Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anladin sen onuuu....................anamm başkaa dilekk dileyydimmmm

selam kızlar öncelikle hamile kalan arkadaşlara allah tamamını erdirsin diyorum.inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişleriniziii...

Ben 24 yaşındayım,geçen yıl mayıs ayında ikiz bebeklerimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum 7 aydır deniyoruz .Allahıma hergün dua ediyorum.isteyen herkese o güzel hazinesinden bizede evlat nasip etsin diye...doktorum nezaman istersen kalabilirsin dedii....bekliyorumm.bazen moralim çok bozuluyooo olmuycak diye korkuyorummm....bide etrafdakiler soruyo hamilemisin diye...ne zaman bebek gelicek diye.ben sanki istemiyorum şuanda bile yazarken ağlıyorummm.çok konuştum kusura bakmayın kimseye derdimi anlatamıyorumm...6 gelinden sadece benim bebeğim yok onları kıskanmıyorumm allah evlatlarıyla ömür boyu huzur içinde yaşasınlar istiyorum.ve bende onlar gibi evlat sahibi olmak istiyorummm..

seniiii çok iyyiii anlıyorumm.bende bebeklerimiii kaybettimm ve 6.ayımm hamile kalmayıııı bekliyorumm......umutt bitince herşeyy bitiyooo.her uyANDİGİND BU AYdan ümitlimi dee.inşaalh tez vakitten kucagin dolarrrr

canım benim, öncelikle çok geçmiş olsun ve allah bir daha böyle acılar yaşatmasın..
bak çok şükür bir sağlık sorunun yok ve vakti geldiğinde sen de anne olacaksın allahın izniyle ama biraz sabırlı olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…