Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ayyyyyy kızlarr bugun okadar çok yoruldumkiiii.daha şimdiii popomuu yere koydumm.....yemektiii misafirdiii temizliktiii ha bide araya dizimiii sıkıştırdım tABii.....

ayyyyyy kızlarr bugun okadar çok yoruldumkiiii.daha şimdiii popomuu yere koydumm.....yemektiii misafirdiii temizliktiii ha bide araya dizimiii sıkıştırdım tABii.....

selam hoş geldin canım ateşin kaç çıktı bugün? adetine 5 gün var dimi senin?
benim 4 gün kaldı bugün ateşim biraz düştü ama 36,8 oldu

alalaaa sıkmaa caninniiiii.herşeyde vardirr bi hayırr.evett illakii istiyosan tüp yaptırr tatlımmm

tülüşüm yaaaa bir daha bebeğinin olmamasını bilmek zor yaa,tamam binlerce kez şükürler olsun anneyim,
bu duyguyu tadamayan yüzlerce binlerce bayan var,ama üçüncüyüde cidden çok istiyorum napimm elimde değill,çıkaramıyorum aklımdann,
hem tüp bebek bana çokkk uzakkk,imkan yok olsa bile eşim asla razı olmazz
yaa ben ağlamak istiyorummmmmmmmmm

teker teker gel tülüüüüü.....sayende sayfa ilerliyo
şu sıralar bi yere kımıldıyca yokkk
masum hira tülü slmlar...

selam hoş geldin canım ateşin kaç çıktı bugün? adetine 5 gün var dimi senin?
benim 4 gün kaldı bugün ateşim biraz düştü ama 36,8 oldu

canimm benim adetee 7 günn var dahaaa........ateşimm 36.8 çıktıııı.ama sennikiiii düstüü sayılmazz hadii bakalımm hAyırlısıııı

canimm inANKİİ seniii kendimin yerine koyupppp düsünüyorummm.benimmde evlatlarim olsaa yinee yapmak isteyip yapamasamm çok üzülürdümm....amaa işte elden bişii gelmiyoo.eşiniii ya razııı edeceksin tüpee yada sen razıı olcaksın kaderineee

canimm benim adetee 7 günn var dahaaa........ateşimm 36.8 çıktıııı.ama sennikiiii düstüü sayılmazz hadii bakalımm hAyırlısıııı

senin nazla batın aynı zamanlardaydı galiba o ne yapıyor dün konuşamadık onunla ateşini ölç diyorum ona da bakalım yapıyor mu ödevini

Mahrumcum selamlar

selamun aleyküüm..
hiroşum üzme kendini bence başka bir doktorada görün derim ben.

senin nazla batın aynı zamanlardaydı galiba o ne yapıyor dün konuşamadık onunla ateşini ölç diyorum ona da bakalım yapıyor mu ödevini

Mahrumcum selamlar

evett onuu bende çok merakk ediyorumm..çünküüüü ovulasyon testlerimizdede çift cizgiiyii beraberr gördükk sayılırrr.........ayyyyy geçmiyooo şu günlerrrrr

evett onuu bende çok merakk ediyorumm..çünküüüü ovulasyon testlerimizdede çift cizgiiyii beraberr gördükk sayılırrr.........ayyyyy geçmiyooo şu günlerrrrr

Ben başta kendimi sonra bütün arkadaşlarımı merak ediyorum bahardan da umutluyum ben ateşi gayet güzel gidiyor hem onunda az kaldı batına benim gibi

aaa canım sen bırakırsın sanmıştım. demek hala istiyorsun bebek. İnşallah hayırlısıyla olur canım. Öpüyorum.

karanfilcim niye bırakayım daha yolun başındayım
evet bazen umutsuzluğum oluyor ama napalım birgün olacak

bu arada selam kızlar ne var ne yok???

sakın ama sakın üzme kendini,
Rabbımın gücüne gider herkes aynı şeyi söylüyor ama Rabbime şükrü de(dedğini de biliyorum)
Allah evlatlarına uzun ömür versin sizinle birliktee
tabı kı inşlah olur ama bence burada kafaına daha fazla takması gereken bizleriz diye düşünüyorum
yanlış anlama bu dediğimi üzülmeni istemedığım için oluruna bırakmanı istıyoprumm

uykusuzum azcık,sabah erkenden kayınvalideme gittim görümcemin bebişini baktım daha 3 aylık,çok ballı bişey maşallah sen napıyosun cnm?

eşimi bekliyorum akşam yemeği için....bi değişiklik yok....bugün incir reçeli yapacaktım yaktım biliyomusun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…