Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

seniiii çok iyyiii anlıyorumm.bende bebeklerimiii kaybettimm ve 6.ayımm hamile kalmayıııı bekliyorumm......umutt bitince herşeyy bitiyooo.her uyANDİGİND BU AYdan ümitlimi dee.inşaalh tez vakitten kucagin dolarrrr

sağol canım inşallah sende bir an önce anne olursun allah hepimize nasip eder....

iyi dileklerin için teşekkür ederim...inanırmısın bunları duymak insanı mutlu ediyo...bizede allahım nasip eder dimi...

iyi dileklerin için teşekkür ederim...inanırmısın bunları duymak insanı mutlu ediyo...bizede allahım nasip eder dimi...

canım, iyi kötü ne gelirse allahtan.. benimde çok umutsuz olduğum zamanlar oldu, şükğr rabbim gönderdi meleğimi ama gerisi yine nasip..
herşeyin hayırlısını istemek lazım.. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatların olur

amin canım amin...sanada evladınla huzur dolu bir ömür diliyorummm...allahım evladınla birlikte güzelikler getirsin sana....

bak sennn nereleride biliyoo
annem gitme oralara havaalanından alırız biz senii

geldikk kaldıkkk herhaldee ordaa......tamam beniii havaallanından alınn..ben şimdiii dusaaa giriyorumm.biaraa biner gelirimmm

mrb cnm merak etme hiç bir sorunun yoksa rabbim nasip eder sana.Stres yapmasan acaba oldumu oldumu bu ay diyip strese girmeden insanda o stresi yapmadan duramıyor işte..Bende yaşadım üzülme canım vardır bir zamanı pembiq dediği gibi sabır

bebeşimm olsunn neyaptıı acepppp........bugun test yapcaktııı.yoksaa pozitiff çıktıda hastanedelermiii

yok be canım olsa ilk işim size haber vermek olurdu...adetim geliyo galiba kahverengi lekeler geldi napalım hayırlısı diğer aya çok çalışcam

kızlarrrr yok mu bana fikir verecek olan

yok be canım olsa ilk işim size haber vermek olurdu...adetim geliyo galiba kahverengi lekeler geldi napalım hayırlısı diğer aya çok çalışcam

üzülme canım bütün bir ayı bekleyerek adet günü geldiğinde üzülerek geçiriyoruz takma kafana biliyorum insan hayal kırıklığına uğruyor ama.kafanı başka işlere ver

niye kimse yok yaa ben geldim hadi toplanın muhabbet edelim..zaten bu ay hiç hamile haberi yok ama eminimki bu ayın sonuna kadar 2 3 kişi çıkacak...içimden geçen.

nediyelimmmm kısmettten ötesiii olmuyooo.ekimm ekimm güzelll ekimm seniii bekliyooo olcakkk

nediyelimmmm kısmettten ötesiii olmuyooo.ekimm ekimm güzelll ekimm seniii bekliyooo olcakkk

niye kimse yok yaa ben geldim hadi toplanın muhabbet edelim..zaten bu ay hiç hamile haberi yok ama eminimki bu ayın sonuna kadar 2 3 kişi çıkacak...içimden geçen.

2 günn geçtiiii testt yaptınmıı.ciftt çixzgiyii görmüşştünn yinee gördünmüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…