Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bizde seniiii hiracımm.allah büyük bi mucize gerçekleştirir inşallahhh.

iyi geceler kizlar, ben de katilabilir miyim araniza???

nasilsin masumiyet?? epeydir karsilasamiyoruz...

evetcnm,sen yakındaaa

kızlar selam
dün gece ömrümün en sancılı gecelerinden biriydi. çatlatma iğnesi beni mahvetti. internetten gebelik testi sparişi vermiştim. dün geldi. bende sabah kalkar kalkmaz bir tanesini deneyim dedim. ama daha pazartesi vuruldum iğneyi. neyse bende test olurda ben yapmadan dururmuyum. bir yıldır gebelik testi yapan ben ömrümün en koyu ikinci çizgisini gördüm ama nasıl iki çizgimde kıp kırmızı.
ama çatlama iğnesinde beta hcg içeriği olduğu için inanmadım. gelecek hafta perşembe test yapacağım. eğer o zamanda çift çıkarsa kim tutar beni

çok geçmiş olsun o sancıları bende bilirim
aa yumurta geliştirici iğneler beta hcg içeriyo muyduu
yaa bilsem bende bi test yapardım o zaman çift çizgiyi görürüdüm
yalandanda olsa

yalandanda olsa

sağol canım. çatlatıcı iğnenin içinde var. o yüzden test yapmayın 10 gün diyorlar. ama biliyormusun yalan da olsa o çift çizgiyi görmek çok güzelllllllllllll

sağol canım. çatlatıcı iğnenin içinde var. o yüzden test yapmayın 10 gün diyorlar. ama biliyormusun yalan da olsa o çift çizgiyi görmek çok güzelllllllllllll

canım benimm
umarım en kısa zamanda,
hatta bu ay gerçeğini görmen umuduyla..

en güzellllll saatlerr sizinn olsunn bugun arakdaslarr............masumiyett tatlımm tahminiin için çok tesekür ederimm baştan beriii hiç desteginii esirgemedinn...bütün arkadaslar dahil olmak üzeree seninde bir an evvell sevinçç çıglıklarii atmaniiiiii dilerim..........ateşimmm 36.7 .takıldım bozukk plakk giibiii.24.günüm bugunn

hayırlısı canım ınsallah hep kıpkırmızı kalır hep beyaz hep beyaz olmaz bırazda renk lazım hayata dımı bu arada hamılelık testının kırmızısından bahsedıyorum yanlıs anlama olmasınnnn

Son düzenleme:
Günaydın canlarım nasılsınız?
Benim ne yazık ki bugünde ateşim biraz daha düştü biraz keyfim kaçtı doğrusu dün 36.8 idi bugün 36.6 oldu git gide düşüyor adetime 3 gün kaldı böyle düşe düşe giderse olacağı belli kırmızıları karşılayacam herhalde bu ay da

günaydın kızlar
tülaycım ateşin çok güzel maşallahh.hiç düşmez inşallahhh.
benim düştü ve regl bugün yada yarına kesin geliyor.neyse ne gelirse allahtan kabulümüz.

günaydinn canimm.evet ya gitgide düsüyoo ateşinn.inşaalh adetin gelmezz.ama gelrsede canın saolsunn.

günaydın kızlar
tülaycım ateşin çok güzel maşallahh.hiç düşmez inşallahhh.
benim düştü ve regl bugün yada yarına kesin geliyor.neyse ne gelirse allahtan kabulümüz.

canim saoll...evett güzelll gidiyooooo.umarimm düsmezz...senni içinde hakında hayılrlısıı.zatii buayy bekletin yoktuuu sen ekimcisin tatlımm

isim verelim lütfennnn tahminleriniz kimlerdir????:44::44::44:
birisi sensin
yalandanda olsa
evet evet bırdaha bende yapıcam ıgneden sonra cıft cızgı gormek ıstıyorum
slm kızlar nasılsınız?
ıyıyız canım sagol sen nasılsın
hosbulduk bende dahil olurum ınsallah bundan sonra aranıza :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…