Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hamilelik belirtileri herkese göre değişiyor da okuduğum tek ortak cümle bu oldu . kasıklarıma bıçak saplanıyor demiş herkes. umarım güzel netice alırsın bu ay.

hayırlısıylaa alırım inşaalhh canimm..........çok istiyorumm bu ayyy.sende inşalahh hamile kalrsınn.......

Ah kendime bir anlatsam şu sabrı ...allahıma her geçe dua ediyorum allahım herkese nasip et diyee..stres yapmak istemiyorum ama yapıyorum elimde değil canım senin varmıııı

geçmişşş olsun canimm........benimde dogumm günümm banadaaa hediyee olur inşalahh güzelll haberinn.......

inşallah canım hadi hayırlısı

tatlımbenim gelirse gelsin nasıl olsa son gelişi olur elbet birgün.bu ay daha sıkı çalışcaksın ve eşine en güzel hediyeyi vereceksin inşallahh.allahım utandırmasın.

sağolun canlarım hakkımda hayırlısı böyleymiş inşallah eşime en güzel doğum günü hediyem bebeğimiz olur

geceeeeecicilerrrrrrrr bende araniza katıldım bu gecee

Selam kızlarr iyi gecelerr
bebişimolsun adetin gelmiş,canın sağolsun hayırlısı olsun tatlım inşallah birdahaki aya
yaw mahrum sizler nasılsınız fıstıklarr,
ya ben yarın kontrole gitmeyi düşünüyordum,son 7-8 aydır adetim 5.günde bitiyordu,daha önceleri 7.gün yıkanıyordum,
bu ay 5 gün içtiğim soğan suyu işe yaramışki adetim yine eski düzenine girdi,bir iki gün daha sürecek gibi,
bu soğan suyu gerçekten mucize bişeymiş:86:

ohhhhhhhh şifaa olsunn cancagimizz diger ayadaa bebekk kontrolüne gidersin artıkkkk

hoşgeldinnn hiram nurummmm soğan suyu mucizesinden sende yararlandın ne güzellll....rabbim şifayı yarattıklarına gizlemişşşş .....ilimle buluştrup bize sunan
saraçoğlundanda allah razı olsunnnn
allahın izniylee ıskalamıycan bu ayy canim benimm.tahminn etmeye devamm et senn

ediyorum cnmmmm çok beklemiycen göreceksinnnn ......

ohhhhhhhh şifaa olsunn cancagimizz diger ayadaa bebekk kontrolüne gidersin artıkkkk

inşallahh bitanemmm,hep beraber inşallahhh
ya tülüşüm nedense ben halen inanmıyorum tüplerimin kapalı olduğuna
kasıyorumdur kendimi diye düşünüyorum,acaba bidahamı çektirsem anestezili,yada bu hsg bende bağımlılıkmı yaptı acepp
ha birde doktor tıkalı demişti ama ben sonucunu internetten araştırdım tıkalı değil yapışıklık varmış ikisi ayrı şey değilmikii:26:

hoşgeldin canım saol bitanem hayırlısı olsun tabiki önemli olan o...soğan suyu şifa olsun yarasın bebişini getirsin sana inşallah

hoşgeldinnn hiram nurummmm soğan suyu mucizesinden sende yararlandın ne güzellll....rabbim şifayı yarattıklarına gizlemişşşş .....ilimle buluştrup bize sunan
saraçoğlundanda allah razı olsunnnn

hoşbuldum canımmm benimm sağoll,
evet ya Allah razı olsun gerçekten işe yarıyormuş,üstelik tamamlayamadım gelen giden bayram temizliği bayram derken sadece 5 gün içtim,inşallah önümüzdeki ay yeniden başlicam ve tamamlayacam...

canimsin kız sen canimm..........çok inanıyosun benim bu ay gebe kalacagimaa ve banada bu enerjin çokk geciyoo.allah sennide gönlüne göre versinnn

cnm yapışıklık oluyo tıkanmak gibi bişi olmuyo diye biliommmm.....:26:
doktor herhangi bi işlem önermedi cnm sana???açılma olarak lakoraskopimi neydi adını tam bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…