bence ihmal etmeyin valla o kadar emek boşa gitmessin
bende klomen kullanmıştım iki yumurtamoluşup büyümüştü ama eşimin varikosel olduğunu bilmiyorduk herşey nasip kısmet tabiiiii..vakti zamanı var heraldee
cnm bnm bugün adetimin 5. günü doktorumuza gittik eşimin değeriii hızlı hareketli 3. ay sonucumuz30.7canlılıkta artmış 50 den 53
bende gözüktüm kist yok bol yumutalık rezervi var klomene başladık pazartesi gitcem bakcak gelişnişse çatlatacak inş...
artık bi zahmet döllensin ya bi tanesiiiiirabbim yardımcımız olsunnn
bakalım bu ay tutmazsa b planı olarak bana rahim filmi ona test yenileme ve ürolog yolu görünecek.
ilk keşke onları yapsaydınız tersten tedaviye başlanmış sizdedoktor hsg filmlerimi görmeden ilaç yazmadı bana ......:26:
ya defalarca alttan kontrol etti beni. o içime soktuğu şeyle tüplere ulaşmıştır.öyle açıyorumki bacaklarımı alttan baksa bademciğimi görüyordur.
hahaha süpermiş.....bu muaynedede bnm ayağım doktorun yüzüne geliyordu nerdeyse ufffff rezalet yaaaaaaaaaa bu kadınlıkkkkk
aynen canancım ev arkadaşı modunda takılıyoruzhihhoyyyyytttttüzgünüm pasi o zaman ilk 3 ay, ev arkadaşısınız ben de olabildiğince uzak duruyorum, napalım acık da babalar cefa ceksin
sesimi duyan yok ya:huu :84::84::84:
kız hamişler siz bi baksaydınız şu tabloma beloved canım pasiimmm kızlarrrr
36da3e Ovulation charts on FertilityFriend.com
arha ve mahrum..
kızlar tedavileriniz hayırlı olsun..
bebeklerinizin size gelişine vesile olsun inşallah..
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn......... bende istiyorum bir osman bir gülden istiyorum. .istiyorum işte napayım
yaw napıon....var mı bi belirti faaln?ben de tık yok yahuuu
canimm vallaa aklımm karıstıı benimm.......ara ara migdem bulanıyooo.bidee acayippp herşeyin kokusunuu alır oldumm.oturupp kalkarkendeee saglıı soluu kasıgım batyıı........
canimm vallaa aklımm karıstıı benimm.......ara ara migdem bulanıyooo.bidee acayippp herşeyin kokusunuu alır oldumm.oturupp kalkarkendeee saglıı soluu kasıgım batyıı........
yaww bence hamileliğin en erken belirtisi hani bıçak saplanması gibi batıp çıkıyorla bir şey o. ilk gebeliğimde olmuştu. sonra bir de betam bir ara yükseldiydi yine o zamanda aynısı oldu bende.
varrr iştee o canimm bendeee bıçakkk gibiii degilllse nasılll anlatacagimida bilimyorumm aacıkcasiii.amaa sanirim klomenden dolayiii bu ayy çok yaşıyorum kasıkk agrısınııı ama ara araaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?