Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar ya hala adetıme cok var
zaman gecmek bılmıyor
bende 21 gunde hatta 25 gunde adet olsam keske
taa 30 gun
olmadı bı 30 gun daha bekle
cok uzunn cokkkkk

Baharcım seninde ateşin ne güzel gidiyor öyle maaşallah diyelim
ne zaman senin bat?

sağol canım dediğim gibi benim bat karanlık hiç bilemiyorum ne zaman olacağını en geç 22ye kadar olurum ama.seninde güzel maşallah.inşallah güzel haber vericeksin bizlere.

sağol canım dediğim gibi benim bat karanlık hiç bilemiyorum ne zaman olacağını en geç 22ye kadar olurum ama.seninde güzel maşallah.inşallah güzel haber vericeksin bizlere.

Ayy ne desem yalan olur canım yaa bu ateş durumları her an değişebilir benim hayallerde suya düşebilir her sabah korkuyla ölçüyorum valla hiç düşsün istemiyorum
Allah duysun sesimizi inşallah baharcım ben valla senden de umutluyum

hayırlısı olsun canım.ama ben kendimden umudu kestim ve bir an önce adetimin gelmesini istiyorum diğer aya başlamak için.sabah test yaptım negatifti:84:

neyse kızlar ben yemegımı yıyım artık sonrada saclarımı yıkıyım gelırım yıne ınsallah allah hepınıze bebış versın saglıklı hayırlı

hayırlısı olsun canım.ama ben kendimden umudu kestim ve bir an önce adetimin gelmesini istiyorum diğer aya başlamak için.sabah test yaptım negatifti:84:

bence daha erken test yapmak için şöyle 25 eylülde falan adetin gelmezse kan testi yaptırırsın en güzeli baharcım

günaydinnnnnnnn fıstıkkkiçleriiiiiiiiii.....bugun ateşimmm 36.8 ama üzüldümm çünküüü 23.günüm bugun hamile olsam düserdiii dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…