Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

evet ilk kez kullandım ve sabah akşam kullandım canım.Adet oluyormusun düzenli dedi evet adetlerim düzenli dedim.Adetin başlangıcından say 11.günü gel kadınların yumurtlama zamanları bakalım yumurtluyormusun ozaman ona göre davranalım dedi canım bilmiyorum açıklamada yapmadı pek ilaç falan vermedi klomeni bir kez içtim sabah akşam okadar cnm??

canım kafanı karşıtırmak istemem. ama ben de çok araştırdım. doktorum da söyledi klomen çok da verim alınan bir yöntem değilmiş. tiğer topiklere de özellikle klomenle ilgili olanlara bakarsan görürsün. gelecek ay daha etkili bir yönteme geçer inşallah.

senın bu doktorun nıye basta ılacsız takıp yapmadı.hemen klomen verdı anlamadım belkı ılacsız yumurtayabılıyorsundur.ılacı verınce yumurta takıbı yaptımı yumurtan ne kadar buyudu?

hoşgeldin canımm
inşallah burda herkes hamile kalıcak

ben özelmsj atamıyorum benide eklermisin 24 yaşındayım 18inde bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım ama aralık ayında tekrar bebeiş sahibi olmak istiyorum

saol canım ilgilendiğin için bakalım inş. çok istiyoruz allah nasip etsin inş. Burası gerçekten sıcak bir forum çok eğleniyorum ve güvenli hissediyorum yeni arkadaşlarda ediniyorum çok saolun kızlar benimde aranıza kabul ettiğiniz için..Bakalım hastalığımı ve 11.günü iple çekiyorum ozaman ne diyecek dr. ??

canım klomen ılk bır kac ayda etkılı basta faydası oluyor yumurta uzuerınde ama etkısı cok uzun sure olmuyor...

saol cnm bakalım beklicez görücez artık rabbim eksikliğini göstermesin inş. amiiin..

ınsllah canım sen daha yenı baslamıssın takma bu kadar bozma psıkolejını .her ay yumurtlama degısır bır ay yumurtlar bır ay yumurtamayabılrsın..rabbım gonlune gore versın...

ınsllah canım sen daha yenı baslamıssın takma bu kadar bozma psıkolejını .her ay yumurtlama degısır bır ay yumurtlar bır ay yumurtamayabılrsın..rabbım gonlune gore versın...

amin canım inş. rabbim zamanını bilir ve herşeyde vardır bir hayır diyorum.Peki senin bebeğin varmı canım ne kadrlık evlisin kaç yaşındasın biraz bahsedermisin kendinden hayatından..

Ben 3.yılıma girdim evliliğimde 22 yaşındayım eşimle aynı yaştayız,istanbul okmeydanında oturuyoruz canım bende çalışıyorum işte maddi anlamda tek kişi istanbulda geçinmek zor oluyor malsef

bebeşimm olsunn neyaptıı acepppp........bugun test yapcaktııı.yoksaa pozitiff çıktıda hastanedelermiii

ezgiii beni 26 eylüle yazar mısın???

tamam canım yazarım

ezgi nbr eşine nasıl söyledin hamile olduğunu? kalp atışlarını duydunmu canım nasıl gidiyor?

iyilik tatlım nolsun, valla akşam yemeğinde söylemiştim keseyi gördük canım kalp atışları cuma günü randevumda görülür inşallah..

sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…