Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar benimde morelim çok bozuk 1 hafta önce doktoruma kontrole gittim aynı zamanda 2 aydır korunmuyorum bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık gelelim meseleye kontrolde herşeyin çok sağlıklı olduğunu bir problem olmadığını söyledi doktorum pap smear testi yaptı dün sonucunu aldım ascus çıktı.Kolposkopi ve HPV-DNA testi yapacağını ondan sonra kesin birşey söyleyebileceğini söyledi. Çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?

ilk kez duydum ınan hatta söledıklerınden hıc bıseyde anlamadım

nerde bu millett nerde bu kızlarrr accukkk geleydinizda sohbett edeydikk beaa aksama kına gecesinee gitcemmmm.taaaaa yarinn alabilicemm haberii sizlerden.ayyy bu arada ezgican bugun kalp atımı duymaya gitcektiii hala gelmedii.inşaalh duymusturrr

canım bızım adet gunumuz aynıydı hatırladıysan
nasılsın ??
ben cok streslıyım

Canım çook geçmiş olsun. Allah tan ümite kesilmez hiç ummadığın bir anda bebeğin sana sürpriz yapıverir inşallah. peki bu durumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

yaşasıınnn kimse yok dye korkmuştum kızlar bişey sorucam ovulas. testi yapıyorum renk tam olarak tutmuyor ama bayağı bi asıl çizgiye yaklaştı ama tam pozitif değil hafif reng daha açık benimkinin sormak istediğimde şu ki bugun 12.günüm szce daha bu koyulaşır mı ben bu arada ilişkiyede girmyorum dahada koyulaşırsa gün aşırı ilişkide spermler hani kalitesiz oluyormuş ya o yüzden rengin koyulaşmasını bekliyorum.. ben ne yapayım bekliyim mi sizce..

Çok şükür topik biraz canlanmış nerde millet yaa tam da bu aralar heyecanım doruktayken arkadaşlarım nerelerdesiniz?:44::44::44:

Canım çook geçmiş olsun. Allah tan ümite kesilmez hiç ummadığın bir anda bebeğin sana sürpriz yapıverir inşallah. peki bu durumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Öncelikle hoşgeldin canım...
çokk teşekkür ederim,evet Allah tan ümit kesilmez ama ben bir kaç ay yada 1 yıl kadar daha uğraşacam,doktor istediği kadar izin vemesin,
zaten tıp doktorları alternatif tıbba karşılar,eskiden kadınlarımız doktor yüzümü görüyormuş,
ne yapacağıma gelince canım,
bugün kaplıcaya gittim,birazdan süt maydanoz kaynatıp buharına oturacam gün aşırı üç defa yapıcam bunu,haftaya cuma günü Allah nasip ederse tekrar kaplıcaya gidip aynı şekilde süt buharı yapıcam,bir dahaki adetten sonra düzenli bir şekilde soğan kürü yapıcam inş.
ondan sonraki ayda aktardan aldığım bitkisel aromatik suyu içicem,üç aylık planım böyle canım,inşallah işe yarar şifa olur,üç aydan sonra tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum,
sende durumlar nedir tatlım..

ayy ayy ayy yirim seniiiiiii şekerim...
benim tahminlerim şöleee
mahrum
arha
ve seennnn tabiki
gerci bebişim olsundan da umutlyum...
en az 7 hamiş istiyorummmmmm

nazcım bende umutlu olmana çok sevindim kızz bugün adetimin 4.günü bir an önce bitsede çalışmalara başlasam diyorum çünkü bende bu ay kendimden umutluyum hadi hayırlısı bakalım

seninde batına az kalmış canım nasıl hissediyorsun?

bendeee kendimiiii çoook hamile hissediyoruuummm
ben peşin söyleyeyim,bu ayda olmayacak..
her zamanki gibi göğüslerim hassaslaştı
olmayacak gibi hissediyorum,ama bu beni üzmüyor çok fazla
sen nasıl hissediyorsun?

a.slm bitanem hoşgeldin,şükür iyiyim ben, sen nasılsın..
hepiniz hoşgeldiniz kızlar iyi akşamlarr

hoşbulduk canım bende iyim çok şükür okulla çocuklarımla uğraşıyorum:)) canım benim inşallah yaptığın denediğin herşey sana şifa olur bakmışsınkiiii bebeğin sana süpriz yapmış inşallah güzel dileklerin gerçek olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…