canım psıkolejik olabılr demekkı doktora gıtmedıgın zamn kendını daha ıyı hıssedıyorsun.eger hıc bır sebebı yoksa vaktı gelmemıs demektır.ınsallah en kısa zamnda gelır bebişin
13. gün yumurtladığına eminsen, yarın sabah ilk idrarda mutlaka çıkar, ama çıkmazsa daha geç yumurtlamış olabilirsin, ateşini de ölçmeye devam et, yükselerek giderse, büyük ihtimalle hamilesin
13.günden emin değilim aslında sadece tahmin.. neyse yarın belli olur herşey cevapların için saol canımm ben yatıyorum artıkk sende uyu sabah okul varr öpüyorum hepinizi ii gecelerr
iyi geceler kızlarrr
beloved annee nasılsın minnoşumuz nasıl.?
beloved nasılsın? bende geçmişe takıldım bi süre anca çıkabildim
selam kızlarr...hiracım girdim ama kimsecikler yoktu bende çıktım..henüz adetim gelmedi ama en geç 28 günde bir oluyorum oda yarını bekliyorum yarın gelmezse sevinebilcem
günaydinnnnnnnnnnnnn fıstıkkiçilerrrrr..........çok güzellll rüyalar gördümm çok mutlu uyandimmAtesim 36.7
Günaydınnn benimde batım yarın ve bugün ateşim 36.7Seninkiyle aynıı umarımm hamişimdir yarabbim duy sesimiii
ayyyyyyyyy sennikiiii süper bi haberrrrrrInşalahh ateşin düşmezz canimm.benimm batima daha varrr.amaa diger aylara göre 20.günümün en yüksekkk ateşii ona seviniyorumm.döleenmişş olabilirmii diyeee
günaydın henüz bişe yok olmadım adet ama kasıklarımda inceden bişiler dolaşıyo hasta olcak gibi hissediyorum bakalım
sen nasılsın
Ben mayıs ayındada hamile kalmıştım haziranının başında öğrenmiştim ve ateşim de o zaman maksimum 36.8 filandı ama ben o zaman düşük yaşadım şuan ateşim ii kasıklarımda süper batmalar yaşıyorum birde göğüs çevremde kabarcıklar var aynı geçen hamişliğimin belirtileri var yani sadece yarın sabahı bekliyorum hemen test yapıcamm canımmm heyecan doruktaa:)))
bendee aralıkta hamile kaldımm ocagin başında ögrenmiştimm...ozamanlarr ateşten falan haberim yoktuu hiç ölçmedimm.sadece çokkkk üşüdügümü hatırlıyorum....kabarcıklarr bende de vardiii....yaa ne bekliyoxsun.testiii bugun yapsanaaa.eger çıkmassaa yarin yeniden yaprsinn.ama ya çıkarsaaa
Offffffff ama yawww yaaa çıkmazsa şimdi düşükte oldu ya çok tedirginim aslında bi yandan da çok umutluyum çünkü çok güçlüyüm bu durumlarda ama ben günümde yapmak istiyorum haziranın 7 sinde öğrenmiştim ilk hamileliğimi eylülünde 13 ü yani yine salı acaba bi keramet midiri bilmiyiorum umarım herşey güzel gider bugün ama belkide öğlen test alır yaparımmm haber veriririmmm bekleyinn süprüz yapıcamm
ben geçenn hamileligimde tamm bir haftaa bekledimm.amaa buayy beklemiycemmm ya gününde ya gününden 1 gün sonra yapcammm.....öylee bekleyerekk çok sress oluyorumm.yaparsann haberr amaa hmilesin galibaa sen...çünküüü insanin içinee doguyoooo
gunaydin herkese..
bnm bugun 23.gunum ama daha yumurtlamadim yarin randevum var yine..
ee sizde ne var ne yok
Ağzın dilin bal yesin inşallah öyleyimdir herkesin içine hamileymişim gibi doğuyor zaten heyecanla bekliyorum bugün yapmazsamda yarın sabah kesinnnnn yapıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?