Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ben kaçayım kayınvalidemlere gitcem dua edin bana
eşimin teyzeleri var severim onları çok
iyi sohbetler size.

hoşbulduk bebişş seni az çok tanıdığım için bunuda az sıkıntıyla atlatmışsındır inşallah.. bu arada bizim konu adı neden değişti yine? bunuda beğendim gerçide

hoşbulduk tatlım,sen doktorunu arayacaktın noldu sonuç?

doktorum acık ameıyt olucan dedı bende dedım kı cerrahpasada olsam olurmu?oda dedıkı canımmm sen kafana takma boyle seylerı ben senın ıcın hersyı yaparım sende anne olucaksın gez eglen kafanı dagıt tatıl sonu konusuruz dedı.sevıyom ben bu adamı ya

İsim Yaş Bat Durum
Hayal114 26 08 temmuz
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
Arha2010 32 13 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
Tondora 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
ahudud 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Nsbhr 26 04 ağustos
Mahrum 26 10 ağustos

ben kaçayım kayınvalidemlere gitcem dua edin bana
eşimin teyzeleri var severim onları çok
iyi sohbetler size.

ayy hadi allah yardımcın olsun görüşürüz canım

hoşbulduk bebişş seni az çok tanıdığım için bunuda az sıkıntıyla atlatmışsındır inşallah.. bu arada bizim konu adı neden değişti yine? bunuda beğendim gerçide

yanii ilk günler çok zor oldu tabii ama sonra yavaş yavaş geçmeye başladı..
eski topikte kavga çıktı toplu katliam oldu biz de topluca buraya taşındık

hosbulldukk canim benimm.nasılsınn.gelmiyodun nezsamandirr
çok yorgunum canım yaa abimi evlendirdik, memleketteydim 2 gün oldu döneli. onuda atlattık baya telaşlı geçti 10 tane çocukla.. kafayı yedim geldim sen nasılsın?

toplu katlıam

nasıl oldu tatlım yaaa beta hcg düştü mü düşük gibi mi? anaaamm benim bişeyden haberim yok noldu kız anlat hele eski topic kapandı yani?

çok yorgunum canım yaa abimi evlendirdik, memleketteydim 2 gün oldu döneli. onuda atlattık baya telaşlı geçti 10 tane çocukla.. kafayı yedim geldim sen nasılsın?

aaaaaa hayırlı ugurlu olsun canimsinn.insalah onlarda bizim gibi fazlaa bebeklerini beklwemezlerr.bende çok iyiyim canim tatildeyimm pazargünü dönüş varrr

nasıl oldu tatlım yaaa beta hcg düştü mü düşük gibi mi? anaaamm benim bişeyden haberim yok noldu kız anlat hele eski topic kapandı yani?

canım herşey yolundaydı hcg de çok güzel yükseldi ama kontrolden 2 gün sonra önce gece hafif kahverengi akıntı geldi 1-2 defa, azalınca önemsemeddim yattım. sabah felaket bir sancı ve kanamayla uyandım, hemen hastaneye tabii hcg de düşmeye başlamış, derken gitti işte, allahtan daha kese yada kalp atışını görmemiştim , erken oldu yani 4+4 tü

topik konusunu özel atarım sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…