hamilelik belirtileri herkese göre değişiyor da okuduğum tek ortak cümle bu oldu . kasıklarıma bıçak saplanıyor demiş herkes. umarım güzel netice alırsın bu ay.
mrb cnm merak etme hiç bir sorunun yoksa rabbim nasip eder sana.Stres yapmasan acaba oldumu oldumu bu ay diyip strese girmeden insanda o stresi yapmadan duramıyor işte..Bende yaşadım üzülme canım vardır bir zamanı pembiq dediği gibi sabır
yapacak olursan haber ver önceden de azcık heyecan yaşayalım
geçmişşş olsun canimm........benimde dogumm günümm banadaaa hediyee olur inşalahh güzelll haberinn.......
inşallah canım hadi hayırlısı
tatlımbenim gelirse gelsin nasıl olsa son gelişi olur elbet birgün.bu ay daha sıkı çalışcaksın ve eşine en güzel hediyeyi vereceksin inşallahh.allahım utandırmasın.
nbrlerrrrrrrrr........kızlarrrrrrrrrrrrrrr..
tülüüüüüüüüü
iyi diyek bebeeemmmmm .....senden nevar neyok....
hadi inşş......geçen ay bi sen konusunda ıskaladım bu ay hamile olman lazım beni yalan çıkarma tmmmı???
Selam kızlarr iyi gecelerr
bebişimolsun adetin gelmiş,canın sağolsun hayırlısı olsun tatlım inşallah birdahaki aya
yaw mahrum sizler nasılsınız fıstıklarr,
ya ben yarın kontrole gitmeyi düşünüyordum,son 7-8 aydır adetim 5.günde bitiyordu,daha önceleri 7.gün yıkanıyordum,
bu ay 5 gün içtiğim soğan suyu işe yaramışki adetim yine eski düzenine girdi,bir iki gün daha sürecek gibi,
bu soğan suyu gerçekten mucize bişeymiş:86:
hoşgeldinnn hiram nurummmmSelam kızlarr iyi gecelerr
bebişimolsun adetin gelmiş,canın sağolsun hayırlısı olsun tatlım inşallah birdahaki aya
ya ben yarın kontrole gitmeyi düşünüyordum,son 7-8 aydır adetim 5.günde bitiyordu,daha önceleri 7.gün yıkanıyordum,
bu ay 5 gün içtiğim soğan suyu işe yaramışki adetim yine eski düzenine girdi,bir iki gün daha sürecek gibi,
allahın izniylee ıskalamıycan bu ayy canim benimm.tahminn etmeye devamm et senn
ohhhhhhhh şifaa olsunn cancagimizz diger ayadaa bebekk kontrolüne gidersin artıkkkk
Selam kızlarr iyi gecelerr
hoşgeldinnn hiram nurummmmsoğan suyu mucizesinden sende yararlandın ne güzellll....rabbim şifayı yarattıklarına gizlemişşşş .....ilimle buluştrup bize sunan
saraçoğlundanda allah razı olsunnnn
hoşgeldinnn hiram nurummmmsoğan suyu mucizesinden sende yararlandın ne güzellll....rabbim şifayı yarattıklarına gizlemişşşş .....ilimle buluştrup bize sunan
saraçoğlundanda allah razı olsunnnn
ediyorum cnmmmmçok beklemiycen göreceksinnnn ......
inşallahh bitanemmm,hep beraber inşallahhh
ya tülüşüm nedense ben halen inanmıyorum tüplerimin kapalı olduğuna
kasıyorumdur kendimi diye düşünüyorum,acaba bidahamı çektirsem anestezili,yada bu hsg bende bağımlılıkmı yaptı acepp
ha birde doktor tıkalı demişti ama ben sonucunu internetten araştırdım tıkalı değil yapışıklık varmış ikisi ayrı şey değilmikii:26:
hoşgeldin canım saol bitanem hayırlısı olsun tabiki önemli olan o...soğan suyu şifa olsun yarasın bebişini getirsin sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?