: şimdilikk bşiyim yok vallahiii ara araa oturken kasıgım batıyoo okadarr

bu ay ıcın evet
henuz cok erken bılıyorumda
herkes okadar cok belırtı yazıyorkı
bende kendımde aramaya baslıyorum

bu ay ıcın evet
henuz cok erken bılıyorumda
herkes okadar cok belırtı yazıyorkı
bende kendımde aramaya baslıyorum

yokk yokkk fazlaa belirtiye takılmaa...burda herkess bende dahil olmak üzeree çeşitliii hamilelikk belirtileriii yaşadıkk ama adet olduk.........hem daha çokkkkkkk var.belkiii adete 1-2 gün kalaa yaşanir belirtilerr.seninn ilk gebeligin dimiiiii olcakkk

evt ilk olcak bu ay insallahhhhh

yarın doktor randevumuz var bu günü bile iple çekmiştim....
yeni bir başlagıç olarak kabul ediyorum......ve yeni bir ışıklı yol bnm için bn yürüdükçe yanacak ışıkları inşşşş...
kendi adıma sizden isteyeceğim tek şey dua bnm için dua edin kızlar....

canımbenim inşallah her şey çok güzel olacak senin için.hakkında hayırlısı olsun.dualarımız seninle.

Evet canım hakkında hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah

allah razı olsun baharımmmm....bende hep dua ediyorum sizlere inşş.. herşey gzel olur ve sonuçlar güzel çıkar......:18:

senden de allah razı olsun tatllımm.içindeki umut hiç bitmesin.adın gibi mahrum kalmayacaksın.ve hiçbirimiz mahrum olmayacağız mutlaka birgün o mutluluğu tadacağız buna inanalım ve pes etmeyelimmmmmm

baharcım seninle batlarımız aynıymış bu ay birlikte mi bekleyecez güzel haberleri? sen kaçıncı gün çatlamışsın öğrenebildin mi?

baharcım seninle batlarımız aynıymış bu ay birlikte mi bekleyecez güzel haberleri? sen kaçıncı gün çatlamışsın öğrenebildin mi?

canım benim bat karanlık yani onu öylesine verdim açıkçası ne zaman olacağımı bilmiyorum belki daha erken belki çok geç.fertility frende göre 21.gün yumurtlamış oluyorum ve üzerine 14 koyunca 34günde olmuş olucam ve oda ayın 22sine denk geliyor.açıkçası ben güzel haber vereceğimi sanmıyorum çünkü bu ay ilişkiyede dikkat etmedim.ovulasyona güvenip bi çok zamanı es geçtim.ama umarım sen güzel heberler verirsin.

Aman canım yaa ben çok dikkat ettim
bi kere yumurtamın çatladığı günü bilemedim ateş ölçme grubundaki kızlara sordum da onlar yorum yaptı onların yorumuna göre 11. gün çatlamışım hiç beklemediğim bir zaman o günü ve ertesi günü ilişkim olmuştu ama öylesine uzun süre yatakda kalmadım yıkandım hemen üzerine düşmedim erken diye ben daha geç bekliyordum ovulasyon testini beceremedim herhalde ikinci çizgiyi bi yakalayamadım. Göğüslerim şişti kasıklarım ağrıyor adet olucakmışım gibi 11.gün çatladıysam eğer 26. günü mü ne adet olmam gerekiyor işte 17 eylül falan olabilirim yani aslına bakarsan benim hiçççççççççççççççççççççç umudum yok ekim ayına inşallah

dur bakalım gün ola hayır ola.hiç bişey belli olmaz ben bile bu kadar olumsuzluğa rağmen umudumu yitirmem adet olana kadar.sende öle yap yoksa belkide aylarca bekliyceksin şimdiden umudun bitmesin.umarım beklemezsin bizim çektiklerimizi çekmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…