inş.ooo mahruumm sen bu ay olmasa bile önümüzdeki ay hamilesin
kocanada yedir kız
pasim seni görmedim sakın canın istemesin çok kötü olyo tadı berbat bişimahrumcum sen o yapacağın karşımı bolca eşine yedir bu ay biraz zahmet çekersin ama bebişin gelmesi hızlanır
ayrıca ben bile gözümde canlandırdım enfez bişey olacak gibi
25 inde test yapacağım. çoooook var daha günler hiç geçmiyor. bir de okadar çok sancım ağrım varki. pazartesi akşamı iğne oldum. salı öğleden beri karnım, kasıklarım, rahmim düştü düşecek.
Hakikaten hatunlar acaba bu ay kaç tane hamile olucak
3 hatun hamıle olucak eylulun başıından beri inanıyorum buna
3 hatun hamıle olucak eylulun başıından beri inanıyorum buna
[selam kızlarrrrr naıslsınızz?
hiracım lütfen üzülme Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin belkide böylesi hayırlıdır
canannn tatlım bebeğin büyümüş maşallah ve stres yapma herşey güzel olacak inşallah rahat ol
pasicimm test sonuççların inşallah güzel çıkacak canım
baharr adet oldunmukiiiiiiiii
olmadım ama haberleri geldi canımm yarına bekliyorummm:84::84::84:
Ben naz034den
nisbhr dan
yaw dan
çok umutluyum bu ay
yalan haberdir o yaaa dur bakalım henüz gelmediiineyse kızlar çıkmam lazım öpüyorum sizi iyi gecelerrr
Ben naz034den
nisbhr dan
yaw dan
çok umutluyum bu ay
bak bak bakkkk kendini yazmamış beni yazmış.o listeden beni çıkar masumiyet yaz canım benim haber geldi diyorumm yarın yada diğer günn kırmızılar gelcekk.
yaa baharcım ateşin yüksek ama o yüksek ateşle gelmez diyorum bende sanaaaaaaaaaaaa
bende diyorumki canımm o ateş düşebilir yarın yada diğer günee.ama neyse senin dediğin çıkar inşallahh canımm.ama listede herkes olsun inşallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?