Selam kızlar iyi geceler hepinizee
Canlarım benim güzel dilek temenni ve tesellileriniz için hepinize çokk teşekkür ederim,
Güzel Allahım sizleri daha fazla bekletmesin,
Nasipte varsa gelir yoksada Allah olanlara hayırlı uzun ömürler versin,dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden,gerisi yüce mevlaya kalmış,
Doktordan geldikten sonra moralim iyi değildi,çok şükür atlattım,
geldim ve çıkmak zorundayım tontikolar,Allah nasip ederse sabah kaplıcaya gidiyorum dua edin benim için,
sizlerde herdaim benim dualarımdasınız emin olun..
hepinizi çokkk seviyorum,kendinize iyi bakın Allaha emnaet olunn...
bu arada kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ama
cardelens ve birse testleriniz umarım size bebeğinizin ilk habercisidir...
inş.kız allahmı söylettti
pasim seni görmedim sakın canın istemesin çok kötü olyo tadı berbat bişi
cnm 6 yumurtan oluşmuştu yanlış hatırlamıyorsam millet bi yumurta çatlarken mahvloyu seni anlıyorum ....rabbim boşa çıkarmasın
kızlarrrrrrrr slmlarrrrrrrrrrrrr........
kızlar selam
dün gece ömrümün en sancılı gecelerinden biriydi. çatlatma iğnesi beni mahvetti. internetten gebelik testi sparişi vermiştim. dün geldi. bende sabah kalkar kalkmaz bir tanesini deneyim dedim. ama daha pazartesi vuruldum iğneyi. neyse bende test olurda ben yapmadan dururmuyum. bir yıldır gebelik testi yapan ben ömrümün en koyu ikinci çizgisini gördümama nasıl iki çizgimde kıp kırmızı.
ama çatlama iğnesinde beta hcg içeriği olduğu için inanmadım. gelecek hafta perşembe test yapacağım. eğer o zamanda çift çıkarsa kim tutar beni
çok geçmiş olsun o sancıları bende bilirim
aa yumurta geliştirici iğneler beta hcg içeriyo muyduu
yaa bilsem bende bi test yapardım o zaman çift çizgiyi görürüdüm
yalandanda olsa
sağol canım. çatlatıcı iğnenin içinde var. o yüzden test yapmayın 10 gün diyorlar. ama biliyormusun yalan da olsa o çift çizgiyi görmek çok güzelllllllllllll
a.selam canım hoşgeldın
seam canım bana bı sen yanıt verıyorsun sagol yanlız degılım ınsallah
kızlar selam
dün gece ömrümün en sancılı gecelerinden biriydi. çatlatma iğnesi beni mahvetti. internetten gebelik testi sparişi vermiştim. dün geldi. bende sabah kalkar kalkmaz bir tanesini deneyim dedim. ama daha pazartesi vuruldum iğneyi. neyse bende test olurda ben yapmadan dururmuyum. bir yıldır gebelik testi yapan ben ömrümün en koyu ikinci çizgisini gördümama nasıl iki çizgimde kıp kırmızı.
ama çatlama iğnesinde beta hcg içeriği olduğu için inanmadım. gelecek hafta perşembe test yapacağım. eğer o zamanda çift çıkarsa kim tutar beni
hoşgeldin hoşgeldin aralarda kaynıyo yazılar sohbet koyulugu ile
Günaydın canlarım nasılsınız?
Benim ne yazık ki bugünde ateşim biraz daha düştü biraz keyfim kaçtı doğrusu dün 36.8 idi bugün 36.6 oldu git gide düşüyor adetime 3 gün kaldı böyle düşe düşe giderse olacağı belli kırmızıları karşılayacam herhalde bu ay da
günaydın kızlar
tülaycım ateşin çok güzel maşallahh.hiç düşmez inşallahhh.
benim düştü ve regl bugün yada yarına kesin geliyor.neyse ne gelirse allahtan kabulümüz.
birisi sensinisim verelim lütfennnn tahminleriniz kimlerdir????:44::44::44:
evet evet bırdaha bende yapıcam ıgneden sonra cıft cızgı gormek ıstıyorumçok geçmiş olsun o sancıları bende bilirim
aa yumurta geliştirici iğneler beta hcg içeriyo muyduu
yaa bilsem bende bi test yapardım o zaman çift çizgiyi görürüdüm
yalandanda olsa
ıyıyız canım sagol sen nasılsınslm kızlar nasılsınız?
hosbulduk bende dahil olurum ınsallah bundan sonra aranıza :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?