Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlarrrr günaydın. çok güzel bir gün geçirirsiniz inşallah...
pazartesi kayınvalidemle kayınpederim gelecek. nasıl mutluyum anlatamam
eğer hamileysem benim sırt üstü uzanıp yatmam gerekirken ben sabah kahvaltısı-öğle yemeği-akşam yemeği-beş çayı-gece yemeği gibi bir düzende ortadan ikiye ayrılacağım. ben bu kadar yiyen aile görmedim vallaha

bugün kan değerin kaç çıktı sen ondan haber ver.

Allah yardımcı olsun canım Ama ben aynısından kötü bir Tecrübe yasadım Rabbım sana yasatmasın
Bebeğinden önemli hiçbişey yokmus haytta ınsanın ,kayınvalidemler ben hamıleyken geldıler aynen senın dedigin gibi 5 öğün yemek içmek vs. gibi seylerle
bebeğimi düşürmeme sebebiyet verdıler Ve suan anlıyorumki hicbişeyın önemi yokmus bebğimden baska bak arıyorum bulamıyorum
hic kimseye bısey olmuyor olan sen ve eşine oluyor hergün ızdırap hergün acı dolu gecıyor ...
Allah kimseyı bu yolsa sınamasın kendini parçalama kuzum kimse için ne halleri varsa görsünler..
İNŞALLAH HAMILESINDIR CANIM

heyoooo kızlarrrr nerdesinizzzz

benim bugün işim başımdan aşkın ama size de bi bakayım dedimmm

akşam misafirlerim var, yarın da düğün var.. çok doluyum yaniiii

sizlerde ne var ne yok bakalııımmmmmmm

[/COLOR][/B]
hos gelmıssın Canım , herkes yogun sanırım bu hafta sonu
bende temızlık yapıyorum amann ben yokken bide camasır birikmişki görmeyın gitsin
ev camasırhane gibi yıka ser topla dür bitmiyor
Üstünede sıcaklık cabasıı valla .. Bende yarın yokum piknik varmıs fabrıkanın oraya gidicem
Gece görüşürüz öpüyoruz sizi

canlarimmm bendee yarın evime dönüyorummm.ayy benide birsürü iş bekliyoo.ama olsun özledim valla evimiii.tatilim süsperr gectiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…