Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım arkidişleriiimmmm
kendimi iyi hissetmenin verdiği gazla hemencecik yemek yapayım ben

görüşürüz, hepiniz teker teker mucudum gıdılarınızdan

aman aman maşallahh.. böyle gitsin inşallahh
kuzum sen erken de doğurursun, benim açığımı sen fazlasıyla kapatıyosun

ben tam 8 aylık normal doğmuşum ve kocamanmışım hala da öyleyim hormonlu bana çekerse olabilir, senin ki açığı kapatır bak görürsün, yalnız beslenmene dikkat et, mideni bulandırmadan az az herşeyden yemeye çalış, gerekirse hazır yemek al o zaman daha rahat yersin

canım yaaa kıyamam, sen tüp açma işlemlerine devam et, inşallah bebeğin olacak

çılgın coooo tülüüüü, geçmişe de yazdım, idrar testi yapmaya başla, ilaç kullancaksın ne kadar erken öğrensen o kadar iyi, yarın sabah ilk idrarla yap, çıkmazsa ertesi günde yaparsın nolcakki, 3 liralık test al 4-5 tane

bende öylee düsünüyorumm tatlımm.....çarsanba günüü yapcammm....bakalım neolcakkk........ben çok yanıyorumm canan yaa sende böyle olmusmuydun.ama ciddii ciddii sıcaK BASIYOO beniiiii

bende öylee düsünüyorumm tatlımm.....çarsanba günüü yapcammm....bakalım neolcakkk........ben çok yanıyorumm canan yaa sende böyle olmusmuydun.ama ciddii ciddii sıcaK BASIYOO beniiiii

valla yerleşmeden sonra ben üşümüştüm çok, ateşim çok yüksek olduğu içindi galiba, sonra ateş basmaya başladı,
ama gebelik belirtileri arasında ateş basması var hadi inşallah gebesindir

valla yerleşmeden sonra ben üşümüştüm çok, ateşim çok yüksek olduğu içindi galiba, sonra ateş basmaya başladı,
ama gebelik belirtileri arasında ateş basması var hadi inşallah gebesindir

evet bende gecen hamileligimde 3 gün geçtikten sonra çok üşümeyee başlamistimm.anammm simdiii yanıyomm.sırtımdan ayaklarimdan avucumdan alevv fışkırıyooo

Eyvahh sende şimdiden başladı mı duygusal gel gitler eşin yandı desene
Bende izliyorum esra erol u

yok kız ben hep böyleyim
kendimi bildim bileli her halta ağlarım

ama şu alyansını satan kadın çok ağlattı beniii, helal olsun yaa ne insanlar var

Eyvahh sende şimdiden başladı mı duygusal gel gitler eşin yandı desene
Bende izliyorum esra erol u

yok kız ben hep böyleyim
kendimi bildim bileli her halta ağlarım

ama şu alyansını satan kadın çok ağlattı beniii, helal olsun yaa ne insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…