bizim akıntı için yazmış tatlım onu belkş ondan olabilir diye.
kızlar adetime 4 gün var kan testi yaptırsam çıkar mı?? Beklemk zor ama allah aratmasınnnn
arkadaşlar herkese selaaamm...
hepinizi özledim ve merak ettim..
gebe haberleri var mı diyee
dün akşam sekizde vuruldum çatlatma iğnemi. bugün akşama doğru kırgınlık hafif karın ve bel ağrısı başladı. fazla sürmez umarım. yarın ve ondan sonraki günler gün aşırı ilişki verdi doktor. saat falan da belirtmedi. kociş bu gece nöbetçi. yarın sabaha kadar yok. ve çok yoğunmuş. allah verede stres yapıp sperm kalitesini düşürmeseher telefonda diyorum kalitene sahip çık diye aman stres yapma diye sabah beni öpmek için gelecekmiş eve. sadece bir öpücükle kurtaracağını sanıyor zahir:92::92::92::92: o kadar iğneden sonra öyle kolay değil kaçmak:92::92::92:
ya bu osman ne tatlı ağlıyor öyle böğüre böğüre.
hoşgeldin cnm hmiş haberimiz yok henüz ...sen nasılsın????
umarım güzel sonuçlanır..bende bugün başladım klomene hangi iğneyi kullandın cnm ovitrellemi ???
umarım güzel sonuçlanır..bende bugün başladım klomene hangi iğneyi kullandın cnm ovitrellemi ???
daha açılışı yapan olmadı yani:97:
Ben yoğunum bu aralar..
Ama iyiyim çoook şükür.
Sen nasılsın?
dün akşam sekizde vuruldum çatlatma iğnemi. Bugün akşama doğru kırgınlık hafif karın ve bel ağrısı başladı. Fazla sürmez umarım. Yarın ve ondan sonraki günler gün aşırı ilişki verdi doktor. Saat falan da belirtmedi. Kociş bu gece nöbetçi. Yarın sabaha kadar yok. Ve çok yoğunmuş. Allah verede stres yapıp sperm kalitesini düşürmeseher telefonda diyorum kalitene sahip çık diye aman stres yapma diye Sabah beni öpmek için gelecekmiş eve. Sadece bir öpücükle kurtaracağını sanıyor zahir:92::92::92::92: O kadar iğneden sonra öyle kolay değil kaçmak:92::92::92:
Ya bu osman ne tatlı ağlıyor öyle böğüre böğüre.
daha açılışı yapan olmadı yani:97:
Ben yoğunum bu aralar..
Ama iyiyim çoook şükür.
Sen nasılsın?
cnm bnm bugün adetimin 5. günü doktorumuza gittik eşimin değeriii hızlı hareketli 3. ay sonucumuz30.7cnm sen eşinin tahlillerini gösterdin mi doktora?
Vede adet ne ara oldun yaa
canım yumurta geliştirirken puregon çatlarken ovitrelle kullandım. umarım seninki de güzel cevap verir. 6 tane yumurta vardı bende.
cnm ilaç tedavisine ilk mi başlıyorsun?
Bende klomen iğne çok kullandım,ama sonuç alamadım.
Heralde kurak tarla ondan
Ama inşallah emeklerinin karşılığını güzel bir şekilde alırısn,hemde en kısa zamanda
listeye bakarsak 19-25 arası bir patlama olacak...18 eylüle kadar hamiş haberi gelemz zaten..
cnm bnm bugün adetimin 5. günü doktorumuza gittik eşimin değeriii hızlı hareketli 3. ay sonucumuz30.7canlılıkta artmış 50 den 53
bende gözüktüm kist yok bol yumutalık rezervi var klomene başladık pazartesi gitcem bakcak gelişnişse çatlatacak inş...
artık bi zahmet döllensin ya bi tanesiiiiirabbim yardımcımız olsunnn
ya benim kocişin spermler yerlerde. doktor sitesinde bir ürologa sordum. infertteyle ilgilenen bir ürologla görüşsün demiş de bizimki sadece benimle görüşüyor bu konuyu.
canın iyi dilekelrin için sağol. başladım. 6 gün bouynca puregon iğne vuruldum. dünde çatlattık. yarına ilişki verdi ama saati söylemedi. umarım karşılığını alırım. 6 tane olmuş yumurta. 2 si tutsun yeter.kocisim attığını vurursa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?