Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bakalım göreceğiz işte neler olucak kısmet

bebişimolsun bugün giriş yapmış ama bişey yazmamış,inşallah regli gelmemiştirrr:18:

selam kızlarr...hiracım girdim ama kimsecikler yoktu bende çıktım..henüz adetim gelmedi ama en geç 28 günde bir oluyorum oda yarını bekliyorum yarın gelmezse sevinebilcem

aleykum selam hoşgeldin bu arada,biraz heyecan yaptıydım ,yazmayı unutmuşum

kızlar mrbalar bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim ve okudmağım link kalmadı :))))
preseed diye sperm dostu diye adlandırılan bir jel var ve bunu kullandıkları ay hamile kaln sayısı oldukca fazla sperm sayıları 0 olanlar bile bununla hamiş olmuşlar %80 ihtimal yani ben denicem sizede önerebilirim allah aratmasın herkese nasip etisn inş...

bebişimolsunnnnnnnn, batın yarınmışşşşş, ne rahatsızlığın var yazsana ateşini ölçtünmü son 3 aydır kaç günde adet olduğunu yaz, :18:

bebişimolsunnnnnnnn, batın yarınmışşşşş, ne rahatsızlığın var yazsana ateşini ölçtünmü son 3 aydır kaç günde adet olduğunu yaz, :18:

canımm dur bi sakin ol ya kasıklarım sızlıyo ağrıyo adet gelecek gibi akıntı geliyo bakıyom bişi yok ateş 36.5 çıktı bugün enson 28-27-26 günde oldum yarın 28.günüm en uzunu baz aldım bakalım yarını bekliyorum ben 13.gün yumurtladım diye tahmin ediyom çok kasık ağrım vardı senin nasıldı ateş döngü sürelerimiz aynı gibi

bahaaaaaaarrrrrr ateş tablonu koysanaaaaaa

hehhh bende onu yapıcaktım zatennn yavrummmmm.12.günden itibaren yaptım
12.gün 35.8
13.gün 36.0
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.4
17.gün 36.4
18.gün 36,4
19.gün 36.5
20,gün 36,5
21.gün 36.5
22,gün 36.7
23,gün 36.8
24,gün 36.6
söle bakalımm benim halim nolcak bölee.

canım dil altı ölçtüm ben yeni çıkan dijital ölçerlerle, onlar daha yüksek çıkarıyo, senin derece nasıl ona göre değişir, ama benim idrar testinde çıktığı gün de düşüktü sonraki günlerde 37 derecenin üstüne çıktı, yerleşirken 3 gün falan düşük çıktı yani.döngün aynen benim gibi azalarak gitmiş, gebe kalman yakındır ama inşallah da kalmışsındır yarın sabah test yaparsan çıkabilir silik de olsa, yapcakmısın

21. gün yumurtlamış görünüyosun, ya da 23. gün değerlendirseydin:44: sen bu ay hayırlısıyla bi adet ol bence yılan hikayesine döndü, inşallah hamişsindir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…