canım dil altı ölçtüm ben yeni çıkan dijital ölçerlerle, onlar daha yüksek çıkarıyo, senin derece nasıl ona göre değişir, ama benim idrar testinde çıktığı gün de düşüktü sonraki günlerde 37 derecenin üstüne çıktı, yerleşirken 3 gün falan düşük çıktı yani.döngün aynen benim gibi azalarak gitmiş, gebe kalman yakındır ama inşallah da kalmışsındıryarın sabah test yaparsan çıkabilir silik de olsa, yapcakmısın
21. gün yumurtlamış görünüyosun, ya da 23. gün değerlendirseydin:44: sen bu ay hayırlısıyla bi adet ol bence yılan hikayesine döndü, inşallah hamişsindir ama
canım dil altı ölçtüm ben yeni çıkan dijital ölçerlerle, onlar daha yüksek çıkarıyo, senin derece nasıl ona göre değişir, ama benim idrar testinde çıktığı gün de düşüktü sonraki günlerde 37 derecenin üstüne çıktı, yerleşirken 3 gün falan düşük çıktı yani.döngün aynen benim gibi azalarak gitmiş, gebe kalman yakındır ama inşallah da kalmışsındıryarın sabah test yaparsan çıkabilir silik de olsa, yapcakmısın
bende dil altında dijitalle ölçüyorum canım sen adet günü yaptığında ateş kaçtı ve adet günümü testte silik çizgi görmüştün aslında yarında bekleyim diyorum gelmezse
canım ben 24. gün silik çizgiyi gördüm, 10. gün yumurtlamışım, ultrasonda öle çıkıyo, yani döllenmeden sonra 14. gün çıktı testte, test yaptığım gün ateşimi hatırlamıyorum ama geçmişten bulurum birazdan, her zamankinden farklı garip ağrılar yaşıyorsan büyük ihtimalle hamilesin
canım ben 24. gün silik çizgiyi gördüm, 10. gün yumurtlamışım, ultrasonda öle çıkıyo, yani döllenmeden sonra 14. gün çıktı testte, test yaptığım gün ateşimi hatırlamıyorum ama geçmişten bulurum birazdan, her zamankinden farklı garip ağrılar yaşıyorsan büyük ihtimalle hamilesin
aslında her zamankinden farklı deil ağrılarım aynı adet sancısı klask yani... peki erken gebelik testimiydi seninki normalmiydi
he yaa sorma canom tam yılan hikayesi.21.gün malesef boş gerçi bu ay çalışma pek olmadı.ama hatırladımki 22.gün olmuş.yaaa ben taa35gün sonramı olcam
ozaman ayın 22sini bekliycemm.bi iç açıcı bişey demedin
şu ara kanama işleri karıştırdı, ateşini ölçmeye devam etmekten başka çaren yok galiba, eğer olacağı varsa 22. günde de olur canım, kısmetse olmuştur, merakla bekliyorum
hepinizi öpüyorum kızlarrr.ben kaçar yarın erken kalkcamm.canom tekrar saol.bebişini öptüm göbüşünden.
