Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

arkadaşlar herkese selaaamm...
hepinizi özledim ve merak ettim..
gebe haberleri var mı diyee

kızlar adetime 4 gün var kan testi yaptırsam çıkar mı?? Beklemk zor ama allah aratmasınnnn

arkadaşım evet beklemek sabırszlık zorr,ama bence gününün geçmesini bekle kaldıki günün geçince bile kanda çıkmayabiliyor.. Tabii kişiden kişiye değişir.
Allah sağlıkla güzel haberini almayıda nasip eder inşallah ..

dün akşam sekizde vuruldum çatlatma iğnemi. bugün akşama doğru kırgınlık hafif karın ve bel ağrısı başladı. fazla sürmez umarım. yarın ve ondan sonraki günler gün aşırı ilişki verdi doktor. saat falan da belirtmedi. kociş bu gece nöbetçi. yarın sabaha kadar yok. ve çok yoğunmuş. allah verede stres yapıp sperm kalitesini düşürmeseher telefonda diyorum kalitene sahip çık diye aman stres yapma diye sabah beni öpmek için gelecekmiş eve. sadece bir öpücükle kurtaracağını sanıyor zahir:92::92::92::92: o kadar iğneden sonra öyle kolay değil kaçmak:92::92::92:
ya bu osman ne tatlı ağlıyor öyle böğüre böğüre.

umarım güzel sonuçlanır..bende bugün başladım klomene hangi iğneyi kullandın cnm ovitrellemi ???

cnm ilaç tedavisine ilk mi başlıyorsun?
Bende klomen iğne çok kullandım,ama sonuç alamadım.
Heralde kurak tarla ondan
Ama inşallah emeklerinin karşılığını güzel bir şekilde alırısn,hemde en kısa zamanda

daha açılışı yapan olmadı yani:97:
Ben yoğunum bu aralar..
Ama iyiyim çoook şükür.
Sen nasılsın?

cnm sen eşinin tahlillerini gösterdin mi doktora?
Vede adet ne ara oldun yaa
cnm bnm bugün adetimin 5. günü doktorumuza gittik eşimin değeriii hızlı hareketli 3. ay sonucumuz30.7 canlılıkta artmış 50 den 53
bende gözüktüm kist yok bol yumutalık rezervi var klomene başladık pazartesi gitcem bakcak gelişnişse çatlatacak inş...
canım yumurta geliştirirken puregon çatlarken ovitrelle kullandım. umarım seninki de güzel cevap verir. 6 tane yumurta vardı bende.

artık bi zahmet döllensin ya bi tanesiiiiirabbim yardımcımız olsunnn

canın iyi dilekelrin için sağol. başladım. 6 gün bouynca puregon iğne vuruldum. dünde çatlattık. yarına ilişki verdi ama saati söylemedi. umarım karşılığını alırım. 6 tane olmuş yumurta. 2 si tutsun yeter. kocisim attığını vurursa tabi

ya benim kocişin spermler yerlerde. doktor sitesinde bir ürologa sordum. infertteyle ilgilenen bir ürologla görüşsün demiş de bizimki sadece benimle görüşüyor bu konuyu.

ya benim kocişin spermler yerlerde. doktor sitesinde bir ürologa sordum. infertteyle ilgilenen bir ürologla görüşsün demiş de bizimki sadece benimle görüşüyor bu konuyu.

bence ihmal etmeyin valla o kadar emek boşa gitmessin
bende klomen kullanmıştım iki yumurtamoluşup büyümüştü ama eşimin varikosel olduğunu bilmiyorduk herşey nasip kısmet tabiiiii..vakti zamanı var heraldee

bayada iğne yemişsin dahadaaa...
evet doktorlar günün söylüyo ama saatini sır gibi saklıyo sanki
sen anlarsın heralde yumurtlaraın oynamaya başlar hissedersin
kocanda inşallah tam nokta atışını yapar ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…