şaka yapıyorum canımm.ateş 36.8.
Baharcım seninde ateşin ne güzel gidiyor öyle maaşallah diyelim
ne zaman senin bat?
sağol canım dediğim gibi benim bat karanlık hiç bilemiyorum ne zaman olacağını en geç 22ye kadar olurum ama.seninde güzel maşallah.inşallah güzel haber vericeksin bizlere.
Ayy ne desem yalan olur canım yaa bu ateş durumları her an değişebilir benim hayallerde suya düşebilir her sabah korkuyla ölçüyorum valla hiç düşsün istemiyorum
Allah duysun sesimizi inşallah baharcım ben valla senden de umutluyum
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee ne tesadüffff
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee ne tesadüffff
hayırlısı olsun canım.ama ben kendimden umudu kestim ve bir an önce adetimin gelmesini istiyorum diğer aya başlamak için.sabah test yaptım negatifti:84:
bence daha erken test yapmak için şöyle 25 eylülde falan adetin gelmezse kan testi yaptırırsın en güzeli baharcım
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.bende hamile kalmayı çok istiyorum.:2:
evet tatlım zaten fertility frende göre 27sinde test yaparsam çıkarmış yani baya varmış ama oda yanlış en iyisi beklemek canım.
Aaa o siteye bende üyeyim neresinde yazıyor o hangi tarihte test yapmalısın diye????
günaydinnnnnnnn fıstıkkkiçleriiiiiiiiii.....bugun ateşimmm 36.8 ama üzüldümm çünküüü 23.günüm bugun hamile olsam düserdiii dimiiiii
Ne guzel iste atesin yuksekse. Neden dussun ki?? Yerlesme dususu dersen eger, illa 23.gun olacak diye bir sart yok bence.[/QUOTE
illla düsmelimiii pekiiiiii hamile olmak içinn.bi fikrin varmiiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?