Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Kızlar günaydın hepinize
Bende bu sabah ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı habire yükseliyor yaniyom bu aralar
Ama daha 6-7 gün var batıma ve kendimi hiç hamile hissetmiyorum

tatlım mumkunse hıssetme zaten bız hepımız her ay kendımızı hamıle gıbı hıssedıyoruz ortada bıse yok sen hıssetme belkı hamılesındırbelkıde kendını hamıle gıbı hıssetmemekte hamılelık belırtısıdir

günaydın canım ateşinin istikrarlı yükselişi güzel...
ben 8. haftayı bitirdim..
daha 10 gündür kendimi hamile gibi hissediyorum bulantılardan dolayı..
hamileysende hissetmemen çok normal

Benim 2 hafta onceden goguslerim hassaslasti adet oncesi gibi normalde 1 hafta önce olur iste tamda şeyim ağrıyor bı de arada kasığıma bişeyler batıyor o kadar bence değilim yani

oyy geçmiş olsun allahtan bizimle ağzın kapalıda konuşabiliyorsun
ben hamdolsun iyiyim bebişte iyidir inşallah çok şükür sıkıntı yok..

evet canım aynen oyle agzım kapalı ama sızınle konusabılıyoruminsallah tatlım ne zman gıdıcen bebısı gormeye

Benim 2 hafta onceden goguslerim hassaslasti adet oncesi gibi normalde 1 hafta önce olur iste tamda şeyim ağrıyor bı de arada kasığıma bişeyler batıyor o kadar bence değilim yani

canım inşallah hamilesindir..
ama çokda fazla vucudunu dinleme boş yere stres oluyoruz..
ben kürtajdan sonra 4 ay boyunca hep kendimi hamile sandım..
her ay farkı bişey bulur vucudumda ona kapılır hamile sanardım kendimi..
ama bu tedavide hiçbir şeyi önemsemedim ve olumlu sonuç aldım..
dediğim gibi temenim hamile olman allahın izniyle

evet canım aynen oyle agzım kapalı ama sızınle konusabılıyoruminsallah tatlım ne zman gıdıcen bebısı gormeye

canım 22 eylülde giidicem...
o zmana kadar bir takım testler verdiler onları yaptırıcam..
bu sabah gidecektim aç karına olcak testler.
uyandığımda çok midem bulanıyordu dayanamam diye gitmedim..
ama yarın sabah gidicem inşallah...

kızlar günaydın. akşama çatlama iğnemi olacağım. ağrı yapacak sonrasında diye çok korkuyorum. benim yumurtalar çatlarken beni öldürür çünkü. bir de benim uzayıp giden akıntım var acaba doktora gerek kalmadan çatladı mı?????

ıyı sonuclarını beklıyoruz ınsallah canım...bebısın cınsıyetı ne zaman bellı olur

kasık agrın varmı canım akıntı yumurtlarkende oluyor.

canım inşallah bebeğinin gelmesine vesile olur bu tedavin..
iğneden sonra bazı kişilerde yapabiliyor ...
ben çok oldum o iğneden en çok tüp bebekte zorladı beni..çünkü 28 tane yumurta varmış
en son ne zaman kontroldeydin doktorlar genelde iyi ayarlama yapıyorlar iğnenin zamanını...
akıntıda belki yumurtlamaın gerrçekleşeceğinin habercisidir...

kasık agrın varmı canım akıntı yumurtlarkende oluyor.

kasık ağrım çok hafif ara ara oluyor. çatlamayı bu akşam 8 de yapacağız da hayal bakıyorum herkesin doktoru farklı bir ilişki takvimi çıkarmış. kimine gün aşırı kimine iğnenin olduğu gün denmiş. kafam karman çorman.

Evet çok doğru diyosun bende gecen ay kendimi kaptırdım bu ay temkinliyim Allah'tan hayırlısını diliyorum sagolasin canım

ıgneyı vurulduktan 36 saat sonra catlar yumurta.bende cok vuruldum sayısını bıle hatırlamıyorumbence 36 saat sonra ılıskıye gır bırde gun aşırı cok sık olmasın spermlerın klıtesını ölduruyor.

merhabalar kızlar diğer topiklerdede yazdım , bu sıralar çok fazla giremiyordum..Dr. gittim ve klomen ilacı verdi bana diğer kızlarlada paylaştım saolsunlar ellerinden geldiğince yardımcı oldular.Klomeni kullandığım halde ilk kez kullandım bu arada..Yumurtalarımın gelişmediğini söyledi.Adetinden say 11.gün gel bakalım yumurtluyormusun dedi dr. bilmiyorum ümitsizliğe kapılmak istemiyorum bu durumda olanınız varmı aranızda bildikleriniz hakkında yorum yazarsanız tam anlamıyla nasıl oluyor yani klomenle yumurtlarım gelişmesse nasıl bir yol izleniyor,aydınlatabilirseniz bu konuda çok sevinirim

ok çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun.

canım kolomenı gunde kac tane kullandın.eger dozu azsa once doz yukseltılıyor.eger onunlada olmazsa ıgneler var ıgneyle buyutuluyor ama sen daha yolun başındasın.bırdahakı ay ılacsızmı takıp edıcek doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…