aman aman maşallahh.. böyle gitsin inşallahh
kuzum sen erken de doğurursun, benim açığımı sen fazlasıyla kapatıyosun
Amin cümlemize inşallah tatlım,,
aynen öyle valla,22 yaşında iki bebek bakmak hiç kolay olmadı,hem cahildim bilgisizdim,tadını çıkaramadım yani,birini ayaklarımda sallıyordum aynı anda diğerini emziriyordum,birini uyutur diğeriyle uğraşırdım sabahtan bulaşıklar birikir birikir gece yıkardım,çoğu zaman yemek bile yapmaya zamanım olmazdı,bazen oturur onlarla birlikte bende ağlardım
cano ve hiraaa siz bana selam vermeyin hıhhhhhbende gidiyom işteee görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi
http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/09/18/Haber/685650042354.jpg?104967373902 bu saç rengi kızlar bakır dimi bu
bakır canım ama çok çabuk akıyo sonra kzıl gibi bişey oluyo, sğrekli boyaman lazım o yüzden
evet ama güzel görünüyo doğru sonrada akıp gidiyo.
cananımm sen ilaç tedavisi görmüşmüydün?
en son tedaviyle mi hamile kalmıştın?
yok canım hiç tedavi görmedim, sorun yok demişti doktor
çılgın coooo tülüüüü, geçmişe de yazdım, idrar testi yapmaya başla, ilaç kullancaksın ne kadar erken öğrensen o kadar iyi, yarın sabah ilk idrarla yap, çıkmazsa ertesi günde yaparsın nolcakki, 3 liralık test al 4-5 tane
bende öylee düsünüyorumm tatlımm.....çarsanba günüü yapcammm....bakalım neolcakkk........ben çok yanıyorumm canan yaa sende böyle olmusmuydun.ama ciddii ciddii sıcaK BASIYOO beniiiii
valla yerleşmeden sonra ben üşümüştüm çok, ateşim çok yüksek olduğu içindi galiba, sonra ateş basmaya başladı,
ama gebelik belirtileri arasında ateş basması var hadi inşallah gebesindir
Bende varım yine geldim bakıyorum neler oluyor neler bitiyor
hiçbişey olmuyooo:97::97::97:
esra erola ağlayıp duruyorum
Eyvahh sende şimdiden başladı mı duygusal gel gitler eşin yandı desene
Bende izliyorum esra erol u
Eyvahh sende şimdiden başladı mı duygusal gel gitler eşin yandı desene
Bende izliyorum esra erol u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?