2007 eylul 2 canım allah yardımcın olsun pekı tedavı gordugun surecte ne sebebden dolayı olmadıgını soyledılermı?
sağol arkadaşım hepimizin.. bende kendimi bildim bileli pko var son gittiğim doktor pko görünümü çok fazla yok dedi kafamı karıştırdı buda.. düzensiz adet en belirgin özelliğini yaşıyodum ama tedavi gördüğüm zamandan bu yana düzenli adet gördüm çok şükür. yumurta takibi ilaç tedavisi iki kerede çatlatma iğnesi hepsindede yumurtalar büyüyüp çatladı ama döllenme olmadı malesefeşimin spermiogramında hareketlilik %50 yerine % 20 çıkmıştı ama doktorlar önemli değil dediler. sanırım bunada kısmetten başka bir şey diyemicez.
bu pco ne ıllet bırsey herkesde var bendede var tabı olmazsa olmazbenım ılk basta klomenle baslamıstık yumurtalrım buyudu catladı bıse olmadı fılm cektırdım sonra klomene cevap vermeyınce ıgnelere gectık asılama yapıcaktık o ay yumurta buyudu zorla ama ne yazıkkı catlamadı kısmet ıste sonra doktor degıstırdım bu doktorumda bır ay ılacsız bır ayda klomenle denedı buyumedı yumurtalarım.sonrada kıstını alalım dedı ıste bole bu duruma geldım.sogan suyu denedınmı sen ben ıcemıyorum ama amelıyattan sonra denıcem yıne
allah şifanı verir inşallah.. soğan suyunu herkes çok dedide burdaki yorumları görerekten hiç ona kalkışmadım bile bide ben mızmızım içemem kesindemekki senin pkodan oluşan kist büyüyüp çatlayamamış dimi peki ya adetlerin nasıl?
amin arkasım cumlemızın ...aynen oyle canım catlayamamıs ve kıstımın oldugu yumurtalıkta pco yok sadece kıst var sagda var pco. kıstım tahmınen 13 yıldır var adetlerım duzensız 3 ay bazen 6 aya kaadr cıkıyordu bu yuzden evlenmeden de ergenlıkteykende doktora gıderdım ve kıstın var dıyorlardı demekkı gıtmıyor ınatcı sey.aslında gebelıge engelı yok dedıler bu gune kadar ama bu zmana kaadr da olmadı bebıs demekkı az da olsa var dıye dusunuyorum.sonucta olmaması gereken bırsey ıllakı etkılıyordur.
sen yine doktorun kontrolünde ol tatlım,bekarken bende sürekli kontrole gidiyodum doğum kontrol haplarını veriyolardı çok az bir süre onuda kullandım.kist bendede oluşmuştu ama ilaçla sökülmüştü.sen söktürücü denedin heralde dimi?
canım benim çıkmam gerek bugün mevlüd var oraya gidicem hazırlık yapmam lazım. öpüyorum seni görüşmek üzere.. :79:
allah şifanı verir inşallah.. soğan suyunu herkes çok dedide burdaki yorumları görerekten hiç ona kalkışmadım bile bide ben mızmızım içemem kesindemekki senin pkodan oluşan kist büyüyüp çatlayamamış dimi peki ya adetlerin nasıl?
bu pco ne ıllet bırsey herkesde var bendede var tabı olmazsa olmazbenım ılk basta klomenle baslamıstık yumurtalrım buyudu catladı bıse olmadı fılm cektırdım sonra klomene cevap vermeyınce ıgnelere gectık asılama yapıcaktık o ay yumurta buyudu zorla ama ne yazıkkı catlamadı kısmet ıste sonra doktor degıstırdım bu doktorumda bır ay ılacsız bır ayda klomenle denedı buyumedı yumurtalarım.sonrada kıstını alalım dedı ıste bole bu duruma geldım.sogan suyu denedınmı sen ben ıcemıyorum ama amelıyattan sonra denıcem yıne
anammm kaç kaç sizi tembeller sizi ben kendime canım kıymetli derdim ama yokk siz ilerde nasıl anne olcaksınız kızz neymiş soğan suyunu içemiyolarmış. yok anama siz çocuk filan istmeyisunuz kız ben çocuk istediğimin 2. ayı denedim soğan kürünü.. neymiş mızmışmış içemiyomuşş.. ikisinin de pco şikayeti var soğan suyu içmiyolar allah şifanızı ayağınıza kadar göndermiş daha ne istiyorsunuz yanınıza gelmiyim aaa...
neyse azarımı attım Günaydın nasılsınız bakimm
evet son zamanlarda benim de bulanmaya başladı midem sanki içim dışım oğan olmuştu. ama sadece hafif mide bulantısı midende bi problem yok dimi canım.gunaydın canım ıyıyım sen nasılsıntatlım ben sogan suyunu duyar duymaz yaptım 7 gun kaadr ıctım ama 15 yapamadım basta ıcebılıyordum sonra mıdem almadı kokusunu tadında bıse yok fazla ama amelıyattan sonra ıctıgımde uzuuuuun bır kamısla ıcıcem bardak benden en az 1 metre ılerımde olcak nasıl fıkır
günaydın arkadaşlar
soğan suyu bana lezzetli bile gelio hayıt tohumu kürünü bi içseniz varyaaa aboooooo
evet son zamanlarda benim de bulanmaya başladı midem sanki içim dışım oğan olmuştu. ama sadece hafif mide bulantısı midende bi problem yok dimi canım.
günaydınn hoşgeldin
onuda ıctım acııııııııııı
neyse kızlar ben hummalı bi ev işi çalışmasına başlıyım 1 değil tam 3 kayınvalde. eşimin teyzeleri de gelcek
arada bi bakarım napıyorsunuz diye
yok canım mıdemde bırsey ama herseyı denedgımden mıdır nedrır bılmem boyle seyler ıcemıyorum artık.belkıde sız yenı basladınız ya mıdenız daha saglamdır.benmımkı hassaslastı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?