cnm,bende pregnly kullanmıştım tabii farklılıklar olmuştu.
umarım çatlıyodur..
kasıklarda sancı var mı?
ben ilaç kullnadığım zaman gece yarısı belimde kasığımda batmalar olurdu ama aşırı sancı olurdu uyutmazdı yani.
akıntıdan belli olur akıntı var mı?
adetlerin düzenli midir?
kızlar hepinize ayrı ayrı yazamadım toptan yazıyım dedim
birse ve cardelen testiniz silik çıkmış inşallah bebeğiniz geliyodur testi tekrarlayın lütfenn
masumiyet ateşin çok güzel gidior hadi hayırlısı bebeğin geliyodur umarım...
baharım yaa daha çıkmaz kuzum testi boşver erken daha ateşin süper canım benim
hiracım yarınki kontrolünde inşallah güzel haberler alırsın ben tüplerinin kapalı olduğunu sanmıyorum bi yanlışlık var
mahrum ve arha tedavi süreciniz hayırlı olsun inşallah bebeğinize bian önce kavuşursunuz...
ayy başka kim vardı yaaunuttuğum birileri varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi seviyorum tontişlerim
ayy ben de reçel yapmıyorum eşim de ben de yemiyoruz ondankırmızı biber yapcam bende haftasonu alıcamda hiçbi hazırlık yok.....bol bol reçel yaptımmm sadece
napıyosun canımmm.nasıl gidiyorr işlerrr.
yapıyorum da bugün yapmıcam yarın başlayacağım tekrar
ama tabi bu arada ilşkiye devam onda sorun yok
bakalım artık nasıpppp
buaya başlarken çok umutluydum
şu bir iki gündür bır umutsuzluk çöktü yine
ayy ben de reçel yapmıyorum eşim de ben de yemiyoruz ondan
napayım kuzum yaa okuldan geldim 5 gibi hava bi sıcak bı sıcakk eşi,me dedim benı denize götür
paşam tabi klimanın altında sıcaklamamış kii bana bu havada mı diye souyorr
ben de kalktım patlıcan ve kırmızı biber közledim onları temizleyıp buzluğa atacağım
sen nasılsın?
heralde öyle iştecanim ben eylülüe başlarkenn çok umutşluydumm.belkiii sendee okumusssundurr 2 aydırr eylül deyiipp duruyorumm ama sonra birden bana bişii olduuu ve hiççç umudum kalmadiii...1 hafta öylee devamm etiiii.ama son zamanlarda gayett neşem yerimdeee....sende çift cizgii görüptee halvete girince bişicigin kalmazz
ellerine sağlık canım kışın yersin mis gibi.benim aynı canım bi değişiklik yok.
ateş ölçüyorum bu ay ilk defa.ve yüksek çıkıyor dün kızlar ısrar etti bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı.üzüldüm ama bekliyordum zaten.
sende ovulasyona başlamışsın canım hadi uğurlu gelsin sana.ama benim gibi kuralsızlık yapma kullanma talimatına uy.yoksa boşa gitmesin ben 12 tane yaptım ama hiç göremedim çift çizgiyi.
tülay sen napıyosunnn selam sabah yokk
ohh yemeğimi yaptım geldim oo pampişlerim burdalarmışşnapıyosunuz bakim
valla canım okudum talimatını testten 2 saat önce sıvı alımını azaltın akşam 8den önce ve sabah 10dan sonra mı ne öyle bişi dıyor
dün yaptım12.gündü tabiki negatiffff
umarım görürüm çift çizgiyii
umarım sen de gebelikte görürsün çift çizgiyiiiiii
bende yemeğimi koydum ocağa geldim
tv seyrediyorum.
sen napıyosun?
bebişş sen ana sınıfı öğretmeni misin?
bende laf yarışındayımevet canım ana sınııfı öğretmeniyim adım melis herkese başarılar
yaa ben ana sınıfına gidememiştim benide alır mısın kayıtlar devam ediyo dimi
kayıtlar doldu yawrum başka sınıfa haydiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?