Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Kızlar merhaba,
Benim de günüm 4 gün geçti. Dün akşam test yaptım sonuç negatif. Fakat benim 2-3 aydır adetim düzensiz oluyor şöyle ki,5 Mayıs- 6 Haziran-15 Temmuz-12 Ağustos ...
Ve şuan hala adet olmadım. Acaba düzensizlik devam mı ediyor. Yoksa bir iki gün daha olmazsam kan testi yaptırsam mı.
Akşam yaptığım test moralimi bozdu... Doktora en son 15 temmuzda çok geç oldu düzensiz dediğimde normal stresten olabilir demişti.
İlk kontrole gittiğimde 6 aya kadar süre vermişti. Sonra gelirsin demişti. Düzensizlik devam ediyor diye, tekrar doktora gitsem mi acaba...

kızlarrrrrr napyonuzzzzz.....
bu klomeni başladığımdan beri alnım sivilce yuvası oldu....
acaba agnucaston ilaçmı yapıyo bu etkiyi bilemedimkiiiii:26:

SELAM KIZLAR nasılsınız kimse yok ama aksam gelirsiniz nasılsa :) bende hala tık yok bu aksam 2. testi yapacagım bakalım iyi sabredip bekledim demi test için aferin bana
yarın haber veriim hepinizi öpüyorum

surelab marka gebelik testini kullanan var mı aranızda?? Çok acayip bişey kullanma kılavuzuda silik pek okunmuyor nasıl kullanılacağını tam anlatmamış incecik bir çubuk nerden tutucam batırcam idrara ne kadar bekleticem idrarda falan yazmıyor :84::84::84:

selam canım test kaset şeklinde değilmi çubuk şeklindemi

olsun sorun değil önemli olan doğru sonuç vermesi.şimdi idrarını bi pet bardağa yap çubuğu işaretli yere kadar batır ve bekle.

bekledim yaptım çıkmadı ikinci çizgi ne garip bi testmiş yaa
adet günüm pazartesi günü 28.gün oluyor ozaman adetim gelmezse ve ateşim yüksek olursa bir kan testi yaptırsam mı ne dersiniz?

bekledim yaptım çıkmadı ikinci çizgi ne garip bi testmiş yaa
adet günüm pazartesi günü 28.gün oluyor ozaman adetim gelmezse ve ateşim yüksek olursa bir kan testi yaptırsam mı ne dersiniz?

bende kullanmıştım canım o dandik testi :)
saçma sapan bişey gerçekten..

bence 1-2 gün sonra tekrarla sen testi.

bende kullanmıştım canım o dandik testi :)
saçma sapan bişey gerçekten..

bence 1-2 gün sonra tekrarla sen testi.

bi de methediyorlar o testi uyduruk işte bi kullanma kılavuzu koymuşlar içine okunmuyor silik nasıl yapıldığını anlatmıyor neyse ptz falan yaparım bende bi daha

Selam kızlar nasılsınızz
Doktora gittim bugün son defaaa,
filmlerime tekrar bakıldı,hem yapışıklık yer yerde tıkanıklık var dedi,laparaskopi ile açılamazmı dedim,
yaptığım işlemin laparaskopiden bir farkı yok üstelik iki defa basınçlı bir şekilde ilacı verdim buna rağmen açılmadı lap.ile açılması çokkkk düşük bir ihtimal dedi
illaki istiyorsanız tek çare tüp bebek dedi,bitkisel bişeyler kullanabilirmiyim dedim,onada izin vermedi,kaş yapayım derken göz çıkarabilirsin dedi,işte böyle kızlar:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…