daha önceki kullandıklarımdada olmuştu ama bu defa baya çok çıktı ve bi anda normaldir heralde .....
sen şimdi test günü bekliyosun demii?????
tülay masumiyet ve bahar..
kızlar ateşleriniz çok verimli gidiyor...
rabbim utandırmasın hiçbirinizi....
canan ve ezgicim ...
yarın sizlerde bebeklerinizin resimleriyle dönün hayırlısıyla inşallah...
sağol pasicim ama sanırım benim adet geliyorr kırmızı kırmızııııtülay masumiyet ve bahar..
kızlar ateşleriniz çok verimli gidiyor...
rabbim utandırmasın hiçbirinizi....
pasicim benim sıpa 9 haftalık olmuş:26: baya iyi bakmışın dedi doktor,ama 2 gündür yine bel ve karın ağrım vardı, doktora söylemeye fırsat kalmadan doktor kendisi ultrasona bakarken anladı, adet ağrın var mı dedi evet dedim, rahimde kanama noktaları var progestan başlıycaz dedi, yine içiçem umarım hayırlısıyla doğurmayı başarırız
sağol pasicim ama sanırım benim adet geliyorr kırmızı kırmızıııı
canom sen naptın yaa hormon falan mı alıyorsun maşallah bebiş 7 haftadan 9a çıkmışş.ya acaba sen gebe olduğun halde adetmi gördün ki.
canım ben son aylarda 28günde olmuştum diğer 3 regl zaten tuhaftı ondan öncekiler 28 29 idi.günüm normalde bugün ama bilmiyorummbaharcım,senin gününe daha var ama dimi:26:
Baharcım adet olacağını da nereden çıkardın? Ateşin gayet yüksek ateşin düşerse ozaman neyse de şimdi nerden çıkardın bunu diyorum?
canım ben son aylarda 28günde olmuştum diğer 3 regl zaten tuhaftı ondan öncekiler 28 29 idi.günüm normalde bugün ama bilmiyorumm
canım ateşin iyi olması önemli değil böyle yüksek gidip bir anda adet günü düşebilirmiş.ve bugün bende adet belirtileri var bende adet olacağım zaman bacaklarımda bi titreme olur ve bugünde o şekilde göğüslerimde acıyor.vee sivilcemde çıktıı sabaha kesin gelirrr.sende test yapmışsın ama bence yanlış canım o sen en güzeli bekle az kaldı.
yaptım evet ama bir garip testi o merakımdan yaptım yoksa tabi ki bekleyecem adet günümü benim günlerim pek şaşmaz geçen ay 1 gün şaşmıştı o kadar evet ateş durumunu bende öyle duydum o yüzden her sabah heyecanla ölçüyorum hiç düşsün istemiyorum ateşim
yaptım evet ama bir garip testi o merakımdan yaptım yoksa tabi ki bekleyecem adet günümü benim günlerim pek şaşmaz geçen ay 1 gün şaşmıştı o kadar evet ateş durumunu bende öyle duydum o yüzden her sabah heyecanla ölçüyorum hiç düşsün istemiyorum ateşim
işte geldim burdayım nabersınız ne yapıyorsunuz bahar stres yok canım olucak senın bebısın azıcık kaldı
canım ben son aylarda 28günde olmuştum diğer 3 regl zaten tuhaftı ondan öncekiler 28 29 idi.günüm normalde bugün ama bilmiyorumm
canım ateşin iyi olması önemli değil böyle yüksek gidip bir anda adet günü düşebilirmiş.ve bugün bende adet belirtileri var bende adet olacağım zaman bacaklarımda bi titreme olur ve bugünde o şekilde göğüslerimde acıyor.vee sivilcemde çıktıı sabaha kesin gelirrr.sende test yapmışsın ama bence yanlış canım o sen en güzeli bekle az kaldı.
sağol pasicim ama sanırım benim adet geliyorr kırmızı kırmızıııı
canom sen naptın yaa hormon falan mı alıyorsun maşallah bebiş 7 haftadan 9a çıkmışş.ya acaba sen gebe olduğun halde adetmi gördün ki.
azcık mı kaldı canım ama ne kadar azcık 3 aymı 5 aymıahh canım stres elimizde olan bişey değilkii keşke yapmayabilsekk.sen nasılsın olmadın dimi adet
canım iri kıyımım ya ben o yüzden büyükmüş, mesela ben 8 aylıkken doğmuşum, kısa sürede rahimdeki işimizi bitiriyoruz canım adet olmadım, rahim içinde kanayabilecek alanlar varmış ağrım var zaten, kısaca düşük olabilirmiş, doktor hem böyle söyledi, hem de stres yapma daha kötü olur dedi, söylemeseydi madem sanki çok normal bi şey stres yapmaya gerek yok ama kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz, inşallah tüm hamileler sağlıklı bebekler doğururlar
canım iri kıyımım ya ben o yüzden büyükmüş, mesela ben 8 aylıkken doğmuşum, kısa sürede rahimdeki işimizi bitiriyoruz canım adet olmadım, rahim içinde kanayabilecek alanlar varmış ağrım var zaten, kısaca düşük olabilirmiş, doktor hem böyle söyledi, hem de stres yapma daha kötü olur dedi, söylemeseydi madem sanki çok normal bi şey stres yapmaya gerek yok ama kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz, inşallah tüm hamileler sağlıklı bebekler doğururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?