YAWWWWWWWWW
çok tebrik ederim canım. çok sevindim. sağlıcakla kucağına alırsın inşallaaaaaaahhhhhhhhhhh...
darısı başımıza olsun. dün gece çok ağladım. eşimde benimle ağladı. olmuyor olmuyor olmuyor. pozitif düşünüyorum. doktorun dediklerini yapıyorum. iğneler vuruluyorum. yine olmuyor.
shadoww canım seni de tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin.
kucaklarınız sağlıklı minicik yavrucuklarla dolsun inşallah.
ayaklarınızı sürüyün de bizde kalalım. bu duyguyu tadalım.
kuzum ya yapma böyle hasta olacaksın rabbim hayırlı evlatlar versin sabret biz böyle kafaya taktıkça hiç olmazki gelince poposuna vurursun bacaksızın bizi ağlattın diye tamam mı
ALLAHA binlerce degillll onbinlerce şükürlerr olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM..............ÇOKKK mutluyumn arkadaşlarr.benim 6 ay boyunca kahrımıı ceken arkadaslarimin hepsine sonsuzzz tesekkürlerr........testte cift cizgii göremeyincee dün kan tahliliii yaptırdım ve degerim 252..yarin dok.rendevumuz var minikk kelebegimlee.darisiiiiiiii sizlerin başınaaaaaaa
ALLAHA binlerce degillll onbinlerce şükürlerr olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM..............ÇOKKK mutluyumn arkadaşlarr.benim 6 ay boyunca kahrımıı ceken arkadaslarimin hepsine sonsuzzz tesekkürlerr........testte cift cizgii göremeyincee dün kan tahliliii yaptırdım ve degerim 252..yarin dok.rendevumuz var minikk kelebegimlee.darisiiiiiiii sizlerin başınaaaaaaa
canim bacılarim benimm...hepiniziin msjlarini aldımm.içten sevindiginizii öyle hissediyorumkiii.benimde gözlerim hala yaşlııı.olacakkk merak etmeyinn.ne günler anlattım benn.ne acılar cektimm.ama sonunda yüce mevlamm yaşattii bu duyguu bana 3.seferr.....baştan beriii banaaa destek olan ÖZZELLİKLEE MAHRUM arkadadima çok tesekkür ederimm.HİRACANN seninde rüyanaa çok tesekküür ederim.bu ayy çok pozitiff düsünmeme yardimvcii oldun.hepiniziiii seviyom beaa
msg sen kayseridemisin 38 i görünce sorayım bi dedim
biz destek olmadık mı hııııııııhhhhhşaka bi yana seni çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin ve hepimiz de öyle
hepinizz oldunuzzz canim benimm.seninle biz test kardesisizz.bakkk gebe kardesiide oldukkk.saoll varolll
asıl şimdi başladı kaygı tülüüüü, kesesi, kalp atışı, 2li testi , Allah bütün hamilelere sağlık nasip etsin ve evlat sahibi olmak isteyen herkese içinde bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin
kayseriliyim canım evet
tülayyy tebrik ederim canım..
rabbim bu defa utandırmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
çok sevindim okuyunca....
rabbim nazarlardan esirgesin
saoll pasicanimm.40 mız karışacakk şakasii gerçekk olduuu.çok mutluyum.......
Kız cimcime hamileyim diye diye tutturdun valla
şu FF tablonuda koy da görelim ateş durumlarını bi de ne ara halvetler var belki bize de bir ışık tutarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?