Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

shadow senin adınada sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın meleğini darısı bizim başımıza bu arada listeyi kim güncelliyosa benim yeni bat 13 ekim

YAWWWWWWWWW

çok tebrik ederim canım. çok sevindim. sağlıcakla kucağına alırsın inşallaaaaaaahhhhhhhhhhh...

darısı başımıza olsun. dün gece çok ağladım. eşimde benimle ağladı. olmuyor olmuyor olmuyor. pozitif düşünüyorum. doktorun dediklerini yapıyorum. iğneler vuruluyorum. yine olmuyor.

shadoww canım seni de tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin.

kucaklarınız sağlıklı minicik yavrucuklarla dolsun inşallah.

ayaklarınızı sürüyün de bizde kalalım. bu duyguyu tadalım.

kuzum ya yapma böyle hasta olacaksın rabbim hayırlı evlatlar versin sabret biz böyle kafaya taktıkça hiç olmazki gelince poposuna vurursun bacaksızın bizi ağlattın diye tamam mı

Zaten bizde senin bu haberini bekliyorduk canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

ağlamaktan yazamıyorum yaaa çok sevindim tülay ve diğer arkadaşlar..rabbim yokluğunu çektirmesin yavrularınızın.sağlıklı kucaklarınıza alırsınız inşallah.

ah bnm güzel kardeşimmmm...rabbim dualarını kabul etti bakkk....binlerce kez şükürler olsun artık kötü günler geride kaldı bekleyişinin son bulması bizede umut oldu ....
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşşş.....cinsiyet mühim değil ama güzel bi tosuncuk versin rabbim kucağınaeylülün ikinci hamişide geldi çok şükür.

canim bacılarim benimm...hepiniziin msjlarini aldımm.içten sevindiginizii öyle hissediyorumkiii.benimde gözlerim hala yaşlııı.olacakkk merak etmeyinn.ne günler anlattım benn.ne acılar cektimm.ama sonunda yüce mevlamm yaşattii bu duyguu bana 3.seferr.....baştan beriii banaaa destek olan ÖZZELLİKLEE MAHRUM arkadadima çok tesekkür ederimm.HİRACANN seninde rüyanaa çok tesekküür ederim.bu ayy çok pozitiff düsünmeme yardimvcii oldun.hepiniziiii seviyom beaa

biz destek olmadık mı hııııııııhhhhh şaka bi yana seni çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin ve hepimiz de öyle

biz destek olmadık mı hııııııııhhhhh şaka bi yana seni çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin ve hepimiz de öyle

hepinizz oldunuzzz canim benimm.seninle biz test kardesisizz.bakkk gebe kardesiide oldukkk.saoll varolll

hepinizz oldunuzzz canim benimm.seninle biz test kardesisizz.bakkk gebe kardesiide oldukkk.saoll varolll

asıl şimdi başladı kaygı tülüüüü, kesesi, kalp atışı, 2li testi , Allah bütün hamilelere sağlık nasip etsin ve evlat sahibi olmak isteyen herkese içinde bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin

ahh bilmemmmii canancann.2.hamileligimde evladimin bir defa kalp sesinii dinlemekk nasip olduuu.birdaha gitddigimde durmustuu çok korkuym varr çokkk

tülayyy tebrik ederim canım..
rabbim bu defa utandırmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
çok sevindim okuyunca....
rabbim nazarlardan esirgesin

tülayyy tebrik ederim canım..
rabbim bu defa utandırmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
çok sevindim okuyunca....
rabbim nazarlardan esirgesin

saoll pasicanimm.40 mız karışacakk şakasii gerçekk olduuu.çok mutluyum.......

saoll pasicanimm.40 mız karışacakk şakasii gerçekk olduuu.çok mutluyum.......

Kız cimcime hamileyim diye diye tutturdun valla
şu FF tablonuda koy da görelim ateş durumlarını bi de ne ara halvetler var belki bize de bir ışık tutarsın

Tülüşşşşşşşşşşşşşşşşşş harika yaaaaaaaa
çoookkkkk sevindim canımmm,tebrik ederimmm,sağlıkla doğurasın inşallah minnoşunu
Rüyamın çıkmasınada ayrıca sevindimm

Kız cimcime hamileyim diye diye tutturdun valla
şu FF tablonuda koy da görelim ateş durumlarını bi de ne ara halvetler var belki bize de bir ışık tutarsın

he vallahiiiii öyle olduuu.amaa hissettim ben bu ayyyy.güzell düsündüm olduuu.çok şükürr koyayımm tablomuu ama 2 gün erksikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…