aaaaaa hayırlı ugurlu olsun canimsinn.insalah onlarda bizim gibi fazlaa bebeklerini beklwemezlerr.bende çok iyiyim canim tatildeyimm pazargünü dönüş varrr
banadaaaaaaa anlatınnnnnnnnn.nediyoooo
kızlar hemen foxu açın gebelik testine dikkattttt
burda anlatırsak burada kapanır
bu son olsun yaa ne bu elene elene biz kaldık sanırım
canım herşey yolundaydı hcg de çok güzel yükseldi ama kontrolden 2 gün sonra önce gece hafif kahverengi akıntı geldi 1-2 defa, azalınca önemsemeddim yattım. sabah felaket bir sancı ve kanamayla uyandım, hemen hastaneye tabii hcg de düşmeye başlamış, derken gitti işte, allahtan daha kese yada kalp atışını görmemiştim , erken oldu yani 4+4 tü
topik konusunu özel atarım sana cnm
gördünüz müüüüüü kırmızı keçeli kalemle 2 çizik atmışlar dana gibii
sana kapandgı zamn mesaj atmıstım sanırım bızı bulamassın dıyede msn yolladım.ama buldun aferın sana
hadi yaa bakarım ben şimdivalla tahminen yüreğimin götürdüğü yere gittim ve buldum sizi
kız kecelı kalem ole olmaz oje surmusler
kızlarrrrr
ben heyecandan ölecemyükselirmi değerim düşer mi??? kadın doğumcum 2.7 ye anlamsız dedi. bimiyorki bizler için nasıl da anlamlı o rakam. az önce hastaneye gittik. eşim acilden tüple iğne aldı. sabah test yapacak yine. biz artık habire test yaparız
delüye bağladık karı koca. rakamsal olarak küçük ama bizim hayatımızda o kadar büyük ki. ne olur dua edin.
kızlarrrrr
ben heyecandan ölecemyükselirmi değerim düşer mi??? kadın doğumcum 2.7 ye anlamsız dedi. bimiyorki bizler için nasıl da anlamlı o rakam. az önce hastaneye gittik. eşim acilden tüple iğne aldı. sabah test yapacak yine. biz artık habire test yaparız
delüye bağladık karı koca. rakamsal olarak küçük ama bizim hayatımızda o kadar büyük ki. ne olur dua edin.
ezgı ya bu hatun kımden hamılekımdense baya bır dollenmış
kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?