Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

çatlıyor canım yumurtalar belli. ama şu anda bile bir mide bulantısı varki sorma. adetim düzenlidir. 25. günün akşamı pembe lekem gelir. hakkımızda hayırlısı.

sağol canım amin bir an önce hepimizin kucakları dolsun.

kırmızı biber yapcam bende haftasonu alıcamda hiçbi hazırlık yok.....bol bol reçel yaptımmm sadece
ayy ben de reçel yapmıyorum eşim de ben de yemiyoruz ondan
napıyosun canımmm.nasıl gidiyorr işlerrr.

napayım kuzum yaa okuldan geldim 5 gibi hava bi sıcak bı sıcakk eşi,me dedim benı denize götür
paşam tabi klimanın altında sıcaklamamış kii bana bu havada mı diye souyorr
ben de kalktım patlıcan ve kırmızı biber közledim onları temizleyıp buzluğa atacağım
sen nasılsın?

canim ben eylülüe başlarkenn çok umutşluydumm.belkiii sendee okumusssundurr 2 aydırr eylül deyiipp duruyorumm ama sonra birden bana bişii olduuu ve hiççç umudum kalmadiii...1 hafta öylee devamm etiiii.ama son zamanlarda gayett neşem yerimdeee....sende çift cizgii görüptee halvete girince bişicigin kalmazz

ellerine sağlık canım kışın yersin mis gibi.benim aynı canım bi değişiklik yok.
ateş ölçüyorum bu ay ilk defa.ve yüksek çıkıyor dün kızlar ısrar etti bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı.üzüldüm ama bekliyordum zaten.
sende ovulasyona başlamışsın canım hadi uğurlu gelsin sana.ama benim gibi kuralsızlık yapma kullanma talimatına uy.yoksa boşa gitmesin ben 12 tane yaptım ama hiç göremedim çift çizgiyi.

heralde öyle işte
benım korkum o çift çizgiyi görememek
artık nasıp stres yok gerçekten daha rahatım
Gerisini Rabbim bilecek
umarım bir an önce doalr kucaklarımız
benım çıkmam lzım patlıcanlar biberler beni bekler
hepinzii öpüyorummm
kocamanındaaa

valla canım okudum talimatını testten 2 saat önce sıvı alımını azaltın akşam 8den önce ve sabah 10dan sonra mı ne öyle bişi dıyor
dün yaptım12.gündü tabiki negatiffff
umarım görürüm çift çizgiyii

umarım sen de gebelikte görürsün çift çizgiyiiiiii

aaa canım sen bırakırsın sanmıştım. demek hala istiyorsun bebek. İnşallah hayırlısıyla olur canım. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…