kızlarrr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????
napiosunuz fıstıklaarrrrrr
iyilik canım sen napıyosun.bebiş nasıll.
napiosunuz fıstıklaarrrrrr
kız melissssss hadi hayırlı olsunn, anladın sennnnnnn
napalım kuşum bekliyom işteeeya dur be anacım tırsıyommm:18:
aaa hiç öle düşünemdim öle bişey olcağı aklıma gelmedi yani 30 günde bir oluoyrum bu ay ilk kez 4 gün geçiikmişti biteli bugün 16.günü 14.günümde ilişki oldu bugünde sancım var içimde acayip şeyler oluyo gibi bide pemme leke geldi 2 damla bişey ama tırstım bende kötü bişey olabilir die canım
canım 30 günde adet oluyosan zaten yumurtan 16. gün çatlıyor, ve bu sefer lekelenme yapmış belli ki, 24 saat içinde ilişki olmalı hatta o kadar bilbekleme
off kociş yok bu gece ben de sıkılıyorum bi başıma
bebiş miiiii, hangi bebişşşşş
valla ben pek varlığını hissedemiyorum da halaa
napalım kuşum bekliyom işteeeya dur be anacım tırsıyommm:18:
tamam canım çok saol ya öle hiç düşünmedim valla tekrar saol :)))))
bu gece senle aynı kaderi paylaşıyoruz demek benimkide yok hastanede ameliyat oldu kıldönmesinden bugün akşama kadar hastanedeydim.şimdi nöbeti başkası devraldı ben dinleniyorum.
hissederdin canım az kaldı tekmeleri bi atsın bak nasıl hissettiriyo kendini.
kuzuumm şu topikte adeti saat şaşmayan bi sen varsın, maşallah hala gelen giden yok, lekelenme iyi bişey şimdilik, ayy allahım utandırmasın inşallah ama ben senin hamileliğini ilan etmek üzereyim
oyy geçmiş olsun kuzum, nasıl iyi mi peki?
şimdi senin aklın hastanededir
ayy dur ezgim ya bende şaştım kaldım hiç böle olmazdı ama kahve lekeler geldikçe umudum azaldı ateşimde 36.3 e düştü ne biliyim inşallah dediğin gibi olur hamileler hissedermişya
sağol hayatım ama iyi kolay oldu zaten.
bende akıl kalmadı sabahtan beri valla.kafam sepet gibi oldu.ama hala kkdan vazgeçmedim.kocişin yoksa msn ye gel hadiiii.
kızlaarr selamlar.. ovaluasyon testimi bu akşamdan yapmaya başlamayı düşünüyorum 8.günüm geçen ay dokuzunda gerçekleşmiş ama ateşim çok yüksek sizce neden olabilir ya bi de wc ye çıkmak zorunda kaldım ben 4 saat wc gitmemem gerekiyordu değil mi? sıvı almadım 4 saattir ama wv çıkmadan duramıyorum sizce ne yapayım.. ne derseniz ona göre davranıcam
kızlaarr selamlar.. ovaluasyon testimi bu akşamdan yapmaya başlamayı düşünüyorum 8.günüm geçen ay dokuzunda gerçekleşmiş ama ateşim çok yüksek sizce neden olabilir ya bi de wc ye çıkmak zorunda kaldım ben 4 saat wc gitmemem gerekiyordu değil mi? sıvı almadım 4 saattir ama wv çıkmadan duramıyorum sizce ne yapayım.. ne derseniz ona göre davranıcam
canım erken yumurtluyorsan iyi düşünmüşsün erken başlaamakla.ama evet 4saat sıvı alımı olmaması lazım 2saat idrar tutucaksın o süre içinde.ateşin yüksek olması yumurtlamanın var olduğunu gösteriyormuş yani adetten sonra yükselirse yumurtlama gerçekleşecek demekmiş.istersen 1saat kada tut idararını ve yap nasılolsa sıvı tüketmemişsin.
a.selam canım
valla benim o testler hakkında bilgim yok fazla hiç kullanmadım
canım 4 saat sıvı tüketimini azaltacaksın doğru ama 2 saat tutsan yeter idrarını 4 saat falan değil yani bende tutamıyorum o kadar testi de akşamları her gün aynı saatte yapacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?