Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

he yaa sorma canom tam yılan hikayesi.21.gün malesef boş gerçi bu ay çalışma pek olmadı.ama hatırladımki 22.gün olmuş.yaaa ben taa35gün sonramı olcam
ozaman ayın 22sini bekliycemm.bi iç açıcı bişey demedin

şu ara kanama işleri karıştırdı, ateşini ölçmeye devam etmekten başka çaren yok galiba, eğer olacağı varsa 22. günde de olur canım, kısmetse olmuştur, merakla bekliyorum

şu ara kanama işleri karıştırdı, ateşini ölçmeye devam etmekten başka çaren yok galiba, eğer olacağı varsa 22. günde de olur canım, kısmetse olmuştur, merakla bekliyorum

evet canom bende zaten o yüzden emin olamıyorum.bakalım bekleyip görcezz tatlışımmm saoll

hepinizi öpüyorum kızlarrr.ben kaçar yarın erken kalkcamm.canom tekrar saol.bebişini öptüm göbüşünden.

valla bende çok heyecanlıyım ama kendimi fazla kaptırmak istemiyom her an gelebilir gibi yarın gelmezse kan testi yaprıtıyım diyorum acele etmeyim sonra üzülüyom umut varmı senceee

kan testi yokkkk önce idrarda yap, kan testini 3 kez yaptırmış biri olarak, hem çok stresli, hem de sonucu daha çok üzüyo, idrar testi daha iyi, hem sadece sen görüyosun, hem daha az üzülüyosun, hem de varsa mutlaka çıkıyo,

evet tamam kan testi daha sonraa önce idrarda görmem lazım sonra kana giderim peki ne zaman yapsam çıkar sence???

evet tamam kan testi daha sonraa önce idrarda görmem lazım sonra kana giderim peki ne zaman yapsam çıkar sence???

13. gün yumurtladığına eminsen, yarın sabah ilk idrarda mutlaka çıkar, ama çıkmazsa daha geç yumurtlamış olabilirsin, ateşini de ölçmeye devam et, yükselerek giderse, büyük ihtimalle hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…