dur bakalım gün ola hayır ola.hiç bişey belli olmaz ben bile bu kadar olumsuzluğa rağmen umudumu yitirmem adet olana kadar.sende öle yap yoksa belkide aylarca bekliyceksin şimdiden umudun bitmesin.umarım beklemezsin bizim çektiklerimizi çekmezsin.
eşim ameliyattan sonraki ilk testini verecek ,,bende genel kontrol son durum nedir diye..pko fln varmı,kan tahlili v.b
Selam kk nın cici anne aday adaylarııı
hoşgeldin bebeğimmm.nasılsınnnn
bebişimolsun bugün giriş yapmış ama bişey yazmamış,inşallah regli gelmemiştirrr:18:
selam kızlarr...hiracım girdim ama kimsecikler yoktu bende çıktım..henüz adetim gelmedi ama en geç 28 günde bir oluyorum oda yarını bekliyorum yarın gelmezse sevinebilcem
selam kızlarr...hiracım girdim ama kimsecikler yoktu bende çıktım..henüz adetim gelmedi ama en geç 28 günde bir oluyorum oda yarını bekliyorum yarın gelmezse sevinebilcem
Hoşbuldum bitanemmm iyiyim şükürrr sen nasılsınn
inşaallah hiç gelmezzzzzzzzzzzzzz
aleykum selam hoşgeldin bu arada,biraz heyecan yaptıydım ,yazmayı unutmuşum
bebişimolsunnnnnnnn, batın yarınmışşşşş, ne rahatsızlığın var yazsana ateşini ölçtünmü son 3 aydır kaç günde adet olduğunu yaz, :18:
bebişimolsunnnnnnnn, batın yarınmışşşşş, ne rahatsızlığın var yazsana ateşini ölçtünmü son 3 aydır kaç günde adet olduğunu yaz, :18:
bahaaaaaaarrrrrrateş tablonu koysanaaaaaa
canımm dur bi sakin olya kasıklarım sızlıyo ağrıyo adet gelecek gibi akıntı geliyo bakıyom bişi yok ateş 36.5 çıktı bugün enson 28-27-26 günde oldum yarın 28.günüm en uzunu baz aldım bakalım yarını bekliyorum ben 13.gün yumurtladım diye tahmin ediyom çok kasık ağrım vardı senin nasıldı ateş döngü sürelerimiz aynı gibi
hehhh bende onu yapıcaktım zatennn yavrummmmm.12.günden itibaren yaptım
12.gün 35.8
13.gün 36.0
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.4
17.gün 36.4
18.gün 36,4
19.gün 36.5
20,gün 36,5
21.gün 36.5
22,gün 36.7
23,gün 36.8
24,gün 36.6
söle bakalımm benim halim nolcak bölee.
canım dil altı ölçtüm ben yeni çıkan dijital ölçerlerle, onlar daha yüksek çıkarıyo, senin derece nasıl ona göre değişir, ama benim idrar testinde çıktığı gün de düşüktü sonraki günlerde 37 derecenin üstüne çıktı, yerleşirken 3 gün falan düşük çıktı yani.döngün aynen benim gibi azalarak gitmiş, gebe kalman yakındır ama inşallah da kalmışsındıryarın sabah test yaparsan çıkabilir silik de olsa, yapcakmısın
bende dil altında dijitalle ölçüyorum canım sen adet günü yaptığında ateş kaçtı ve adet günümü testte silik çizgi görmüştün aslında yarında bekleyim diyorum gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?