Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

aaaaaa hayırlı ugurlu olsun canimsinn.insalah onlarda bizim gibi fazlaa bebeklerini beklwemezlerr.bende çok iyiyim canim tatildeyimm pazargünü dönüş varrr

sağol canım amin inşallah.. oohh tadını çıkar benimde aklımda tatil varda hep bakalım kısmet :97:

gördünüz müüüüüü kırmızı keçeli kalemle 2 çizik atmışlar dana gibii

bekliyorum bebişimm

ya bu kadrda sacma olmaz kı ya testı hıc yapmayan bıle anlar cıden guldum hamıle kımse yokmuymus yada musluk suyu

kızlarrrrr
ben heyecandan ölecem yükselirmi değerim düşer mi??? kadın doğumcum 2.7 ye anlamsız dedi. bimiyorki bizler için nasıl da anlamlı o rakam. az önce hastaneye gittik. eşim acilden tüple iğne aldı. sabah test yapacak yine. biz artık habire test yaparız
delüye bağladık karı koca. rakamsal olarak küçük ama bizim hayatımızda o kadar büyük ki. ne olur dua edin.

ezgı ya bu hatun kımden hamılekımdense baya bır dollenmış

kaç günün geçtii yada kaç gün varr

tatlım baya erken ve bence iyi çıkmış yükselme ihtimali çok yüksek bence ama belki bugünlerde yüksek çıkıp sonra düşebiliyodur çok da takma kafana şimdi.. pazartesi tekrarlasan kesin sonuç alırsın.. hatta varsa yarın idrarda bile silik de olsa çıkabilir

ezgı ya bu hatun kımden hamılekımdense baya bır dollenmış

ınsallah yukselır canım bır yap bakalım benımde 2.5 cıktı 5 gun gecınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…