Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

sizz biliyo musunuzz bugün benim ateşim tavan yaptı 36.8 di inşallah düşmez son 5 günnnn

iyidir yavrum işten gelince deli gibi temizlik yaptımm ölüyorumm.siz nerdeydiniz bakim bütüngün topiği sahipsiz bıraktınız

bugun mersinden iskenderuna geldim csanim.annemgilin yanınaa o yüzden hiç giremedimm.pazarda ben evime gidiyomm.senin belirtilerden ne haberrr

kızlar yol yorgunu gözlerim açılmıyo valla çıkıyorum ben

yarın görüşürüz inş. öpüyorum hepinizi

canımm benimmm ne güzelde yazmışsın.. şok oldum ama hele ilk cümleni okudum dalga geçiyooorr dedim davamında inan aha da böyle oldum o zaman belirtisizliklerim devam ediyor.. :) hala hiiiçç belirti melirti yok.. enteresan olan benim çok ciddi adet belirtilerim vardır.. ağrının dışında, sivilcem de yok cildim de bir güzel bi güzel ayy ben de umutlanıyorum kızzllaarr kendimden...

herkese selamlar, hepiciiniz çok çok iyisinizdir inşAllah.. geldim ama hemen gdcemm komşuya oturmaya gitmek zorundayız :)

kızlar bende çıkıyorum tekrar duş alacam kendime gelim sıcaktan kaşınıyorum artık görüşmek üzere

selam kızlar off buara ben hiç giremiyorum yaa çok özlüyorum sizi.misafirlerimiz var bi türlü fırsat olmuoyr ama aslında biraz iyi oldu gelmeleri çünkü bebek düşüncesinden biraz uzaklaştım hareketlilikten.gerçi hala adetliyim adet bitince yine başlarım deli gibi düşünmeye.hepinizi çok özlüyorum ve seviyorummmmm

canım bizde seni özledik yaaa arada gel bi uğraaa

bende iyiym çok şükür ya ne olsun aynı devam işte kafa dağıtmaya çalışıyomm

iyi yapıyorsun canım dagıt kafanı.gerçekten bu bebek işi sakin kafayla olacak bir iş.ne kadar sıkıyoruz kendimizi o kadar uzaklaşıyoruz bebekten ama biz farkınnda değiliz bunun sıkınca daha çabuk olcak sanıyoruz.

evet canım o yüzden ben bu ay hiç takmıyorum ateş ölçmüyom ne zaman yumurtluyom falan ilgilenmiyom sadece günaşırı devam kendimi spora ve yüzmeye verdim bol bol geziyorum vs.. öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…