evet canım o yüzden ben bu ay hiç takmıyorum ateş ölçmüyom ne zaman yumurtluyom falan ilgilenmiyom sadece günaşırı devamkendimi spora ve yüzmeye verdim bol bol geziyorum vs.. öyle işte
karanfilim hoşgeldin ne oldu kız uyku mu tutmadı
canımm benimmm ne güzelde yazmışsın.. şok oldum ama hele ilk cümleni okudum dalga geçiyooorr dedim davamında inan aha da böyle oldum o zaman belirtisizliklerim devam ediyor.. :) hala hiiiçç belirti melirti yok.. enteresan olan benim çok ciddi adet belirtilerim vardır.. ağrının dışında, sivilcem de yok cildim de bir güzel bi güzel ayy ben de umutlanıyorum kızzllaarr kendimden...
doktorum acık ameıyt olucan dedı bende dedım kı cerrahpasada olsam olurmu?oda dedıkı canımmm sen kafana takma boyle seylerı ben senın ıcın hersyı yaparım sende anne olucaksın gez eglen kafanı dagıt tatıl sonu konusuruz dedı.sevıyom ben bu adamı ya
günaydın şeker. evet çok doğru demiş aferin ona gez eğlen düşünme bunları bak yoksa olacağı varsada olmaz maazallah. hele şu tedavin bitsin herşey rayına oturur ALLAHIN izniyle
ınsallah canım hersey kader kısmet dıyıp gecıyoruz ama benım amelıyat olmamda kader mıdır?
gunaydın tandorasabah sabh ne yapıyon burda
canım sağlıkta hastalıkta hepsi bizler için.eğer sen buna inanıyorsan bunları daha çabuk atlatırsın inşallah.. bence senin hastalığında kader. RABBİM BÜYÜK bu bir sınav bunu biliyorsun inşallah güzel bir şekilde atlatırsın.
eşim akşamdan dedi kahvaltı hazırlar mısın bana,bende hazırlarım dedim erken kalktım,hazırladım ama yiyemeden gitti acil işi çıktıaman şimdi benim yeğenim yanımda memleketten gezmeye geldi yanıma onu uyandırayımda biz yiyelim bari
umuarım o guzel yuregın senı bebısıne de goturur canım
ayy çok sağol güzel dileğin için ALLAH razı olsun. burdaki herkesin bebişi hiç anlamadan gelir göbüşlerine yerleşir inşallah..
hepımız atlatırız ınsallah canım dua edıp tevekkul etmekten baska care yok.doktorlar o kadr guvenımı sarstı kı neye ınancagımı sasırdım.sen kac yıllık evlısın tedavı goruyormusun
tamam canım sen yap kahvaltını bende sabah ezanı uyandım uyuyamadım bıda
aslında benim gittiğim çok iyi bir doktor var ama özel muayeneside 130 bende çok fazla gidemedim bırakmak zorunda kaldımben 4 yıllık evliyim canım,uzun süre korunmadık olmayıncada ocak ayında doktora gittim,5 ay ilaç tedavisi gördüm ama olmadı en son hsg istedi doktorum onuda çekindim yaptırmaya öylede düğün girdi araya bıraktım bütün tedaviyi kafama göre takılıyorum. zaten istesemde gidemem maddi yönden biraz sıkışığız şuan. öyle işte..
benımde 4 yıl oldu canım.aslında cerrahpasaya benım doktoruma gıdebılırsın yakınsın oraya cok uzak degıl
2007 haziran 23 sen? cerrahpaşaya gideyimde benim zaten ssk yok malesef gidincede ucuz özel bir hastaneye gittimbilmiyorum canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?