Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

aslında sabredip adet gününden 10 gün sonraya kadar beklesem testi öyle yapsam çok daha iyi olur ama sabretmek çok zor zaten adetim benim hayatımda hiç 10 gün de geçmedi test yapmasam bile derdim kesin hamileyim
yaa bi soru sordum bugün kimse cevap vermedi

diyorum ki adetim 19 eylül ptz günü eğer o günü adetim gelmezse ve ateşim yine böyle yüksek olursa kan testine gitsem mi? aceleci mi davranmış olurum?

yok canım acele olmaz küçükte olsa değer çıkar.yani 10 20 gibi.

28.günüm oluyor çünkü ptz günü yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim? :44::44::44::44::44:

bence 1 ayı tamamla ve ozaman git yani çarşamba perşembe gibi.düzenli adetim düyorsun canım ama hepimizin zaman zaman gecikiyor.azcık sabret bakalım.adet günü bi test daha yaparsın çıkmazsa 2gün sonra kana gidersin.

yapmıyorum zaten canım iyiyim merak etmeyin, bi an önce hadi gebeş ol da birlikte ilerleyek, bu ay senden beklentim büyükkk

hem soyluyor hem kafaya takma dıyor..kafa atasım gelıyor boyle uyuzlara

heee sanki her ay hamile kalıyoruz, bu seferki de böyle olsun diycez,

Evet öyle yapayım bari biraz daha bekleyeyim zor oluyor beklemesi ama napalım öbür türlü de hayal kırıklığı olucak yaa üzülmeyecem diyorum ama üzülücem biliyorum olmazsa da napim ekim ayına inşallah diyicem bu sefer düzgün yapıcam ovulasyon testimi hem ateşimi ölçmeyi de anladım diğer gruptaki kızlar sağolsun çok güzel açıklama yaptılar

canım yaa ben sana geçen hafta bir mesaj göndermiştim özelden bi cevap vermedin aşkolsun yoksa beğenmiyo musun beniiiiiiiiiiiii

canım benden gelmişti halada geliyor sarımısı akıntı...
bu kadarcık düşüşe üzülme...

kız canan maşallah canım size
rabbim utandırmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kız ne adeti adetmi oldun anlamadım:26::26::26:

pasiimm ve cananım sizde bu uzun ve heyecanlı yolu,
en kolay en sağlıklı,vede mutlu geçirirsiniz umarım...
nasılsınız?
saol sonnurcum güzel dikelerin için tez zamanda senide bulsun meleğin...

Son düzenleme:
herkse selam...eylül ayının açılışını kim yapacak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…