Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

sorma tatlım yaaa ben de çok iyiyim maşallah hamileliği bile hissetmiyorum diye diye nazar ettim kendimii

bide 2 gündür belim ve kasıklarım ağrıyo

nurcum yaa gerçekten öyle 2 ayda bile vücudum okadar değişti ki, daha neler bekliyorum kısmetse, belim odun gibi oldu göbeğim şişiyo hele akşamları, bacaklarım şiş, dün ilk defa doğumdan korktum, ama sağlık olsun da aşarız hepsini

ellbette aşılır,Allah sağlık sıhhat versinde meleğini kucağına aldığın emzirmeye başladığın an hepsini unutacaksın doğumun zorluklarını bile,sanki o kadar acıyı sen çekmemiş gibi

yaaaaa geçmiş geldi aklıma duygularım depreşti birdenn,ben bebek istiyorummmm

sorma tatlım yaaa ben de çok iyiyim maşallah hamileliği bile hissetmiyorum diye diye nazar ettim kendimii

bide 2 gündür belim ve kasıklarım ağrıyo

sana tavsiyem eğer ağrıların artarsa mutlaka doktora git, progestan veriyo ağrıyı kesiyo, düşüğü engelliyo ben geçen hafta gittim ağrılarım yüzünden, rahimde kanama alanları görünüyo progestan iç dedi, içiyorum, eğer ağrıların hafifse ve sürekli değilse rahim büyüdüğü için oluyo canım,

yok canım dün ve bugün hafif hafif oluyo pek tehlikeli gibi görünmüyo şimdilik
senin ne durumda peki şimdi kuzum, geçtimi ağrıların

ben evlenmeden önce hep duyardım, erken anne olanlar çocukları büyüdükten sonra çocuk özlemi çekiyolar, gençken zevkine varamıyolar diye, ve çevremdede hep doğuran oldu öyle, senin durumda aynı galiba, Allah hayırlısıyla evladını gönderir inşallah nurcu m

yok canım dün ve bugün hafif hafif oluyo pek tehlikeli gibi görünmüyo şimdilik
senin ne durumda peki şimdi kuzum, geçtimi ağrıların

ilaç kullanalı hafifledi, ara ara hafif bel ağrısı oluyo, benim vücut sürekli adet olmaya çalışıyo alışamadı daha bir de bebeğim 8 gün önden gidiyo en son 3 gün büyüktü 8 olmuş rahim normal seyrinden daha hızlı büyüdüğü içinde kasılmalarım oluyomuş 13. haftayı hayırlısıyla bitirsek en rahat 3 aya gircez

aman aman maşallahh.. böyle gitsin inşallahh
kuzum sen erken de doğurursun, benim açığımı sen fazlasıyla kapatıyosun

aman aman maşallahh.. böyle gitsin inşallahh
kuzum sen erken de doğurursun, benim açığımı sen fazlasıyla kapatıyosun

Amin cümlemize inşallah tatlım,,
aynen öyle valla,22 yaşında iki bebek bakmak hiç kolay olmadı,hem cahildim bilgisizdim,tadını çıkaramadım yani,birini ayaklarımda sallıyordum aynı anda diğerini emziriyordum,birini uyutur diğeriyle uğraşırdım sabahtan bulaşıklar birikir birikir gece yıkardım,çoğu zaman yemek bile yapmaya zamanım olmazdı,bazen oturur onlarla birlikte bende ağlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…