Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

evet canım o yüzden ben bu ay hiç takmıyorum ateş ölçmüyom ne zaman yumurtluyom falan ilgilenmiyom sadece günaşırı devam kendimi spora ve yüzmeye verdim bol bol geziyorum vs.. öyle işte

ohh hayatın tadını çıkar canım bebek düşüneli ben sadeece ona odaklandım aylar nasıl geçiyor anlamıyorum çünkü hemen adet günüm gelsin istiyorum.

karanfilim hoşgeldin ne oldu kız uyku mu tutmadı

hee ya zaten dışardan 12.30 da geldik.
bugün öğlene kadar uyuyvermişim de ayy utandım. şimdi de tutar mı uyku ama yatmam lazım yarına piknik var misafiler var.. var da var öptüm iyi geceler.

canım benım hadi inşallah yaa
bugün op. dr bora cengizin yorumunu okudum oda aynı seyleri yazmıs hatta bulup kopyalıyayım sana :)
belirtılere aldanmayın diyor 2 haftayı gecmeden belirti falan olmuyor diede eklemıs canım
hatta aynen kopyaladım

cEVAP ÇOK KOLAY; "GEBELİK TESTİ" YAPTIRACAKSINIZ. gebe OLMANIZI DİLİYORUM. BAHSEDİLEN BULGULAR GEBEYSENİZ 2 HAFTA SONRA BAŞLAYACAKTIR. ÖNCEKİİLERİN GEBELİKLE ALAKASI YOK MAALESEF.

inş. herşey diledigin gibi gelısır saglıklı pamuk gibi bi bebegın olur rabbım buyuk senınle beraber hepimizede nasip eder hayırlısıyla..

günaydın şeker. evet çok doğru demiş aferin ona gez eğlen düşünme bunları bak yoksa olacağı varsada olmaz maazallah. hele şu tedavin bitsin herşey rayına oturur ALLAHIN izniyle

günaydın şeker. evet çok doğru demiş aferin ona gez eğlen düşünme bunları bak yoksa olacağı varsada olmaz maazallah. hele şu tedavin bitsin herşey rayına oturur ALLAHIN izniyle

ınsallah canım hersey kader kısmet dıyıp gecıyoruz ama benım amelıyat olmamda kader mıdır?

ınsallah canım hersey kader kısmet dıyıp gecıyoruz ama benım amelıyat olmamda kader mıdır?

canım sağlıkta hastalıkta hepsi bizler için.eğer sen buna inanıyorsan bunları daha çabuk atlatırsın inşallah.. bence senin hastalığında kader. RABBİM BÜYÜK bu bir sınav bunu biliyorsun inşallah güzel bir şekilde atlatırsın.

gunaydın tandora sabah sabh ne yapıyon burda

eşim akşamdan dedi kahvaltı hazırlar mısın bana,bende hazırlarım dedim erken kalktım,hazırladım ama yiyemeden gitti acil işi çıktı aman şimdi benim yeğenim yanımda memleketten gezmeye geldi yanıma onu uyandırayımda biz yiyelim bari

hepımız atlatırız ınsallah canım dua edıp tevekkul etmekten baska care yok.doktorlar o kadr guvenımı sarstı kı neye ınancagımı sasırdım.sen kac yıllık evlısın tedavı goruyormusun

tamam canım sen yap kahvaltını bende sabah ezanı uyandım uyuyamadım bıda

hepımız atlatırız ınsallah canım dua edıp tevekkul etmekten baska care yok.doktorlar o kadr guvenımı sarstı kı neye ınancagımı sasırdım.sen kac yıllık evlısın tedavı goruyormusun

aslında benim gittiğim çok iyi bir doktor var ama özel muayeneside 130 bende çok fazla gidemedim bırakmak zorunda kaldım ben 4 yıllık evliyim canım,uzun süre korunmadık olmayıncada ocak ayında doktora gittim,5 ay ilaç tedavisi gördüm ama olmadı en son hsg istedi doktorum onuda çekindim yaptırmaya öylede düğün girdi araya bıraktım bütün tedaviyi kafama göre takılıyorum. zaten istesemde gidemem maddi yönden biraz sıkışığız şuan. öyle işte..

benımde 4 yıl oldu canım.aslında cerrahpasaya benım doktoruma gıdebılırsın yakınsın oraya cok uzak degılbu arada hsg de korkulcak hıc bırsey yok cektır

Son düzenleme:
benımde 4 yıl oldu canım.aslında cerrahpasaya benım doktoruma gıdebılırsın yakınsın oraya cok uzak degıl

2007 haziran 23 sen? cerrahpaşaya gideyimde benim zaten ssk yok malesef gidincede ucuz özel bir hastaneye gittim bilmiyorum canım yaa

2007 haziran 23 sen? cerrahpaşaya gideyimde benim zaten ssk yok malesef gidincede ucuz özel bir hastaneye gittim bilmiyorum canım yaa

2007 eylul 2 canım allah yardımcın olsun pekı tedavı gordugun surecte ne sebebden dolayı olmadıgını soyledılermı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…