ok çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun.
canım kolomenı gunde kac tane kullandın.eger dozu azsa once doz yukseltılıyor.eger onunlada olmazsa ıgneler var ıgneyle buyutuluyor ama sen daha yolun başındasın.bırdahakı ay ılacsızmı takıp edıcek doktorun.
merhabalar kızlar diğer topiklerdede yazdım , bu sıralar çok fazla giremiyordum..Dr. gittim ve klomen ilacı verdi bana diğer kızlarlada paylaştım saolsunlar ellerinden geldiğince yardımcı oldular.Klomeni kullandığım halde ilk kez kullandım bu arada..Yumurtalarımın gelişmediğini söyledi.Adetinden say 11.gün gel bakalım yumurtluyormusun dedi dr. bilmiyorum ümitsizliğe kapılmak istemiyorum bu durumda olanınız varmı aranızda bildikleriniz hakkında yorum yazarsanız tam anlamıyla nasıl oluyor yani klomenle yumurtlarım gelişmesse nasıl bir yol izleniyor,aydınlatabilirseniz bu konuda çok sevinirim
evet ilk kez kullandım ve sabah akşam kullandım canım.Adet oluyormusun düzenli dedi evet adetlerim düzenli dedim.Adetin başlangıcından say 11.günü gel kadınların yumurtlama zamanları bakalım yumurtluyormusun ozaman ona göre davranalım dedi canım bilmiyorum açıklamada yapmadı pek ilaç falan vermedi klomeni bir kez içtim sabah akşam okadar cnm??
hoşgeldin canımm
inşallah burda herkes hamile kalıcak
canım kafanı karşıtırmak istemem. ama ben de çok araştırdım. doktorum da söyledi klomen çok da verim alınan bir yöntem değilmiş. tiğer topiklere de özellikle klomenle ilgili olanlara bakarsan görürsün. gelecek ay daha etkili bir yönteme geçer inşallah.
canım kafanı karşıtırmak istemem. ama ben de çok araştırdım. doktorum da söyledi klomen çok da verim alınan bir yöntem değilmiş. tiğer topiklere de özellikle klomenle ilgili olanlara bakarsan görürsün. gelecek ay daha etkili bir yönteme geçer inşallah.
canım klomen ılk bır kac ayda etkılı basta faydası oluyor yumurta uzuerınde ama etkısı cok uzun sure olmuyor...
saol cnm bakalım beklicez görücez artık rabbim eksikliğini göstermesin inş. amiiin..
ınsllah canım sen daha yenı baslamıssın takma bu kadar bozma psıkolejını .her ay yumurtlama degısır bır ay yumurtlar bır ay yumurtamayabılrsın..rabbım gonlune gore versın...
ezgiii beni 26 eylüle yazar mısın???
ezgi nbr eşine nasıl söyledin hamile olduğunu? kalp atışlarını duydunmu canım nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?