hadi yaa, benim en çok korktuğum şeydi başıma gelmedi, 10-12 haftaya kadar sürebilir galiba, sen zorlama kendini daha fena olursun, yemek yapamadım kaygısına düşme, canın ne istiyosa onu yaptır, bir ay idare et:26:
a.slm hoşgeldin canımm,dur bakalım daha bunlar bişey değil daha göbeciğin büyüyecek gece uykusuzlukları başlayacak sonra doğum telaşı korkusu,9.ayında hareket ve yürüme zorlukları çekeceksin gece bebişinin tekmeleriyle uyacaksın v.s ohoooo
oooofffffff esra erol beni çok ağlattı yaaaaaaaaaa
nurcum yaa gerçekten öyle 2 ayda bile vücudum okadar değişti ki, daha neler bekliyorum kısmetse, belim odun gibi oldu göbeğim şişiyo hele akşamları, bacaklarım şiş, dün ilk defa doğumdan korktum, ama sağlık olsun da aşarız hepsini
sorma tatlım yaaa ben de çok iyiyim maşallah hamileliği bile hissetmiyorum diye diye nazar ettim kendimii
bide 2 gündür belim ve kasıklarım ağrıyo
sana tavsiyem eğer ağrıların artarsa mutlaka doktora git, progestan veriyo ağrıyı kesiyo, düşüğü engelliyo ben geçen hafta gittim ağrılarım yüzünden, rahimde kanama alanları görünüyo progestan iç dedi, içiyorum, eğer ağrıların hafifse ve sürekli değilse rahim büyüdüğü için oluyo canım,
ellbette aşılır,Allah sağlık sıhhat versinde meleğini kucağına aldığın emzirmeye başladığın an hepsini unutacaksın doğumun zorluklarını bile,sanki o kadar acıyı sen çekmemiş gibi
yaaaaa geçmiş geldi aklıma duygularım depreşti birdenn,ben bebek istiyorummmm
selam yavru kuşlarrrr nasılsınız bakalım bende yorgun bitkin ama bir o kadar da poziitifim yaaa
selam yavru kuşlarrrr nasılsınız bakalım bende yorgun bitkin ama bir o kadar da poziitifim yaaa
yok canım dün ve bugün hafif hafif oluyo pek tehlikeli gibi görünmüyo şimdilik
senin ne durumda peki şimdi kuzum, geçtimi ağrıların
hoşgeldiinnn maşallahh hep böyle kal o zaman
ayy bende gidemedim bir türlü
şu reklamda bitsin
a.selam kuzum hoşgeldiinnn
ilaç kullanalı hafifledi, ara ara hafif bel ağrısı oluyo, benim vücut sürekli adet olmaya çalışıyo alışamadı dahabir de bebeğim 8 gün önden gidiyo en son 3 gün büyüktü 8 olmuş rahim normal seyrinden daha hızlı büyüdüğü içinde kasılmalarım oluyomuş 13. haftayı hayırlısıyla bitirsek en rahat 3 aya gircez
ilaç kullanalı hafifledi, ara ara hafif bel ağrısı oluyo, benim vücut sürekli adet olmaya çalışıyo alışamadı dahabir de bebeğim 8 gün önden gidiyo en son 3 gün büyüktü 8 olmuş rahim normal seyrinden daha hızlı büyüdüğü içinde kasılmalarım oluyomuş 13. haftayı hayırlısıyla bitirsek en rahat 3 aya gircez
ben evlenmeden önce hep duyardım, erken anne olanlar çocukları büyüdükten sonra çocuk özlemi çekiyolar, gençken zevkine varamıyolar diye, ve çevremdede hep doğuran oldu öyle, senin durumda aynı galiba, Allah hayırlısıyla evladını gönderir inşallah nurcu m
cano ve hiraaa siz bana selam vermeyin hıhhhhhbende gidiyom işteee görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi
cano ve hiraaa siz bana selam vermeyin hıhhhhhbende gidiyom işteee görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?