Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canim benimm tekk doktorla yetinmeseydinn.......yapışıklıklaa tıkanılıııkk farklı sey benceee

canim benimm tekk doktorla yetinmeseydinn.......yapışıklıklaa tıkanılıııkk farklı sey benceee

canimsin kız sen canimm..........çok inanıyosun benim bu ay gebe kalacagimaa ve banada bu enerjin çokk geciyoo.allah sennide gönlüne göre versinnn

olacak olacakkkkk
amin cnmmm....hep dua ediyorum dağa bakıp taşa bakıp ağaca bakıpppppp .....sen yarattın rabbimmmm bunlarıııı herşey senin elinde ve isteğinde gizli sabrımı ölç
isyana düşmedende evladıma kavuştur ....benden daha çok üzülen isteyen vrsa önce ona ver rabbimm diyommm....

cnm yapışıklık oluyo tıkanmak gibi bişi olmuyo diye biliommmm.....:26:
doktor herhangi bi işlem önermedi cnm sana???açılma olarak lakoraskopimi neydi adını tam bilmiyorummm

ya şöyle diyim canım,filmi hastanede değilde hastaneye bağlı başka bir merkezde çekti,sonucuna hemen baktı,
baktığı zaman benim ağrım vardı dinleyemedim,akabinde hemşire başka bir odaya alıp ağrı kesici iğne yaptı,
o sırada eşim vardı doktorun yanında,eşime ikiside tıkalı demiş,yapışıklık filan dememiş,sonra hemşire bir saat sonra raporu çıkıyor gelip alırsınız dedi,
doktor bana sadece bir dahaki adetin bittikten sonra tetkiklerin ve filmlerinle birlikte gel dedi,ağrım olduğu için bişey soramadım ben,işte adetimin bitmesini bekliyorum canım...ama ben ilk çektirdiğim filmi gösterdiğimde sormuştum,laparaskopi kesin çözüm değil demişti,riskleri varmış falan filan,kontrole gittiğimde ayrıntılı konuşacam inşallah..

oyy ben senii veren allaha kurban olayimm....bakk gözüm dolduu.zaten ota b.k o aglıyomm.sanada versinn hemen ardımdan

anladım tatlımmm....herbişşeyi sor bu sefer doktorar gittiğimde parmakla saydım soracaklarımı 8 tane çıktı oraya gdincede başladım 1 buydu 2 şuydu tam sekizi bulana kadar çıkmadım odadan herşeyi sordum doktorumdanda çok memnun kaldım......
sende herşeyi sorcanını çıkart doktorların ....
ben hsg çektirdiğimde bana ertesi gün karın ultrosanuçektirmen lazım ilaç dağılmışmı öyle anlıycaz demişti sende öle bişi olmadı demi:26:

tülayyyyyyyy rüyamı hatırlıyormusun canımm,sonrasında sadece ezgi hamile kaldıı,sıra sendeeeee

oyy ben senii veren allaha kurban olayimm....bakk gözüm dolduu.zaten ota b.k o aglıyomm.sanada versinn hemen ardımdan
mutluluk gözyaşların olsun bundan sonra akıtacağın gözyaşın inşşş...
içiyom klomenler çatlatacammmda yımırtalıları herifimde isabet ettirdimi tmmdır bu ,
işşşş ne kolay anlattım demiiii
ben karar verdim hatta ikiz doğurcam ben

amin canim benimm...........bende klomen içtim bu ayy bakalımm bizim heriff isabet ettirebildimii

iyi tatkik valla,bendemi öyle yapsam
canım bana öyle bişey söylemediler,ilaç dağılsa dağılmasa o anda belli oluyor diye biliyorum ben,
,2 şey dakika arayla 3 tane çektiler...

canlarimm ben gidiyorumm..................yarrinn görüsmekkk üzeree beni rüyanizda göreünnnnnnn

bende kaçıyorum kızlar benim koca bebek bensiz uyumuyorrr,
iyi geceler sizlere allah rahatlık versin,
güzel mutlu huzurlu bir güne uyanmanız dileklerimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…