Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

benim adetime 5 gün var. evde idrar testimi allah korusun. ezgi bana hep çift çizgi çıkıyor aylardır hatırlar mısın bilmem. daha para vermem onlara. tekrar kimyasal olursa çarşamba kırmızılar gelirse diye korkuyorum. keşke erkenden öğrenmeseydim. doktor progesteron isteyince mecburen öğrendik.

yahuuu sizi de 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyooo
hemen hepiniz ortalıktan kayboluyosunuz

bu arada cocugun babasını gordum adam tecrubelı cızgı normal

nerde bu kızlar yaaaaaaaaaa bugunde verımsız gectı sayılır gıdıyorum dondugumde bole olmasın

yaa nereye gidiosuuunnnnn çabuk döönnn

pazar gunu cıkıcaz ama anı bır karar oldugu ıcın yarın alısverıs yaparım gırermm.pazarda gıremem gıdıyoeum ole ıste sızı ozlıcem umuarım bu kızlar senı tek koymazlar bole ben yokken

pazar gunu cıkıcaz ama anı bır karar oldugu ıcın yarın alısverıs yaparım gırermm.pazarda gıremem gıdıyoeum ole ıste sızı ozlıcem umuarım bu kızlar senı tek koymazlar bole ben yokken

umarııımmmmmm
canım ben sana şimdiden çok çok iyi yolculuklar ve çok çok iyi tatiller diliyim... güzel haberlerini bekliyoruzz unutma bizi sakınnnn

umarııımmmmmm
canım ben sana şimdiden çok çok iyi yolculuklar ve çok çok iyi tatiller diliyim... güzel haberlerini bekliyoruzz unutma bizi sakınnnn

unuturmuyum hıc aklım hep sızde kalıcak geldıgımde en az ıkı hamış gormek ıstıyorum 3.benım hadı hoscakal gorusuruz yın egelmeye calısırım gelemezsemde herkese selamlar bana dua edın bende sıze etcem herzamn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…