umarım hiç düşmez canım.zaten sen bugün kahve lekem geldi diyorsun ve o leke yerleşme kanaması ise zaten hcg yerleşmeden sonra salgılanıyor ve çıkmaması çokk normal.uyduruk değil en kalitelide olsa çıkmazz.
hımm bekle bakalım sabırla..
sonuç umarım en iyisi olur senin için..
aslında sabredip adet gününden 10 gün sonraya kadar beklesem testi öyle yapsam çok daha iyi olur ama sabretmek çok zor zaten adetim benim hayatımda hiç 10 gün de geçmedi test yapmasam bile derdim kesin hamileyim
yaa bi soru sordum bugün kimse cevap vermedi
diyorum ki adetim 19 eylül ptz günü eğer o günü adetim gelmezse ve ateşim yine böyle yüksek olursa kan testine gitsem mi? aceleci mi davranmış olurum?
yok canım acele olmaz küçükte olsa değer çıkar.yani 10 20 gibi.
28.günüm oluyor çünkü ptz günü yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim? :44::44::44::44::44:
oyy şanslısın demekki senin bebiş erken gelcek.ben biliyorum sen onu babasına karşı kışkırtıyorsun babasını şikayet ediyosun oda gerçek sanıp seni korumak için yerinde duramıyo içerde vücut geliştiriyohiçç canını sıkma canom bişeycik olmayacak allhın izniyle.sen dikkat et o dediğimizide yapma sakın.şimdi senin için önemli süreç.ama sakın kafana takma herşey güzel olacak.
hem soyluyor hem kafaya takma dıyor..kafa atasım gelıyor boyle uyuzlara
bence 1 ayı tamamla ve ozaman git yani çarşamba perşembe gibi.düzenli adetim düyorsun canım ama hepimizin zaman zaman gecikiyor.azcık sabret bakalım.adet günü bi test daha yaparsın çıkmazsa 2gün sonra kana gidersin.
yapmıyorum zaten canımiyiyim merak etmeyin, bi an önce hadi gebeş ol da birlikte ilerleyek, bu ay senden beklentim büyükkk
canım benden gelmişti halada geliyor sarımısı akıntı...Öyle mi dersin pasicimm yaa benim dün 37.0 idi bugün 36,8 oldu düştü birazadetime 4 gün kaldı bi de acayip yoğun sarımsı bir akıntım geliyor bu akıntı hiç sende olmuş muydu gebelik öncesi işte batına günler kala???
kız canan maşallah canım sizepasicim benim sıpa 9 haftalık olmuş:26: baya iyi bakmışın dedi doktor,ama 2 gündür yine bel ve karın ağrım vardı, doktora söylemeye fırsat kalmadan doktor kendisi ultrasona bakarken anladı, adet ağrın var mı dedi evet dedim, rahimde kanama noktaları var progestan başlıycaz dedi, yine içiçem umarım hayırlısıyla doğurmayı başarırız
kız ne adeti adetmi oldun anlamadım:26::26::26:sağol pasicim ama sanırım benim adet geliyorr kırmızı kırmızıııı
canom sen naptın yaa hormon falan mı alıyorsun maşallah bebiş 7 haftadan 9a çıkmışş.ya acaba sen gebe olduğun halde adetmi gördün ki.
saol sonnurcum güzel dikelerin için tez zamanda senide bulsun meleğin...pasiimm ve cananım sizde bu uzun ve heyecanlı yolu,
en kolay en sağlıklı,vede mutlu geçirirsiniz umarım...
nasılsınız?
..
kız ne adeti adetmi oldun anlamadım:26::26::26:
.
bu ay da olmadıııı
selam sıtede yenıler comez muamelesımı goruyoooo ya bı selam vernım yok
herkse selam...eylül ayının açılışını kim yapacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?