aslında her zamankinden farklı deil ağrılarım aynı adet sancısı klask yani... peki erken gebelik testimiydi seninki normalmiydi
yok be markası de-bi uyduruk 3 lira, ilginçtir, iki arkadaşımda o testle öğrenmiş erkenden, hassas galiba, ama 2 gün sonra yaptım gene aynı çizgi çıktı hiç koyulaşmadı,zaten aynı adet sancısı ayırt etmek de zor, artık durum sana bağlı canım ne olursa olsun test yapcam diyceksin, ya da üzülmeyeyim biraz daha bekleyeyim diyceksin, ben ne bileyim bu topikte sıradaki hamilenin sen olacağını düşünüyorum, bu ay ya da önümüzdeki ay
yok be markası de-bi uyduruk 3 lira, ilginçtir, iki arkadaşımda o testle öğrenmiş erkenden, hassas galiba, ama 2 gün sonra yaptım gene aynı çizgi çıktı hiç koyulaşmadı,zaten aynı adet sancısı ayırt etmek de zor, artık durum sana bağlı canım ne olursa olsun test yapcam diyceksin, ya da üzülmeyeyim biraz daha bekleyeyim diyceksin, ben ne bileyim bu topikte sıradaki hamilenin sen olacağını düşünüyorum, bu ay ya da önümüzdeki ay
ayy gerçektenmi yaa benmiyim sıradaki hamile:18:inşallah öyledir canım benim.. ben 13.gün yumurtladığımı tahmin ediyorum yarında bekleyimde salı yapim diyorum çünkü yarın gelebilirde her an tetikteyim akıntı geliyo bakıyom bişi yok tırsıyom tuvalete gitmeyebacaklarım ve kasıklarım fena ağrıyo göğüslerim çok hafif ağrıyo bu kadar:44:
ayy gerçektenmi yaa benmiyim sıradaki hamile:18:inşallah öyledir canım benim.. ben 13.gün yumurtladığımı tahmin ediyorum yarında bekleyimde salı yapim diyorum çünkü yarın gelebilirde her an tetikteyim akıntı geliyo bakıyom bişi yok tırsıyom tuvalete gitmeyebacaklarım ve kasıklarım fena ağrıyo göğüslerim çok hafif ağrıyo bu kadar:44:
sık idrara çıkma varmı, bacak ağrısı bende de çok olmuştu mesela,halbuki her zaman olmazdı bende, ayy hadi inşallah güzel haberler verirsin bize,bende geçmişten ateşimi bulmaya çalışıyorum, yazarım bulunca sana
sık idrara çıkma varmı, bacak ağrısı bende de çok olmuştu mesela,halbuki her zaman olmazdı bende, ayy hadi inşallah güzel haberler verirsin bize,bende geçmişten ateşimi bulmaya çalışıyorum, yazarım bulunca sana
evet bendede bacak ağrısı olmazdı hiç adet öncesi... ay inşallah güzel haber veirrim sizee bulursan özelden msj atarsın sana zahmet tatlım sen nasılsın bebişin nasıl
evet bendede bacak ağrısı olmazdı hiç adet öncesi... ay inşallah güzel haber veirrim sizee bulursan özelden msj atarsın sana zahmet tatlım sen nasılsın bebişin nasıl
tamam canım ben atarım özelden ezginin kide vardı onuda atarım, ben iyiyim şükür, bebiş de iyidir inşallah, 15 inde doktora gidicem, dua edelim birbirimize, öpüyorum canım
ediyorum canım hepimiz için inşallah iyidir bebeğin merak etme rahatı yerindedirtamam canım ben atarım özelden ezginin kide vardı onuda atarım, ben iyiyim şükür, bebiş de iyidir inşallah, 15 inde doktora gidicem, dua edelim birbirimize, öpüyorum canım
iyi geceler kızlarrr
beloved annee nasılsın minnoşumuz nasıl.?
ii geceler canım hoşgeldin
ii geceler canım hoşgeldin
Hoşbuldum bitanemm...
ayy çok heyecanlıyım yaa senin için,yarın kan testi yaptırsan.?
valla bende çok heyecanlıyım ama kendimi fazla kaptırmak istemiyom her an gelebilir gibi yarın gelmezse kan testi yaprıtıyım diyorum acele etmeyim sonra üzülüyom umut varmı senceee
kan testi yokkkkönce idrarda yap, kan testini 3 kez yaptırmış biri olarak, hem çok stresli, hem de sonucu daha çok üzüyo, idrar testi daha iyi, hem sadece sen görüyosun, hem daha az üzülüyosun, hem de varsa mutlaka çıkıyo,
evet tamam kan testi daha sonraa önce idrarda görmem lazım sonra kana giderim peki ne zaman yapsam çıkar sence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?