iyidir yavrum işten gelince deli gibi temizlik yaptımm ölüyorumm.siz nerdeydiniz bakim bütüngün topiği sahipsiz bıraktınız
sizz biliyo musunuzz bugün benim ateşim tavan yaptı 36.8 di inşallah düşmez son 5 günnnn
kızlar yol yorgunu gözlerim açılmıyo valla çıkıyorum ben
yarın görüşürüz inş. öpüyorum hepinizi
sizz biliyo musunuzz bugün benim ateşim tavan yaptı 36.8 di inşallah düşmez son 5 günnnn
selam arkadasım ..
Sanırım bu belirtisizliklere göre hamılesın :)
Cunku hamıleysen bu belırtılerın hıc bırını yasamıyorsun
belirtiler adet tarıhını gectıkten sonra baslıyor umutlandırmak istemıyorum ama suan ben senden cok umutluyum
Bence hamılesın İnşallah hayırlı haberlerını alırız Rabbım buyukk
hadi bakalım inşallah hep böyle devam eder bebişin seninledir inşallah
merhaba ben geldim bebeğimolsun merhaba sanada selam sanada
selam kızlar off buara ben hiç giremiyorum yaa çok özlüyorum sizi.misafirlerimiz var bi türlü fırsat olmuoyr ama aslında biraz iyi oldu gelmeleri çünkü bebek düşüncesinden biraz uzaklaştım hareketlilikten.gerçi hala adetliyim adet bitince yine başlarım deli gibi düşünmeye.hepinizi çok özlüyorum ve seviyorummmmm
canım bizde seni özledik yaaa arada gel bi uğraaa
geceleri müsait oluyorum cnm o zamanda kimse olmuyor bende geçmişi okuyorum.sen nasılsın cnm?
bende iyiym çok şükür ya ne olsun aynı devam işte kafa dağıtmaya çalışıyomm
iyi yapıyorsun canım dagıt kafanı.gerçekten bu bebek işi sakin kafayla olacak bir iş.ne kadar sıkıyoruz kendimizi o kadar uzaklaşıyoruz bebekten ama biz farkınnda değiliz bunun sıkınca daha çabuk olcak sanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?