seniiii çok iyyiii anlıyorumm.bende bebeklerimiii kaybettimm ve 6.ayımm hamile kalmayıııı bekliyorumm......umutt bitince herşeyy bitiyooo.her uyANDİGİND BU AYdan ümitlimi dee.inşaalh tez vakitten kucagin dolarrrr
canım benim, öncelikle çok geçmiş olsun ve allah bir daha böyle acılar yaşatmasın..
bak çok şükür bir sağlık sorunun yok ve vakti geldiğinde sen de anne olacaksın allahın izniyle ama biraz sabırlı olmak lazım
sağol canım inşallah sende bir an önce anne olursun allah hepimize nasip eder....
iyi dileklerin için teşekkür ederim...inanırmısın bunları duymak insanı mutlu ediyo...bizede allahım nasip eder dimi...
balcanlı şiş kebap yapcammmm
canım, iyi kötü ne gelirse allahtan.. benimde çok umutsuz olduğum zamanlar oldu, şükğr rabbim gönderdi meleğimi ama gerisi yine nasip..
herşeyin hayırlısını istemek lazım.. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatların olur
çabbukkkk çık evdenn yemeğe anca yetişirsin kuzuuummmmm
amin canım amin...sanada evladınla huzur dolu bir ömür diliyorummm...allahım evladınla birlikte güzelikler getirsin sana....
bak sennn nereleride biliyoo
annem gitme oralara havaalanından alırız biz senii
iyi dileklerin için teşekkür ederim...inanırmısın bunları duymak insanı mutlu ediyo...bizede allahım nasip eder dimi...
bebeşimm olsunn neyaptıı acepppp........bugun test yapcaktııı.yoksaa pozitiff çıktıda hastanedelermiii
kızlarrrr yok mu bana fikir verecek olan
yok be canım olsa ilk işim size haber vermek olurdu...adetim geliyo galiba kahverengi lekeler geldi napalım hayırlısı diğer aya çok çalışcam
yok be canım olsa ilk işim size haber vermek olurdu...adetim geliyo galiba kahverengi lekeler geldi napalım hayırlısı diğer aya çok çalışcam
niye kimse yok yaa ben geldim hadi toplanın muhabbet edelim..zaten bu ay hiç hamile haberi yok ama eminimki bu ayın sonuna kadar 2 3 kişi çıkacak...içimden geçen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?