Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bu arada kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ama
cardelens ve birse testleriniz umarım size bebeğinizin ilk habercisidir...

daha önceki kullandıklarımdada olmuştu ama bu defa baya çok çıktı ve bi anda normaldir heralde .....
sen şimdi test günü bekliyosun demii?????

25 inde test yapacağım. çoooook var daha günler hiç geçmiyor. bir de okadar çok sancım ağrım varki. pazartesi akşamı iğne oldum. salı öğleden beri karnım, kasıklarım, rahmim düştü düşecek.

tülay masumiyet ve bahar..
kızlar ateşleriniz çok verimli gidiyor...
rabbim utandırmasın hiçbirinizi....

Öyle mi dersin pasicimm yaa benim dün 37.0 idi bugün 36,8 oldu düştü biraz adetime 4 gün kaldı bi de acayip yoğun sarımsı bir akıntım geliyor bu akıntı hiç sende olmuş muydu gebelik öncesi işte batına günler kala???

canan ve ezgicim ...
yarın sizlerde bebeklerinizin resimleriyle dönün hayırlısıyla inşallah...

pasicim benim sıpa 9 haftalık olmuş:26: baya iyi bakmışın dedi doktor, ama 2 gündür yine bel ve karın ağrım vardı, doktora söylemeye fırsat kalmadan doktor kendisi ultrasona bakarken anladı, adet ağrın var mı dedi evet dedim, rahimde kanama noktaları var progestan başlıycaz dedi, yine içiçem umarım hayırlısıyla doğurmayı başarırız

tülay masumiyet ve bahar..
kızlar ateşleriniz çok verimli gidiyor...
rabbim utandırmasın hiçbirinizi....
sağol pasicim ama sanırım benim adet geliyorr kırmızı kırmızıııı

canom sen naptın yaa hormon falan mı alıyorsun maşallah bebiş 7 haftadan 9a çıkmışş. ya acaba sen gebe olduğun halde adetmi gördün ki.

pasiimm ve cananım sizde bu uzun ve heyecanlı yolu,
en kolay en sağlıklı,vede mutlu geçirirsiniz umarım...
nasılsınız?

baharcım,senin gününe daha var ama dimi:26:

Baharcım adet olacağını da nereden çıkardın? Ateşin gayet yüksek ateşin düşerse ozaman neyse de şimdi nerden çıkardın bunu diyorum?

baharcım,senin gününe daha var ama dimi:26:
canım ben son aylarda 28günde olmuştum diğer 3 regl zaten tuhaftı ondan öncekiler 28 29 idi.günüm normalde bugün ama bilmiyorumm
Baharcım adet olacağını da nereden çıkardın? Ateşin gayet yüksek ateşin düşerse ozaman neyse de şimdi nerden çıkardın bunu diyorum?

canım ateşin iyi olması önemli değil böyle yüksek gidip bir anda adet günü düşebilirmiş.ve bugün bende adet belirtileri var bende adet olacağım zaman bacaklarımda bi titreme olur ve bugünde o şekilde göğüslerimde acıyor.vee sivilcemde çıktıı sabaha kesin gelirrr.sende test yapmışsın ama bence yanlış canım o sen en güzeli bekle az kaldı.

yaptım evet ama bir garip testi o merakımdan yaptım yoksa tabi ki bekleyecem adet günümü benim günlerim pek şaşmaz geçen ay 1 gün şaşmıştı o kadar evet ateş durumunu bende öyle duydum o yüzden her sabah heyecanla ölçüyorum hiç düşsün istemiyorum ateşim

işte geldim burdayım nabersınız ne yapıyorsunuz bahar stres yok canım olucak senın bebısın azıcık kaldı

umarım hiç düşmez canım.zaten sen bugün kahve lekem geldi diyorsun ve o leke yerleşme kanaması ise zaten hcg yerleşmeden sonra salgılanıyor ve çıkmaması çokk normal.uyduruk değil en kalitelide olsa çıkmazz.

canım zaten testı erken yaptın bekleseydın umudunu kırmazdın ama daha var bekleeeeeee şu testlerınızı erken yapmayın

işte geldim burdayım nabersınız ne yapıyorsunuz bahar stres yok canım olucak senın bebısın azıcık kaldı

azcık mı kaldı canım ama ne kadar azcık 3 aymı 5 aymıahh canım stres elimizde olan bişey değilkii keşke yapmayabilsekk.sen nasılsın olmadın dimi adet

hımm bekle bakalım sabırla..
sonuç umarım en iyisi olur senin için..

canım iri kıyımım ya ben o yüzden büyükmüş, mesela ben 8 aylıkken doğmuşum, kısa sürede rahimdeki işimizi bitiriyoruz canım adet olmadım, rahim içinde kanayabilecek alanlar varmış ağrım var zaten, kısaca düşük olabilirmiş, doktor hem böyle söyledi, hem de stres yapma daha kötü olur dedi, söylemeseydi madem sanki çok normal bi şey stres yapmaya gerek yok ama kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz, inşallah tüm hamileler sağlıklı bebekler doğururlar

azcık mı kaldı canım ama ne kadar azcık 3 aymı 5 aymıahh canım stres elimizde olan bişey değilkii keşke yapmayabilsekk.sen nasılsın olmadın dimi adet

hayır canım olmadım nereye gıttı bu yaaaa:44::44::44::44::44:tülü bana dedıkı 41 gun dolsun bekle bende beklıyorum cuma gunu 41 gun dolcak sonra doktoru arıcam.halam gelmedı bır zahmet yolla dıcem
elınde degıl belkı takmamak ama taksan da takmasan da vaktı gelınce olucak.geldıgı zaman sen bıle gelme dıyemıceksın..

oyy şanslısın demekki senin bebiş erken gelcek.ben biliyorum sen onu babasına karşı kışkırtıyorsun babasını şikayet ediyosun oda gerçek sanıp seni korumak için yerinde duramıyo içerde vücut geliştiriyo hiçç canını sıkma canom bişeycik olmayacak allhın izniyle.sen dikkat et o dediğimizide yapma sakın.şimdi senin için önemli süreç.ama sakın kafana takma herşey güzel olacak.

hem soyluyor hem kafaya takma dıyor..kafa atasım gelıyor boyle uyuzlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…