Ne guzel iste atesin yuksekse. Neden dussun ki?? Yerlesme dususu dersen eger, illa 23.gun olacak diye bir sart yok bence.[/QUOTE
illla düsmelimiii pekiiiiii hamile olmak içinn.bi fikrin varmiiii:26:
Benim okudugum kadariyla; normalde ovulasyondan sonra herkeste yukseliyor once. Eger gebelik gerceklesmisse, dusmeden yuksek kalip, belli bir ates seviyesinde sabitliyor.
Bir de bebegin rahme yerlesme zamaninda ateste hafif bir dusus oluyormus. Bunu da duydum ama pek bir bilgim yok. :44:
Senin atesin iyi gidiyorsa kafani takma. Bu iyi birsey
Benim okudugum kadariyla; normalde ovulasyondan sonra herkeste yukseliyor once. Eger gebelik gerceklesmisse, dusmeden yuksek kalip, belli bir ates seviyesinde sabitliyor.
Bir de bebegin rahme yerlesme zamaninda ateste hafif bir dusus oluyormus. Bunu da duydum ama pek bir bilgim yok. :44:
Senin atesin iyi gidiyorsa kafani takma. Bu iyi birsey
BENİMMM ovulasyondan sonra gerçekten yükseldiiii vee 36.7 e sabitlandiiiii.bugun biraz daha yükselmişşş......bende rahmee yerşeşirkenn düser diye biliyorumm ama benimkiii henüzz düsmediii.bekleyipp görmekten başkaa bi sansimiz yok sanirimm...sende durumlar nasıllll
kızlarrrrrr napyonuzzzzz.....
bu klomeni başladığımdan beri alnım sivilce yuvası oldu....
acaba agnucaston ilaçmı yapıyo bu etkiyi bilemedimkiiiii:26:
canım benimde iğneler ve çatlatma iğnesinden sonra çenem sivilcelendi.
surelab marka gebelik testini kullanan var mı aranızda?? Çok acayip bişey kullanma kılavuzuda silik pek okunmuyor nasıl kullanılacağını tam anlatmamış incecik bir çubuk nerden tutucam batırcam idrara ne kadar bekleticem idrarda falan yazmıyor :84::84::84:
selam canım test kaset şeklinde değilmi çubuk şeklindemi
Çubuk şeklinde canım yaa bu laboquickle birlikte verilenden hediyesi ama öyle uyduruk bişey ki anlatamam
olsun sorun değil önemli olan doğru sonuç vermesi.şimdi idrarını bi pet bardağa yap çubuğu işaretli yere kadar batır ve bekle.
bekledim yaptım çıkmadı ikinci çizgi ne garip bi testmiş yaa
adet günüm pazartesi günü 28.gün oluyor ozaman adetim gelmezse ve ateşim yüksek olursa bir kan testi yaptırsam mı ne dersiniz?
BENİMMM ovulasyondan sonra gerçekten yükseldiiii vee 36.7 e sabitlandiiiii.bugun biraz daha yükselmişşş......bende rahmee yerşeşirkenn düser diye biliyorumm ama benimkiii henüzz düsmediii.bekleyipp görmekten başkaa bi sansimiz yok sanirimm...sende durumlar nasıllll
Belki yerlesme daha sonra olacak. Cok iyi, umarim sonunda mujde verirsin
Benim daha beklenen adete 10gun var. Yorum yapamiyorum daha:44:
bende kullanmıştım canım o dandik testi :)
saçma sapan bişey gerçekten..
bence 1-2 gün sonra tekrarla sen testi.
Belki yerlesme daha sonra olacak. Cok iyi, umarim sonunda mujde verirsin
Benim daha beklenen adete 10gun var. Yorum yapamiyorum daha:44:
tesekküür ederim canim.......sana varmişş bira<zz stress yapmadan bekleee
Selam kızlar nasılsınızz
Doktora gittim bugün son defaaa,
filmlerime tekrar bakıldı,hem yapışıklık yer yerde tıkanıklık var dedi,laparaskopi ile açılamazmı dedim,
yaptığım işlemin laparaskopiden bir farkı yok üstelik iki defa basınçlı bir şekilde ilacı verdim buna rağmen açılmadı lap.ile açılması çokkkk düşük bir ihtimal dedi
illaki istiyorsanız tek çare tüp bebek dedi,bitkisel bişeyler kullanabilirmiyim dedim,onada izin vermedi,kaş yapayım derken göz çıkarabilirsin dedi,işte böyle kızlar:85:
alalaaa sıkmaa caninniiiii.herşeyde vardirr bi hayırr.evett illakii istiyosan tüp yaptırr tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?