Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bakalım bu ay tutmazsa b planı olarak bana rahim filmi ona test yenileme ve ürolog yolu görünecek.

maşallahh
umarım dahada sağlıklı seyreder,
bence sende güzel haberi alırsın yakında

ya benim bu yan komşu mal vallahi billahi mal. bebeği var. 6 aylık olmuştur. bebeğin odası benim oturma odamın yanı hemen. bebiş her ağladığında bu mal gelip çocuğunun neyinin olup olmadığına bakacağğına hangi odadaysa o odanın duvarına güm güm vuruyor. bebişte korkusuna susuyor. şeytan git kafasına aynen o şekil vur diyor.

ilk keşke onları yapsaydınız tersten tedaviye başlanmış sizde doktor hsg filmlerimi görmeden ilaç yazmadı bana ......:26:

ya defalarca alttan kontrol etti beni. o içime soktuğu şeyle tüplere ulaşmıştır. öyle açıyorumki bacaklarımı alttan baksa bademciğimi görüyordur.

ya defalarca alttan kontrol etti beni. o içime soktuğu şeyle tüplere ulaşmıştır. öyle açıyorumki bacaklarımı alttan baksa bademciğimi görüyordur.

hahaha süpermiş.....bu muaynedede bnm ayağım doktorun yüzüne geliyordu nerdeyse ufffff rezalet yaaaaaaaaaa bu kadınlıkkkkk

hahaha süpermiş.....bu muaynedede bnm ayağım doktorun yüzüne geliyordu nerdeyse ufffff rezalet yaaaaaaaaaa bu kadınlıkkkkk

o masayı görünce ömrümden ömür gidiyor vallaha. korkunç bir kere. o ne öyle iki çatala ayağını ayır. yok biraz daha kay. sakin ol. bir de aptal aptal sorular soruyorlarya rahatlatmak için.

hihhoyyyyyttttt üzgünüm pasi o zaman ilk 3 ay, ev arkadaşısınız ben de olabildiğince uzak duruyorum, napalım acık da babalar cefa ceksin
aynen canancım ev arkadaşı modunda takılıyoruz
sesimi duyan yok ya:huu :84::84::84:
kız hamişler siz bi baksaydınız şu tabloma beloved canım pasiimmm kızlarrrr

36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım tablon gayet güzel görünüyor...
ama ölçmeye devam..
öenmli olan düşmemesi...
inşallah bebiş yola çıkmıştır canım

arha ve mahrum..
kızlar tedavileriniz hayırlı olsun..
bebeklerinizin size gelişine vesile olsun inşallah..
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

yaw napıon....var mı bi belirti faaln?ben de tık yok yahuuu

canimm vallaa aklımm karıstıı benimm.......ara ara migdem bulanıyooo.bidee acayippp herşeyin kokusunuu alır oldumm.oturupp kalkarkendeee saglıı soluu kasıgım batyıı........

canimm vallaa aklımm karıstıı benimm.......ara ara migdem bulanıyooo.bidee acayippp herşeyin kokusunuu alır oldumm.oturupp kalkarkendeee saglıı soluu kasıgım batyıı........

yaww bence hamileliğin en erken belirtisi hani bıçak saplanması gibi batıp çıkıyorla bir şey o. ilk gebeliğimde olmuştu. sonra bir de betam bir ara yükseldiydi yine o zamanda aynısı oldu bende.

yaww bence hamileliğin en erken belirtisi hani bıçak saplanması gibi batıp çıkıyorla bir şey o. ilk gebeliğimde olmuştu. sonra bir de betam bir ara yükseldiydi yine o zamanda aynısı oldu bende.

varrr iştee o canimm bendeee bıçakkk gibiii degilllse nasılll anlatacagimida bilimyorumm aacıkcasiii.amaa sanirim klomenden dolayiii bu ayy çok yaşıyorum kasıkk agrısınııı ama ara araaa

varrr iştee o canimm bendeee bıçakkk gibiii degilllse nasılll anlatacagimida bilimyorumm aacıkcasiii.amaa sanirim klomenden dolayiii bu ayy çok yaşıyorum kasıkk agrısınııı ama ara araaa

hamilelik belirtileri herkese göre değişiyor da okuduğum tek ortak cümle bu oldu . kasıklarıma bıçak saplanıyor demiş herkes. umarım güzel netice alırsın bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…