Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

[selam kızlarrrrr naıslsınızz?
hiracım lütfen üzülme Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin belkide böylesi hayırlıdır
canannn tatlım bebeğin büyümüş maşallah ve stres yapma herşey güzel olacak inşallah rahat ol
pasicimm test sonuççların inşallah güzel çıkacak canım
baharr adet oldunmukiiiiiiiii

ooo mahruumm sen bu ay olmasa bile önümüzdeki ay hamilesin
kocanada yedir kız
inş. kız allahmı söylettti
mahrumcum sen o yapacağın karşımı bolca eşine yedir bu ay biraz zahmet çekersin ama bebişin gelmesi hızlanır
ayrıca ben bile gözümde canlandırdım enfez bişey olacak gibi
pasim seni görmedim sakın canın istemesin çok kötü olyo tadı berbat bişi

cnm 6 yumurtan oluşmuştu yanlış hatırlamıyorsam millet bi yumurta çatlarken mahvloyu seni anlıyorum ....rabbim boşa çıkarmasın

kızlarrrrrrrr slmlarrrrrrrrrrrrr........

olmadım ama haberleri geldi canımm yarına bekliyorummm:84::84::84:

bak bak bakkkk kendini yazmamış beni yazmış.o listeden beni çıkar masumiyet yaz canım benim haber geldi diyorumm yarın yada diğer günn kırmızılar gelcekk.

yaa baharcım ateşin yüksek ama o yüksek ateşle gelmez diyorum bende sanaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar iyi geceler hepinizee
Canlarım benim güzel dilek temenni ve tesellileriniz için hepinize çokk teşekkür ederim,
Güzel Allahım sizleri daha fazla bekletmesin,
Nasipte varsa gelir yoksada Allah olanlara hayırlı uzun ömürler versin,dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden,gerisi yüce mevlaya kalmış,
Doktordan geldikten sonra moralim iyi değildi,çok şükür atlattım,
geldim ve çıkmak zorundayım tontikolar,Allah nasip ederse sabah kaplıcaya gidiyorum dua edin benim için,
sizlerde herdaim benim dualarımdasınız emin olun..
hepinizi çokkk seviyorum,kendinize iyi bakın Allaha emnaet olunn...

bende diyorumki canımm o ateş düşebilir yarın yada diğer günee.ama neyse senin dediğin çıkar inşallahh canımm.ama listede herkes olsun inşallahhh.

Tabi ki herkes olsun şekercim ben aklıma ilk gelen 3 ismi saydım işte yoksa herkescik hamile kalacak kiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…