- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
sabah ovuls.testı yaptım adete yakın olunca cıft cızgı cıkarmısya duramadım yaptım
2.cızgı sılık cıktı
ama o zaten hep sılık cıkarmıs negatıfse
öle duymustum
6-7 gun var adetıme
hamıle olsam cıkardı işte cok ögrenen olmus
ah ah sabahtan berı morelım öle kötukı hıc cıkmıyor aklımdan keske erken gebelık testı alsaydım eve gelırken
kızlar benimde morelim çok bozuk 1 hafta önce doktoruma kontrole gittim aynı zamanda 2 aydır korunmuyorum bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık gelelim meseleye kontrolde herşeyin çok sağlıklı olduğunu bir problem olmadığını söyledi doktorum pap smear testi yaptı dün sonucunu aldım ascus çıktı.Kolposkopi ve HPV-DNA testi yapacağını ondan sonra kesin birşey söyleyebileceğini söyledi. Çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?
nerde bu millett nerde bu kızlarrraccukkk geleydinizda sohbett edeydikk beaa aksama kına gecesinee gitcemmmm.taaaaa yarinn alabilicemm haberii sizlerden.ayyy bu arada ezgican bugun kalp atımı duymaya gitcektiii hala gelmedii.inşaalh duymusturrr
Kızlar nerelerdesinizz:97::97::97::97::97::97:
nabersiniz kızlar
selam canım evet yaa nerde herkessss nasılsın tatlım iyimisin
Selam kızlar nasılsınızz
Doktora gittim bugün son defaaa,
filmlerime tekrar bakıldı,hem yapışıklık yer yerde tıkanıklık var dedi,laparaskopi ile açılamazmı dedim,
yaptığım işlemin laparaskopiden bir farkı yok üstelik iki defa basınçlı bir şekilde ilacı verdim buna rağmen açılmadı lap.ile açılması çokkkk düşük bir ihtimal dedi
illaki istiyorsanız tek çare tüp bebek dedi,bitkisel bişeyler kullanabilirmiyim dedim,onada izin vermedi,kaş yapayım derken göz çıkarabilirsin dedi,işte böyle kızlar:85:
Canım çook geçmiş olsun. Allah tan ümite kesilmez hiç ummadığın bir anda bebeğin sana sürpriz yapıverir inşallah. peki bu durumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
ayy ayy ayy yirim seniiiiiii şekerim...
benim tahminlerim şöleee
mahrum
arha
ve seennnn tabiki
gerci bebişim olsundan da umutlyum...
en az 7 hamiş istiyorummmmmm
Çok şükür topik biraz canlanmış nerde millet yaa tam da bu aralar heyecanım doruktayken arkadaşlarım nerelerdesiniz?:44::44::44:
seninde batına az kalmış canım nasıl hissediyorsun?
hee ben cama çıktım kızlara seslendim toplaştılarr
batına kaç gün kaldıkii:18:
a.slm bitanem hoşgeldin,şükür iyiyim ben, sen nasılsın..
hepiniz hoşgeldiniz kızlar iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?