ayyyyyy kızlarr bugun okadar çok yoruldumkiiii.daha şimdiii popomuu yere koydumm.....yemektiii misafirdiii temizliktiii ha bide araya dizimiii sıkıştırdım tABii.....
alalaaa sıkmaa caninniiiii.herşeyde vardirr bi hayırr.evett illakii istiyosan tüp yaptırr tatlımmm
teker teker gel tülüüüüü.....sayende sayfa ilerliyo
şu sıralar bi yere kımıldıyca yokkk
masum hira tülü slmlar...
selam hoş geldin canım ateşin kaç çıktı bugün? adetine 5 gün var dimi senin?
benim 4 gün kaldı bugün ateşim biraz düştü ama 36,8 oldu
tülüşüm yaaaa bir daha bebeğinin olmamasını bilmek zor yaa,tamam binlerce kez şükürler olsun anneyim,
bu duyguyu tadamayan yüzlerce binlerce bayan var,ama üçüncüyüde cidden çok istiyorum napimm elimde değill,çıkaramıyorum aklımdann,
hem tüp bebek bana çokkk uzakkk,imkan yok olsa bile eşim asla razı olmazz
yaa ben ağlamak istiyorummmmmmmmmm
canimm benim adetee 7 günn var dahaaa........ateşimm 36.8 çıktıııı.ama sennikiiii düstüü sayılmazz hadii bakalımm hAyırlısıııı
senin nazla batın aynı zamanlardaydı galiba o ne yapıyor dün konuşamadık onunla ateşini ölç diyorum ona da bakalım yapıyor mu ödevini
Mahrumcum selamlar
selamun aleyküüm..
hiroşum üzme kendini bence başka bir doktorada görün derim ben.
evett onuu bende çok merakk ediyorumm..çünküüüü ovulasyon testlerimizdede çift cizgiiyii beraberr gördükk sayılırrr.........ayyyyy geçmiyooo şu günlerrrrr
a.s cnm naber???
aaa canım sen bırakırsın sanmıştım. demek hala istiyorsun bebek. İnşallah hayırlısıyla olur canım. Öpüyorum.
karanfilcim niye bırakayım daha yolun başındayım
evet bazen umutsuzluğum oluyor ama napalım birgün olacak
bu arada selam kızlar ne var ne yok???
uykusuzum azcık,sabah erkenden kayınvalideme gittim görümcemin bebişini baktım daha 3 aylık,çok ballı bişey maşallahsen napıyosun cnm?
karanfilcim niye bırakayım daha yolun başındayım
evet bazen umutsuzluğum oluyor ama napalım birgün olacak
bu arada selam kızlar ne var ne yok???
Evet canım ne öyle bırakmak da ne demek tabi ki de devam edeceksin aferin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?