yok be kuzum iyi bi telkinle kendime geldim
inanmıyorum yaaa, varsa da kötülük eden kendi bulur zaten
ben rahatım
6765438689759786798098795067 kere beğendim
düşmez ki dişimize göre bitane
he yaww.suu allahınn sevdigigiiii vardıı keskee oo gelsede bizee dua etseee
dogumm nezamann...........ayyy ilk defa bu topikteeee dogum nezaman diye sorabilidimm.........bat sormaktannn imanim gevremiştiiiii
kuzum sen onu da kaçırdın , gelmez daha
aralıktaa
naber güzellik
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anladin sen onuuu....................anamm başkaa dilekk dileyydimmmm
aralıktaa
naber güzellik
selam kızlar öncelikle hamile kalan arkadaşlara allah tamamını erdirsin diyorum.inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişleriniziii...
Ben 24 yaşındayım,geçen yıl mayıs ayında ikiz bebeklerimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum 7 aydır deniyoruz .Allahıma hergün dua ediyorum.isteyen herkese o güzel hazinesinden bizede evlat nasip etsin diye...doktorum nezaman istersen kalabilirsin dedii....bekliyorumm.bazen moralim çok bozuluyooo olmuycak diye korkuyorummm....bide etrafdakiler soruyo hamilemisin diye...ne zaman bebek gelicek diye.ben sanki istemiyorum şuanda bile yazarken ağlıyorummm.çok konuştum kusura bakmayın kimseye derdimi anlatamıyorumm...6 gelinden sadece benim bebeğim yok onları kıskanmıyorumm allah evlatlarıyla ömür boyu huzur içinde yaşasınlar istiyorum.ve bende onlar gibi evlat sahibi olmak istiyorummm..
selam kızlar öncelikle hamile kalan arkadaşlara allah tamamını erdirsin diyorum.inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişleriniziii...
Ben 24 yaşındayım,geçen yıl mayıs ayında ikiz bebeklerimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum 7 aydır deniyoruz .Allahıma hergün dua ediyorum.isteyen herkese o güzel hazinesinden bizede evlat nasip etsin diye...doktorum nezaman istersen kalabilirsin dedii....bekliyorumm.bazen moralim çok bozuluyooo olmuycak diye korkuyorummm....bide etrafdakiler soruyo hamilemisin diye...ne zaman bebek gelicek diye.ben sanki istemiyorum şuanda bile yazarken ağlıyorummm.çok konuştum kusura bakmayın kimseye derdimi anlatamıyorumm...6 gelinden sadece benim bebeğim yok onları kıskanmıyorumm allah evlatlarıyla ömür boyu huzur içinde yaşasınlar istiyorum.ve bende onlar gibi evlat sahibi olmak istiyorummm..
kız anladım dedim zaten delüüüüüüüüüüü
patlucanlarumuuu suya koyup geliyoooommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?