Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

iyiyim gülüm tüpleri açmakla meşgulum bu aralar..
Allah yardımcın olsun canım,evet kolay değil ama içindeki minik mucizeni düşün her anın tadını çıkar,inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin[/QUOTE]

iyiyim güzelim,tv seyrediyorum

selammmmmmmm

yavrular nabersiniz, geçmişi okudum, tülü yarın test yapsın varsa çıkar 11 gün geçmiş olcakkk, hamilelik çok uzun ve meşakkatli bir yolmuş bee, ben bir an önce doğurmak istiyorummm,

hadi yaa
kilonu takip ediyo musun
etsen iyi olur arkadaşım

valla ben etmiyorum da doktorum ediyo
2 kilo almışım kıyamet koptu çok da tııııınnnnnnn

selammmmmmmm

yavrular nabersiniz, geçmişi okudum, tülü yarın test yapsın varsa çıkar 11 gün geçmiş olcakkk, hamilelik çok uzun ve meşakkatli bir yolmuş bee, ben bir an önce doğurmak istiyorummm,

annişkoommm hadi bi koşu doğur da gel madem

selammmmmmmm

selamm
ooo ben bi daha düşüneyim o zaman hamilelik olayını
neden tatlım bulantılar mı başladı?

yok yaa öyle bi iştahlı yiyorum ki anlatamamm
ekmekle başlıyorum kaşıkla bitiriyorum resmen
ben bile kendime inanamıyorum
ama bu aralar başka bişey yiyemiyorum

enteresann benim de canım bişey istedimi yiyom yiyom ondan sonra midem bulanıyo tiksiniyorum, mesela tarhana çorbası salatalık turşusu zeytin, görmek bile istemiyorum

valla ben etmiyorum da doktorum ediyo
2 kilo almışım kıyamet koptu çok da tııııınnnnnnn

annişkoommm hadi bi koşu doğur da gel madem

yaa 2 kiloyu ne ara aldın kimbilir kaç kutu labne bitirdin
bende sabah bi doktoru dinliyodum,diyodu bi kadın hamile kalmaya karar verdiğinde boy:1.60 ise 60 kg geçmeyecekmiş
o zaman benim 8 kg fazlam var

selammmmmmmm

a.slm hoşgeldin canımm,dur bakalım daha bunlar bişey değil daha göbeciğin büyüyecek gece uykusuzlukları başlayacak sonra doğum telaşı korkusu,9.ayında hareket ve yürüme zorlukları çekeceksin gece bebişinin tekmeleriyle uyacaksın v.s ohoooo

enteresann benim de canım bişey istedimi yiyom yiyom ondan sonra midem bulanıyo tiksiniyorum, mesela tarhana çorbası salatalık turşusu zeytin, görmek bile istemiyorum

ooff cano yaaa ben daha yeni yeni kokulara takmış durumdayım, her yemek ölü balık gibi kokuyo
oyyyy yazarken bile fena oldummmmmmmmm

yaa 2 kiloyu ne ara aldın kimbilir kaç kutu labne bitirdin
bende sabah bi doktoru dinliyodum,diyodu bi kadın hamile kalmaya karar verdiğinde boy:1.60 ise 60 kg geçmeyecekmiş
o zaman benim 8 kg fazlam var

güzelim ben de doktora sordum, hem de 3 doktora da sordum, hamilelik de diyet olmaz az yeme olmaz sadece karbonhidrat azaltılabilir, dedi, hamilelik kişiye özeldir, her bünye hamileliği kendince yaşar dedi, haaa çok aşırı kilo alırsan en fazla karbonhidratı azaltırız dedi, ben de karnında basketbol topu varmış gibi olan gebelere bayılıyorum tayt falan giyiyolar ama ben feci olcam her bir yanımdan şişiyorum

ooff cano yaaa ben daha yeni yeni kokulara takmış durumdayım, her yemek ölü balık gibi kokuyo
oyyyy yazarken bile fena oldummmmmmmmm

hadi yaa, benim en çok korktuğum şeydi başıma gelmedi, 10-12 haftaya kadar sürebilir galiba, sen zorlama kendini daha fena olursun, yemek yapamadım kaygısına düşme, canın ne istiyosa onu yaptır, bir ay idare et:26:

diyet değilde eğer bir problem yoksa spor yada yürüyüş,en kolayı.
amann artık o zaman bi gelsinde düşünürüm bendee
evet o hamilelere bende gıpta ile bakıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…